Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez wrobel321 » piątek, 7 paź 2005, 19:33

ciekawe czy ktoś jutro skorzysta z systemu superally???????????
Janusz Kulig Forever - Nigdy nie zapomnimy!
wrobel321
A5

Postprzez 106xsi » piątek, 7 paź 2005, 19:54

wrobel321 napisał(a):ciekawe czy ktoś jutro skorzysta z systemu superally???????????

Na pewno nikt, kto nie ma na zbyciu 1000 złotych :?

Na dzisiejszych oesach trup siał się gęsto. Lenartowicz zwiedzał rów i zatrzymał się chyba na jakimś betonie. Podobno już drugi raz tam lądował. Kilka metrów dalej, jazdę zakończył Omlet. Tomkowi Seredyńskiemu rozleciało się z przodu zawieszenie i odleciało koło. Jakoś je z powrotem zamontowali, ale postanowili się wycofać za metą odcinka.

Boruta jedzie nowym stylem i zmienia biegi na odcięciu. Gratulacje!
106xsi
N3

Postprzez *fly* » piątek, 7 paź 2005, 19:57

fajniutko sie rajd oglada! na 6 oesow widzialem 4!! bylo super! czesc jedzie po wynik a czesc cieszy oko kibica! wynikow nie komentuje bo jakie sa kazdy widzi!!
czekam na jutrzejszy ciag dalszy walki o tytul!
Bebny i Kuzi GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a w krotce fotki wrzuce :D
*fly*
A5

Postprzez Slee_ » piątek, 7 paź 2005, 20:06

kilka fotek z pierwszego etapu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bylismy dzis na czterech os-ach. :) Napisal bym cos wiecej, ale padam na ryj. Ide spac. :D
Slee_
N3

Postprzez majkos » piątek, 7 paź 2005, 20:38

Oj dzieje się na rajdzie :-). Ale zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrobiono puszczając naszą druga ligę po pierwszej lidze. Jak fighterzy zaczną szaleć i walczyć z czołówką to żeby nie skończyło to się odwołaniem odcinków (w drugim przejeździe) lub rajdu..... podejrzewam, że dzwonów będzie co niemiara. Obym był złym prorokiem......
A teraz z innej beczki. Do mety I etapu dojechało 27 załog... Tragedia.... A co będzie jutro??? Tylko zabraknie RPP i w zasadzie po 30 minutach można zwijać się z oesu..... Lub sprzed kompa gdy siedzi się w domu i śledzi wyniki online. Dlatego jutro zamiast tak śledzić wyniki jadę na Labska Rally czyli czeski rallysprint. Z Kłodzka mam ok 45 km do trasy :-) Lista zgłoszeń http://www.labskarallye.cz/prihlaseneposadky2005.php zapowiada, że chyba więcej coś się zobaczy niż wawelskim... Oj jak to przykro powiedzieć......... :x
majkos
A5

Postprzez rallyfan2 » piątek, 7 paź 2005, 20:44

luks napisał(a):
sumo napisał(a):też o tym slyszałem... wystarczylo przejechac jeden oes, potem nie ukończyć a punktacja i tak będzie inną niż na poprzednich rajdach, bo wystartowało wiecej załog.. zagranie taktyczne? jak nie bedzie Kusia na oesach, to wiadomo że tak.

Edit:
dostał info że Kusia nie będzie... rajdowa taktyka

straciłem szacunek do starego kościuszki i do młodego też bo ... nie ma jaj... ale tak to jest jak dzieci zaczynają jeździć w rajdach za pieniądze tatusiów...
no i ta jego preparowana elokwencja i tresowane obycie medialne.. bleh

liczę na awarię kościuchy..frycz goo...

To mnie zaskoczyliscie a ja głupi myslalem ze Kus promuje Opla , jednak po zobaczeniue Renault mozna sie bylo domyslic . Ja sie nie domyslilem , i tak szybszy jest Frycz i mam nadzieje ze wygra !!!
rallyfan2
A6

Postprzez Dj.Dario » piątek, 7 paź 2005, 21:13

Panowie zobaczcie na zdjęcie Leszka Porwita przedstawiające Clio Kusa. Stary Kościuszko tylko ordynarnie pozaklejał reklamy Cersanit Rally Teamu!!
Szkoda, że jeszcze chłopskiego jadła nie wypromował....
A myślałem, że w Polsce jest jedna rajdowa rodzina...

P.S. Taka mnie teraz refleksja dopadła - przeciaż Kościuszko jest kierowcą teamu Suzuki. Bardzo prawdopodobne, że w umowie jest zapis o jeździe w JWRC, jeśli młody zdobędzie mistrzostwo polski...
A co wy myślicie ?? :?
http://www.pixel-art.com.pl

Sołek OGNIA !!!!!
Dj.Dario
N1

Postprzez Andrzej » piątek, 7 paź 2005, 21:23

Poleci mi ktos jakies fajne miejscowki na jutrzejszy etap?? Najlepiej korzystajac ze strony rajdu wawelskiego.Chodzi mi glownie o oesy:Grabie i Sawa
Andrzej
A6

Postprzez Zajcev » piątek, 7 paź 2005, 21:49

KaMiLL WRC napisał(a):Chcialbym zeby Bebnowi udalo sie wyprzedzic Kuzaja i zdobyc upragniony tytul Mistrza Polski na terenie z ktorych pochodzil Janusz Kulig

Co do Tego , że na terenie Janusza . Przypomina mi się tegoroczny Rajd Krakowski . Bęben zdecydował , że w nim nie iwystartuję bo by musieli ryzykować z silnikiem na nastepnym rajdzie (jakies przeglądy czy coś :) ) i po Krakowskim w którym nie wystartował zaczely się problemy kapcie i wogule słabe wyniki . Dziś podobnie , pierwszy Os na kapciu i znów z problemami . Czyżby "coś/ktoś" z góry tak decyduje ? :) W sumie zawiodłem się na Bębnie po Krakowskim w PZM , rajd odbył się wtedy tak jakby ku czci Janusza , a niestety można powiedzieć , że olali rajd .

---

Co mogę powiedzieć po 1 etapie , w sumie przed prologiem 51 załóg dziś pod wieczór już 28 ... rzeź . OS niektóre bardzo trudne techniczne , na długich OS (26km) często się zdarza , że auta się doganiają jeden za drugim , widać wtedy kto jak jedzie . Do zobaczenia jutro na OSach .

Pozdrawiam
Zajcev
N4

Postprzez wrobel321 » piątek, 7 paź 2005, 21:59

popatrzcie na kaski kusa i jego pilota!
Janusz Kulig Forever - Nigdy nie zapomnimy!
wrobel321
A5

Postprzez Buncol » piątek, 7 paź 2005, 22:05

mozesz napisac o co chodzi, bo nie chce mi sie szukac foty z ich kaskami :)
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez **FanKuzaja** » piątek, 7 paź 2005, 22:14

speed-x napisał(a):
**FanKuzaja** napisał(a):Niom i Rajdzik zaczyna zbierac swoje żniwo.. Kuzaj już z przygodami jak i reszta załóg. Troszku mi szkoda Frycza ale taki jest sport. Mam nadzieje że Kuzaj odrobi strate po naprawie Skrzyni biegów. Grzyb z Kościuszko cisną.. szkoda że Frycz już nie powalczy. Gabryś, Bębenkowi i Sołowow cisna ostro.. Ciekawe kto wywalczy z nich Pol Posytions. Jeśli Kuzaj im nie odbierze pierwszego miejsca. Zobaczymy poczekamy.. Os 5 trwa więc wiele się może zmienić.

Ciekawi mnie czy Muchę zobatrzymy na sobotnich Oesach.

to rajd pod nosem i nie byles na oesach? :shock: co ty w ogole przed kompem tu jeszcze robisz :twisted:

a ja tam sobie niedawno ze szkoly wrocilam i nie wiem kompletnie co na rajdzie bylo,ale juz nadrabiam zaleglosci :twisted:
niech ktos napisze o so chodzi z tym Kościuszką?

Jak bym miał transport to pewnie bym i zobatrzył oesy.. i walkęatak to pozostało mi oglondanie furaczy pod GK,.
Jutro szukac kolesia na oesie.. czarny plesc z napisem Janysz Kulig.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Dj.Dario » piątek, 7 paź 2005, 22:22

wrobel321 napisał(a):popatrzcie na kaski kusa i jego pilota!

ze tez tego wcześniej nie zobaczyłem....
No to sprawa jest "clear"
Dla mało spostrzegawczych - są to kaski Suzuki "Chłopskie Jadło"
:evil: :twisted: :? :o :!: :?: :!: :!: :!:
http://www.pixel-art.com.pl

Sołek OGNIA !!!!!
Dj.Dario
N1

Postprzez qbus » piątek, 7 paź 2005, 22:34

To co Leszek zrobił niedaleko mety pierwszego dzisiejszego odcinka... pierwszy raz widzialem takie ratowanie... jutro albo sie rozbije albo wygra rajd... jak on takie numery odstawia na 1 odcinku... pełen ogień. Leeeeeeeszek!
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez speed555 » piątek, 7 paź 2005, 22:51

A mi szkoda Łukasza Kalickiego, bo rewelacyjnie jechal .
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP