Moderator: SebaSTI
wrobel321 napisał(a):ciekawe czy ktoś jutro skorzysta z systemu superally???????????
luks napisał(a):sumo napisał(a):też o tym slyszałem... wystarczylo przejechac jeden oes, potem nie ukończyć a punktacja i tak będzie inną niż na poprzednich rajdach, bo wystartowało wiecej załog.. zagranie taktyczne? jak nie bedzie Kusia na oesach, to wiadomo że tak.
Edit:
dostał info że Kusia nie będzie... rajdowa taktyka
straciłem szacunek do starego kościuszki i do młodego też bo ... nie ma jaj... ale tak to jest jak dzieci zaczynają jeździć w rajdach za pieniądze tatusiów...
no i ta jego preparowana elokwencja i tresowane obycie medialne.. bleh
liczę na awarię kościuchy..frycz goo...
KaMiLL WRC napisał(a):Chcialbym zeby Bebnowi udalo sie wyprzedzic Kuzaja i zdobyc upragniony tytul Mistrza Polski na terenie z ktorych pochodzil Janusz Kulig
speed-x napisał(a):**FanKuzaja** napisał(a):Niom i Rajdzik zaczyna zbierac swoje żniwo.. Kuzaj już z przygodami jak i reszta załóg. Troszku mi szkoda Frycza ale taki jest sport. Mam nadzieje że Kuzaj odrobi strate po naprawie Skrzyni biegów. Grzyb z Kościuszko cisną.. szkoda że Frycz już nie powalczy. Gabryś, Bębenkowi i Sołowow cisna ostro.. Ciekawe kto wywalczy z nich Pol Posytions. Jeśli Kuzaj im nie odbierze pierwszego miejsca. Zobaczymy poczekamy.. Os 5 trwa więc wiele się może zmienić.
Ciekawi mnie czy Muchę zobatrzymy na sobotnich Oesach.
to rajd pod nosem i nie byles na oesach?co ty w ogole przed kompem tu jeszcze robisz
a ja tam sobie niedawno ze szkoly wrocilam i nie wiem kompletnie co na rajdzie bylo,ale juz nadrabiam zaleglosci![]()
niech ktos napisze o so chodzi z tym Kościuszką?
wrobel321 napisał(a):popatrzcie na kaski kusa i jego pilota!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości