Ja miałem okzję się tym autkiem przejechać. Wylicytowaliśmy jedną jazdę, SUPER!!!. Nie miałem pojęcia, że tym można jechać tak agresywnie. Ma skrzynię kłówkę, na dzrzwiach jeszcze tapicerka. Potem Ruta jeszcze zaproponował mi kolejną przejażdżkę. Gdy już drugi raz wsiadaliśmy to okazalo się zę ktoś pociągnął za hebel i odciął prąd

. Na szczeście awarię usunięto i pod koniec imprezy miałem następną okazję. Kazał czekać na wyjeździe z toru i hajda!
Wyjechaliśmy potem na drogę i zap************ dwie paki i hamowanie do zera, aż zimne slicki na nieco wilgotnym nam zabksowały
tylko ciiii
. Potem udalo się wylicytować jazdę z Kucharem

Zdęcia są na jego stronce, to ten upiornie (tego dnia)wyglądający gość na pierwszym i ostatnim zdjęciu na prawym

. Tego to już nie zapomnę do końca życia

A na tym zdjęciu powyżej też jestem(ze starszymi, którym się to wszystko spodobalo

).
Kuchar wspominał że w Polsce są już 3 Lancery Evo 8 i pół i że podobno wystartują nimi Solowow, Bębny i jeszcze ktoś(Karnabal?, nie pamiętam na prawdę...)Mówił że pomiędzy Evo 8 a 7 jest mała różnica, co potwierdził Maciejewski. Misio wylicytował jazdę z Karnabalem i bardzo chwalił jego brykę. Atmosfera była super. Sorry za(prawie) kompletny off