33 Rajd Elmot 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » środa, 4 maja 2005, 12:00

W Świdnicy od wczoraj jest deszczowo i nie zapowiada się na zmianę pogody, chociaż gdzieś tam można się promyków słońca dopatrzyć :wink:
marcin
A5

Postprzez Cogonieznajom » środa, 4 maja 2005, 12:09

jest mokro, ale duszno - co zapowiada albo burzę, albo obfite opady deszczu:P Zapowiada się typowo angielska pogoda-ewentualnie wszystko przeschnie i będzie po suchym... Albo, albo... :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Cogonieznajom » środa, 4 maja 2005, 12:11

ps.dziś miało się rozpocząć oficjalne zapoznanie z trasą rajdu... mieszkam przy oesie Dziecmorowice-Jedlina... i pytam>gdzie Ci rajdowcy?:/ W jakich godzinach się pojawią?:)
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Robi » środa, 4 maja 2005, 12:51

No ale takich warunow pogodowych jak w pamietnym 2001 roku to chyba nie bedzie ..............
Robi
N2

Postprzez Banan » środa, 4 maja 2005, 13:11

No chyba nie. Rajd zapowiada sie identycznie jak rok temu - Testowy caly deszcz, w piatek kropelki a w niedziele sloneczko. Uh ah, jeszcze 2 dni ! A w piatek tylko 2 lekcje i siup na testowy :) Gdzie bedziecie na testowym ? :P
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Łukasz » środa, 4 maja 2005, 13:21

A ja niestety nie będę mógł przyjechać na Elmota - wypadły mi w sobotę sprawy służbowe, a w niedzielę mam studia :( Miałem być w sobotę ale... :(
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Kafe » środa, 4 maja 2005, 13:37

Rajdowy wicemistrz Polski sezonu 2004 Michał Bębenek reprezentant zespołu "LOTOS Race&Rally" będzie gościem audycji w Radiu LUZ w środę około godziny 18:30 Serdecznie zapraszamy!

Radio Luz nadaje w internecie. Polecamy słuchanie stacji w winampie. www.radioluz.pwr.wroc.pl

Zachęcamy do pisania maili i zadawania pytań Michałowi Bębenkowi pod adresem: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

Do usłyszenia!
Ostatnio edytowano środa, 4 maja 2005, 16:17 przez Kafe, łącznie edytowano 1 raz
Kafe
A5

Postprzez Mroowa » środa, 4 maja 2005, 14:37

Jako Kibic Rajdowy z AK Sudeckim nigdy nie miałem problemu. Ale jeżeli chodzi o kontakt z nimi czy to mailowy czy telefoniczny to graniczy to z cudem. Kierownik Biura Prasowego nieuchwytna maile przepadają, dzwonisz to jej niema a jej komóreczka zachęca do pozostawienia wiadomości po usłyszeniu sygnału.
Karnetów jeszcze niema jutro rusza BOK więc okaże się czy będzie ponoć w piątek dopiero mają być :/

Pociesza mnie fakt że już za chwilę testowy mogłoby popadać nie pogardzę :] oby burzy tylko nie było a tak to deszcz wskazany :)
Mroowa
S2000

Postprzez Kiwo » środa, 4 maja 2005, 15:46

Witam, mam pytano, czy ktoś z Wawy wybiera sie na Elmot w czwartek i wraca zaraz po rajdzie czyli w niedziele po poludniu, chętnie bym się zabrał.. dokładka na paliwo - jasna sprawa.. proszę o odpowiedz na gg 3692836 dzeki
Kiwo

Postprzez SĘDZIA (AK SUDECKI) » środa, 4 maja 2005, 16:29

Cogonieznajom napisał(a):ps.dziś miało się rozpocząć oficjalne zapoznanie z trasą rajdu... mieszkam przy oesie Dziecmorowice-Jedlina... i pytam>gdzie Ci rajdowcy?:/ W jakich godzinach się pojawią?:)

Witam,
...a może rajdowcy przjeżdżali koło Ciebie i ich nie zauważyłeś :) Zapoznanie z trasą polega na przejechaniu jej zgodnie z przepisami ruchu drogowego. Autka są jak najbardziej cywilne i jadące z dozwoloną prędkością ( hehe - powiedzmy ;) ) A różnią się od innych tylko małym numerkiem na szybie. To tak dla przypomnienia, bo pewnie o tym wiadomo.
Pozdrawiam.
SĘDZIA (AK SUDECKI)

Postprzez LIPciu » środa, 4 maja 2005, 16:43

mam pyatnie.
potrzebuje jakieś moejsca na noclegi.
czy może mi jakiś mieszkaniec okllic rajdu pomóc w znalezienu fajnego noclegu...
wiem że jest już póżno :)
LIPciu
A5

Postprzez sumo » środa, 4 maja 2005, 16:51

taka mała ciekawostka- auto, ktorym bedzie jechał Michał Jacekiewicz w klasie historycznej, zostało zbudowane m.in przez Tomka Cecota, a takze naszego forumowego kolege - Lewara.

http://zeus.polsl.gliwice.pl/~abarth/fo ... iewicz.htm pare fotek z budowy

a juz niebawem fotki Fiaciora. Git !!
sumo
N4

Postprzez qbus » środa, 4 maja 2005, 17:21

LIPciu napisał(a):mam pyatnie.
potrzebuje jakieś moejsca na noclegi.
czy może mi jakiś mieszkaniec okllic rajdu pomóc w znalezienu fajnego noclegu...
wiem że jest już póżno :)

Na stronie rajdu jest baza noclegowa... jak interesuje Cię pokój 5 osobowy to jestem w stanie Ci odstąpić. my znaleźliśmy inny nocleg a tam dalej mam rezerwacje (do odwołonia). jak coś to na priv.
:wink:

My (czyli ja i Zowa+3 inne osoby spoza forum) borykamy się z problemami. ale myśle że do piątku z wszystkim sobie poradzimy(przedewszystkim mechanicy) i w sobote wyjedziemy na rajd.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez szirer205xs » środa, 4 maja 2005, 17:35

mnie sie tam ten deszcz specjalnie nie usmiecha :? głównie ze względu na to że kawałek musze przejechac ;) a w deszczu troszke dłużej to potrwa, no ale zobaczymy moze słonko zaświeci w sobote ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez solota » środa, 4 maja 2005, 18:29

a ja ten deszcz bym tak przełożył, że w 2001 roku na Elmocie padało i sezon EXTRA był, wiec może mało podobieństwo :P
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP