griswold napisał(a):Kajto wyprzedził Kołtuna na OS5 czy jakaś pomyłka?
Z relacji rsmp wynika że Kołtun stał na odcinku
No to chyba Kajto może zapomnieć o TOP 3
Moderator: SebaSTI
griswold napisał(a):Kajto wyprzedził Kołtuna na OS5 czy jakaś pomyłka?
Mr.J napisał(a):Trochę jednak zbyt optymistycznie podszedłem do Kajtka i top3Ogólnie Kościuch i Sołek jakie takie tempo trzymają...
wanderer napisał(a):Mr.J napisał(a):Trochę jednak zbyt optymistycznie podszedłem do Kajtka i top3Ogólnie Kościuch i Sołek jakie takie tempo trzymają...
Widać decyzja o wyborze auta RRC była słuszna.
Mr.J napisał(a):wanderer napisał(a):Mr.J napisał(a):Trochę jednak zbyt optymistycznie podszedłem do Kajtka i top3Ogólnie Kościuch i Sołek jakie takie tempo trzymają...
Mimo to Michał K. narzeka na to autoCiągle mu brakuje mocy i momentu. Nie wiem, to on chyba nascarem musi jechać kolejny rajd
Edit:
Kruuda chyba stoi na odcinku. To tyle jeśli chodzi o ciśnienie wywierane na Sołka i Kościucha...
Mr.J napisał(a):wanderer napisał(a):Mr.J napisał(a):Trochę jednak zbyt optymistycznie podszedłem do Kajtka i top3Ogólnie Kościuch i Sołek jakie takie tempo trzymają...
Mimo to Michał K. narzeka na to autoCiągle mu brakuje mocy i momentu. Nie wiem, to on chyba nascarem musi jechać kolejny rajd
Edit:
Kruuda chyba stoi na odcinku. To tyle jeśli chodzi o ciśnienie wywierane na Sołka i Kościucha...
rallyfan1985 napisał(a):No to jesteśmy po pierwszym dniu. Byłem na 3 osach, Lappi i Kosciuszko maaaasakra. Ciekawi mnie dlaczego wszyscy szukają tylko jak dopieprzyc kosciuszce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości