Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez luks » piątek, 7 paź 2005, 12:37

sumo napisał(a):też o tym slyszałem... wystarczylo przejechac jeden oes, potem nie ukończyć a punktacja i tak będzie inną niż na poprzednich rajdach, bo wystartowało wiecej załog.. zagranie taktyczne? jak nie bedzie Kusia na oesach, to wiadomo że tak.

Edit:
dostał info że Kusia nie będzie... rajdowa taktyka

straciłem szacunek do starego kościuszki i do młodego też bo ... nie ma jaj... ale tak to jest jak dzieci zaczynają jeździć w rajdach za pieniądze tatusiów...
no i ta jego preparowana elokwencja i tresowane obycie medialne.. bleh

liczę na awarię kościuchy..frycz goo...
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez nielegala » piątek, 7 paź 2005, 13:24

luks napisał(a):straciłem szacunek do starego kościuszki i do młodego też

ja też :?
luks napisał(a): bo ... nie ma jaj...

to wiadomo nie od dzisiaj. ale teraz to już przegiął :evil: co oni robią z tego sportu? czy to jeszcze można nazwać sportem - gdy rajdy ustawia się pod danego kierowcę :!: :?:
nielegala
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » piątek, 7 paź 2005, 13:47

Sergiey napisał(a):Najbardziej podobał mi się wędkarz, który mimo zgiełku, huku i jeżdzącej motorówką po wodzie policji wodnej spokojnie sobie łowił ryby.

To chyba byłes w tym samym miejscu co ja czyli pod mostem.Jedyna rzecz któa mi humor poprawiła to teksty gosci do pani od zapezpieczenia w kamizelce :lol: iles sie kobieta nasłuchała ...
Wracajac do sprawyto niestety organizatorowi nalezy sie "pała" do dzinnika z Prologu.
Kompletny brak organizcji jak i pomysłu gdzie kibiców ulokowac.
Przeciesz chyba było jasne jak słońce iż po takiej przerwie kiedy to w Krakowie nie było Prologu wiary bedzie na fulla.
Niestety sami z kumplami plątalismy sie gdzie zajac miejsce.z Mostu nas wręcz wygoniono,za co nie mam pretensji do organizatora z uwagi na to iż tam pierwotnie nikogo miało nie być,a jednak od strony zachodniej puscili kibiców :evil: i stamtąd na brzydko przegoniono.
W koncu,z braku czasu zostalismy pod mostem.
Chwilami odniosiłem wrażenie,i do teraz odnosze ze najwiekszą zawieruchę z miejscami dla kibiców to zrobiła ale ....... POLICJA!!,to chyba oni nie mogli sie tak naprawde zdecydowac jak ostatecznie kibiców ustawic w odpowiednim miejscu.
Kwestia zachowania kibiców to temat rzeka.... zawziętego bydła nie da sie wychowac,tylko łancuch.
Niestety nie pojecvhalismy samochodem,ale autobusem,z racji czego nie zobaczylismy całego prologu bo musielismy sie zwijac na autobus. :(
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez **FanKuzaja** » piątek, 7 paź 2005, 14:34

Niom i Rajdzik zaczyna zbierac swoje żniwo.. Kuzaj już z przygodami jak i reszta załóg. Troszku mi szkoda Frycza ale taki jest sport. Mam nadzieje że Kuzaj odrobi strate po naprawie Skrzyni biegów. Grzyb z Kościuszko cisną.. szkoda że Frycz już nie powalczy. Gabryś, Bębenkowi i Sołowow cisna ostro.. Ciekawe kto wywalczy z nich Pol Posytions. Jeśli Kuzaj im nie odbierze pierwszego miejsca. Zobaczymy poczekamy.. Os 5 trwa więc wiele się może zmienić.

Ciekawi mnie czy Muchę zobatrzymy na sobotnich Oesach.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Redbull » piątek, 7 paź 2005, 14:52

No to po Frytkach,widac ze wsio postawił na jedną karte....czyli ze teraz Junior spokojnie jedzie po zwyciestwo kl. generalnej w s1600?

A Kuzi i tak odrobi straty...;)
Redbull
N2

Postprzez Banan » piątek, 7 paź 2005, 15:13

Przesadzaja z aktualizacja strony... :evil:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez schwepes » piątek, 7 paź 2005, 15:44

na drugim przejeździe WBK kuzaj się poprawił o sek, a bębny ponad 10sek gorzej... i już są za kuzim
schwepes
A6

Postprzez Superleggera » piątek, 7 paź 2005, 16:03

Kuzi pieknie!Teraz tylko spokojnie kontrolowac Bebnow.Niech sie nie sciga z Gabim :wink:
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez rallymalf » piątek, 7 paź 2005, 16:20

Wie ktośco dokładnie wyczynił czopik na 1 i 2 oesie bardzo fure rozwali?? i dlaczego ma 9 min spóznienia na pkcpo zdjeciach to widac bylo ze z zewnatrz niewiele zniszczen
rallymalf
N2

Postprzez Andrzej » piątek, 7 paź 2005, 17:38

A co Kosciuszkowie zrobili??
Andrzej
A6

Postprzez Buncol » piątek, 7 paź 2005, 17:40

Szkoda mi Frytki, bardzo na niego liczylem. Podobnie jak inni stracilem szacunek do Kosciuchow, bo to co wyczyniaja to istny cyrk :? Teraz mam tylko nadzieje, ze Beben wyprzedzi Kuzaja.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez JoannaXP » piątek, 7 paź 2005, 18:08

**FanKuzaja** napisał(a):Niom i Rajdzik zaczyna zbierac swoje żniwo.. Kuzaj już z przygodami jak i reszta załóg. Troszku mi szkoda Frycza ale taki jest sport. Mam nadzieje że Kuzaj odrobi strate po naprawie Skrzyni biegów. Grzyb z Kościuszko cisną.. szkoda że Frycz już nie powalczy. Gabryś, Bębenkowi i Sołowow cisna ostro.. Ciekawe kto wywalczy z nich Pol Posytions. Jeśli Kuzaj im nie odbierze pierwszego miejsca. Zobaczymy poczekamy.. Os 5 trwa więc wiele się może zmienić.

Ciekawi mnie czy Muchę zobatrzymy na sobotnich Oesach.

to rajd pod nosem i nie byles na oesach? :shock: co ty w ogole przed kompem tu jeszcze robisz :twisted:

a ja tam sobie niedawno ze szkoly wrocilam i nie wiem kompletnie co na rajdzie bylo,ale juz nadrabiam zaleglosci :twisted:
niech ktos napisze o so chodzi z tym Kościuszką?
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 7 paź 2005, 18:20

Chcialbym zeby Bebnowi udalo sie wyprzedzic Kuzaja i zdobyc upragniony tytul Mistrza Polski na terenie z ktorych pochodzil Janusz Kulig
KaMiLL WRC
A5

Postprzez rutino78 » piątek, 7 paź 2005, 18:50

wróciłem własnie z os 3 i 4. niedosyt jakis, moze przez srednie miejscówki
na 3 os kuzi juz na awaryjnych. zakręt z kątem prostym, wydawało mi sie ze prawie wszyscy za wczesnie hamują. potem os 2, łuk z górki. tam było ciekawiej. dla mnie kuzi poleciał tam najlepiej, pełnym ogniem poboczem, reszta tez sie nie bała. ciekawe czy gmina zrobi sobie droge na nowo :)
kibice jak szarańcze stali na dohamowaniu tuż przy drodze mając za plecami płot. jeden głupek siedział w rowie na zewnętrznej i robił zdjęcia
rutino78
N3

Postprzez JoannaXP » piątek, 7 paź 2005, 19:23

rutino78 napisał(a): jeden głupek siedział w rowie na zewnętrznej i robił zdjęcia

ciekawe co by bylo gdyby tym glukiem okazal sie ktos z forum ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP