Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez nielegala » czwartek, 14 lip 2005, 10:25

SWRT_ napisał(a):http://www.motopress.pl/Ludzie/leszek_kuzaj.htm

A ja takie cóś wykopałem :] jak by ktoś zainteresowany było :]

Przyjemnego czytania :)

za maską „twardego faceta” kryje się wrażliwość, łagodność i wielkoduszność. Koleżeński, zdecydowany, robi wrażenie uczciwego, otwartego człowieka. Jest indywidualistą. Nienawidzi obłudy i kłamstwa, na które jest uczulony. Jeśli wyłapuje u kogoś cechy pozytywne, to zaczyna zupełnie inaczej funkcjonować, staje się swobodny, otwarty, często się uśmiecha. Zasadniczo jest życzliwie nastawiony do ludzi

buahahahaha :lol: kto ten tekst pisał? chyba jakiś dobry znajomy Leszka :D

Nienawidzi obłudy i kłamstwa... tylko czemu zaprzeczył temu w najbardziej możliwy sposób na Kormoranie2002 :?: :evil:
nielegala
N3

Postprzez Mroowa » czwartek, 14 lip 2005, 10:58

Ten wywiad jest stary to nie jest tam jakiś z teraz. Ludzie się zmieniają a inni nadal marudzą i narzekają :]
Mroowa
S2000

Postprzez nielegala » piątek, 22 lip 2005, 11:14

http://rallypl.com/news_full2_pl.php3?tm=2005-07-19_19:44

Nikon 2004: Ostatnie chwile kamery potrąconej przez Kuzaja!!!
Po ubiegłorocznym Nikonie w internecie rozgorzała dyskusja po wypowiedzi Kuzaja, który oświadczył, że na odcinku nr 4 - Łączna - Chełsko Śląskie, wypadł z trasy, bo nie chciał potrącić kamery... Po raz pierwszy możecie zobaczyć film z kamery, która miała bliskie spotkanie z Subaru mistrza polski. Na filmie widać wyraźnie, że kamera stała w bezpiecznym miejscu, a winę za zajście ponosi Kuzi. Zresztą oceńcie sami...

że kuzaj to krętacz wszyscy wiedzą nie od dzisiaj. Chociażby słynna belka na kormoranie i nie pokazany publicznie do dziś onboard z tego OSu :evil:

i to ma być sportowiec?
nielegala
N3

Postprzez Mroowa » piątek, 22 lip 2005, 12:38

Sorry bardzo a o co to koło urwał ? coś musiało leżeć.
Mroowa
S2000

Postprzez Zajcev » piątek, 22 lip 2005, 12:53

nielegala napisał(a):http://rallypl.com/news_full2_pl.php3?tm=2005-07-19_19:44

Nikon 2004: Ostatnie chwile kamery potrąconej przez Kuzaja!!!
Po ubiegłorocznym Nikonie w internecie rozgorzała dyskusja po wypowiedzi Kuzaja, który oświadczył, że na odcinku nr 4 - Łączna - Chełsko Śląskie, wypadł z trasy, bo nie chciał potrącić kamery... Po raz pierwszy możecie zobaczyć film z kamery, która miała bliskie spotkanie z Subaru mistrza polski. Na filmie widać wyraźnie, że kamera stała w bezpiecznym miejscu, a winę za zajście ponosi Kuzi. Zresztą oceńcie sami...

że kuzaj to krętacz wszyscy wiedzą nie od dzisiaj. Chociażby słynna belka na kormoranie i nie pokazany publicznie do dziś onboard z tego OSu :evil:

i to ma być sportowiec?

a ja słyszałem , że Kuchar też urwał koło tzn dwa koła w jednym miejscu więc on też zmyślał z tą belką ? Sam przecież sobie koła nie urwał ...

Pozdrawiam
Zajcev
N4

Postprzez Mroowa » piątek, 22 lip 2005, 12:58

Przebił chyba
Mroowa
S2000

Postprzez nielegala » piątek, 22 lip 2005, 14:37

SWRT_ napisał(a):Sorry bardzo a o co to koło urwał ? coś musiało leżeć.

pewnie za bardzo przyciął i zawadził o jakieś kamienie w trawie, ale w belke nie uwierzę nie jestem taki naiwny!

jak była belka to niech pokaże w końcu nagranie z kamery :!:
Dobrze widziałem, że taką miał w 206 bo na strefie zaglądałem specjalnie do puga i kamera tam była! Więc niech nikt kitu nie wciska tak jak lesio na spotkaniu w ence że nie mieli kamery bo chcieli pieniądze zaoszczędzić
:twisted:
nielegala
N3

Postprzez żółtodziób » sobota, 23 lip 2005, 01:09

Ojej, ja tam się chłopu nie dziwię, sponsorzy wykładający tyle szmalu na WRC raczej nie byliby zachwyceni, a tak może trochę bardziej przymknęli oko na zdemolowane autko. Jak było na prawdę to nie wiem, można tylko się domyślać, nie mam wyrobionego zdania na ten temat, nie widziałem w jaki sposób koło zostało urwane. Belki jednak wykluczyć nie można, Polacy to bardzo "życzliwy" naród, a było tam wiele kibiców Hołka, w tym na pewno tacy, którzy fanatyzm przdkładali ponad czytą sportową rywalizację, takie rzeczy się zdarzają w 1994 roku w rajdzie Wielkiej Brytanii kibole ułożyli barykadę z kamieni Sainzowi, bo nie spodobał im się team order nkazujący Colinowi przepuszczenie Sainza. Sainz wtedy właśnie przegrał tytuł z Auriolem...

Na pewno jednak sytuacja byłaby czystsza gdyby onboard się znalazl i potwierdził cokolwiek, w tej sytuacji uzasadnione jest podejrzenie, że żadnej belki nie było. Podejrzenie jednak pozostanie tylko podejrzeniem dopóki nie znajdą się dowody. To tyle...
żółtodziób
A8

Postprzez Łukasz » sobota, 23 lip 2005, 11:13

Oglądnijcie se ludzie zdjęcia z tamtego Kormorana, a konkretnie zdjęcie Peugeota 206 WRC Leszka Kuzaja - jak byk widać, że nie urał koła :!: Jechał na feldze :!: A to by oznaczało ni mniej ni więcej że gdzieś za bardzo przyciął i złapał "kapcia". Felga normalnie się trzymała, on nie jechał na trzech kołach. I taka to była belka...zresztą Hołowczyc powiedział, żeby oddał kasetę z samochodu z tego właśnie odcinka do prokuratury i założył sprawę bo takie rzeczy to przestępstwo. Ja już się nauczyłem brać duużą poprawkę na to co mówi pan Kuzaj.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Mroowa » sobota, 23 lip 2005, 22:32

Miał urwane koło niewiem w jakiej to relacji było ale chyba real.autoklub.pl do serwisu na 3 wjeżdzał
Mroowa
S2000

Postprzez Zajcev » sobota, 23 lip 2005, 22:59

Zgodze się było tak , że gdzieś tam jechał na kapciu , ale na relacji później bo info o kłodach jechał bez koła . REAL AUTOKLUB bodajże na TV PULS
Zajcev
N4

Postprzez nielegala » sobota, 23 lip 2005, 23:10

może i miał urwane koło, na rajdach to się zdarza, ale nich nie wymyśla bajek o belkach na drodze, tylko niech pokaze onboard :x
nielegala
N3

Postprzez Mroowa » sobota, 23 lip 2005, 23:29

Pierw Ty pokaż swoją twarz a nie ukrywasz się ciągle za Avaterem z facjatą Kuzaja :)

Zresztą po co roztrząsać problem którego niema już i nikt o nim nie pamięta nie lepiej żyć tym co teraz jest?
Mroowa
S2000

Postprzez Cobra » niedziela, 24 lip 2005, 11:17

Wlasnie nei wiem po co ta cala dyskusja ?? Stalo sie to kupe czasu temu, nie pokazal onboarda to nie pokazal wiekszosc polskich kierowcow nei pokazuje tego tez nie rozumiem czemu ale mniejsza z tym. Bedziecie sie bawic w komisje sledcza do spraw zbadania urwanego lub nie kola ?? nie badzcie smieszni
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez nielegala » niedziela, 24 lip 2005, 12:08

Cobra napisał(a):Stalo sie to kupe czasu temu

Ale swoim zachowaniem leszek narobił niepotrzebnego smrodu w światku rajdowym który jest do dzisiaj, i do dziś ma pretensje o nie wiadomo o co do Olsztyniaków. (Chociażby wywiad dla radia rajdowego na Rajdzie Polski). Gość ma chyba jakiś kompleks Olsztyna?

Cobra napisał(a):nie pokazal onboarda to nie pokazal wiekszosc polskich kierowcow nei pokazuje

Większość polskich kierowców nie oskarża publicznie kibiców Hołka o podłożenie belki.. zresztą do dziś nie przeprosił ich za bezpodstawne oskarżenia

Cobra napisał(a):nie badzcie smieszni

śmieszny to jesteś ty co bronisz swojego idola-kłamcy na każdym kroku. jakby ci leszek napluł na głowę to byś pewnie powiedział, że to deszcz pada.
nielegala
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP