Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez JoannaXP » niedziela, 24 lip 2005, 12:10

fajnie sie to czyta :lol: przynajmniej w ten szary pochmurny dzień troche ludzie sie uśmiechną czytając to ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Cobra » niedziela, 24 lip 2005, 12:22

nielegala leszek nie jest moim idolem nie wiem jak zes na to wpadl nigdy na tym forum nie napisalem ze tak jest. moim idolem jest swietej pamieci janusz. co do kwestii czy przeprosil czy nie to czy ty swoimi 2 czy 3 postami to zmienisz?? leszek skruszeje i wyda ci onboarda abys mogl udowodnic calemu swiatu jaki z niego jak to piszesz klamca?? Nawet cie tam wtedy nie bylo i sm do konca nie wiesz czy mial urwane kolo czy nie. nie tobie to teraz oceniac po paru latach i naprawiac
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Łukasz » niedziela, 24 lip 2005, 12:27

Ja w tą belkę na Kormoranie nigdy nie uwierzę. Nikomu nie podkładają tylko biednemu Lesiowi. Na kasecie VHS "Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski 2001" firmy A.P.M. Auto w relacji z Warszawskiego Kuzaj na strefie powiedział że na trzecim odcinku ktoś mu betonową belkę podłożył i że przy 180 km/h nie miał szans jej ominąć i poszła mu opona przez co stracił szanse na walke o tytuł mistrza Polski...No się uwzieli na biednego Kuzaja i mu belki podkładają - co za wreny naród. I tylko jemu, no żeby jeszcze komuś tak dla sprawiedliwości a tu tylko Kuziemu...Smrodu narobił w środowisku rajdowym, który unosi się do dziś, pozostał wielki nie smak no i podzielił bardzo mocno rajdowych kibiców - zatruł ten sport krótko mówiąc :evil:
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez nielegala » niedziela, 24 lip 2005, 12:28

Cobra napisał(a):Nawet cie tam wtedy nie bylo

:lol: :lol: :lol:
nielegala
N3

Postprzez mototom » niedziela, 24 lip 2005, 13:42

A Leszek sobie jeździ, ma kupe kasy a nielegala co najwyżej może swoje żale i frustracje w internecie powylewać :mrgreen: A jego żale Leszek i tak będzie miał gdzieś :D
mototom
A6

Postprzez nielegala » niedziela, 24 lip 2005, 14:11

mototom napisał(a):A Leszek sobie jeździ, ma kupe kasy

i jest burakiem takim jak ty :mrgreen:
nielegala
N3

Postprzez Superleggera » niedziela, 24 lip 2005, 14:13

wez czlowieku sie uspokuj!I SKONCZ WRESZCIE TA DYSKUSJE !! :evil:
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez mototom » niedziela, 24 lip 2005, 14:18

nielegala napisał(a):
mototom napisał(a):A Leszek sobie jeździ, ma kupe kasy

i jest burakiem takim jak ty :mrgreen:

Co ja ci moge chłopcze powiedzieć? Jeśli mam cie określić muszę złamać jeden z punktów regulaminu forum. Ale tego nie zrobię więc hamuj pietą.
mototom
A6

Postprzez Transformer » niedziela, 24 lip 2005, 14:40

nielegala napisał(a):Ale swoim zachowaniem leszek narobił niepotrzebnego smrodu w światku rajdowym który jest do dzisiaj, i do dziś ma pretensje o nie wiadomo o co do Olsztyniaków. (Chociażby wywiad dla radia rajdowego na Rajdzie Polski). Gość ma chyba jakiś kompleks Olsztyna?

i kuchar i frycz i bebny i jeszcze paru innych? Bo jakoś tylko w momencie Kormorana głośno jest o znikających belkach
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez Mroowa » niedziela, 24 lip 2005, 19:26

nielegala napisał(a):śmieszny to jesteś ty co bronisz swojego idola-kłamcy na każdym kroku. jakby ci leszek napluł na głowę to byś pewnie powiedział, że to deszcz pada.

Nielegala ten tekst był już na forum i przestań wypisywać swoje jakieś brednie bo zaczynasz wszystkich po kolei obrażać, a zapomniałeś na samym początku o sobie. Więc niewiem czy ty po śnie zimowym dopiero teraz się obudziłeś i roztrząsasz sprawę sprzed kilku lat czy co

Wyluzuj :twisted: :twisted: :twisted:
Mroowa
S2000

Postprzez bullitt » niedziela, 24 lip 2005, 19:58

Myślałem chłopaki, że już z tego wyrośliście. Myliłem się... :cry:
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez bullitt » niedziela, 24 lip 2005, 19:58

Może zrobimy sobie ustawkę i się pozabijamy jak kibole. Co wy na to? Nawet nie chce mi się tego czytać...
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez mototom » niedziela, 24 lip 2005, 20:04

bullitt napisał(a):Może zrobimy sobie ustawkę i się pozabijamy jak kibole. Co wy na to? Nawet nie chce mi się tego czytać...

Wcale niegłupi pomysł, paru idiotów mniej na forum byłoby z głowy. :mrgreen:
mototom
A6

Postprzez Gucio » niedziela, 24 lip 2005, 22:20

A ja proponuje zacząć używać przez modów opcji ban na nicka, bo faktycznie jest kilku panów którzy sieją niepotrzebny zamęt i psują atmosfere...osobiście mam gdzies tych aferzystów, bo nawet nie wdaje sie w takie dyskusje, ale porządek qwa musi być no !! :?
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez żółtodziób » niedziela, 24 lip 2005, 22:30

Chcę tutaj jeszcze szanownym kolegom przypomnieć o dwóch rzeczach:

1. Swiat nie jest czarno biały, a ja widzę że wiekszosć z Was bez względu na to co Lechu zrobi iterpretuje jego zachowanie zawsze albo jako dobre, albo jako złe, Lechu sprzeda komus "plombę", frakcja "kuzajowców " pieje że należało się gówniarzowi i Lechu dobrze zrobił,Lechu dobrze pojedzie to frakcja "antykuzajowców" będzie gadać że mu się trafiło jak ślepej kurze ziarno. Troszkę obiektywizmu by się przydało. Lechu świąty nie jest, ale prawdę mówiąc święty nie jest nikt, tyle że Lechu jest trochę mniej święty niż wynosi średnia, ale moim zdaniem niewiele. Ludzie sobie podkladają w tym sporcie takie świnie że Lechu to i tak mały miki.

2. Żeby kogoś osądzić najpierw trzeba mu cokolwiek udowodnić. Błędem Lecha było że oskarżył kibiców Hołka o podłożenie belki, nie mając dowodów nie miał prawa kogokolwiek wskazywać publicznie jako sprawcę, ale takim samym błędem jest zakładanie że z tą belką to kit. najpierw trzeba mieć dowody że jest to kit, a potem dopiero osądzać. Owszem, znając Lecha można go podejrzewać o ściemę, ale to w ramach swoich prywatnych przemyśleń, nie traktując w swoich wywodach tego jako prawdę udowodnioną. W belkę można wierzyć lub nie, ale w osądach trzymajmy się faktów. A fakty są takie, ze nikt nie zna faktów oprócz samego Kuzaja i ewentualnie tych którzy tę belkę podłozyli (jeżeli faktycznie taka sytuacja miała miejsce) ci drudzy jendak na pewno nie będa skłonni przyznać się do winy. Brak dowodów nie może jednak być traktowany jako dowód.

Proponuję jednym i drugim wziąć relację prasową z tego zdarzenia i wstawić w miejsce KH i LK kogoś kto w polsce nie wywołuje żadych emocji, np. Mathiasa Kahle i Carstena Mohe, spróbowac się odnieść do tego artykułu. Wątpię że wnioski będą takie same.

To prawda że w polskich rajdach mamy syf, jest zawiść, jest kopanie dołów, są wzajemne oszustwa i pomówienia, kłamstwa. Wystarczy przejść się po strefie i dobrze posłuchać co mówią, róznica między pozostałymi a Kuzajem polega na tym, że Kuzaj trochę mniej się hamuje w obecnosci kamer, dziennikarzy tudzież tzw. opinii publicznej, tym własnie sobie nagrabił anjbardziej, ini są od niego po prostu nieco bardziej wyrachowani.
żółtodziób
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP