Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez maciekd » środa, 16 maja 2007, 12:15

Panowie, przynosicie bardzo niepokojące wieści. Możecie przynajmniej podać skąd macie takie informacje? (na stronach PZMotu nie ma o tym ani słowa, a strona Rajdu Polski nadal chwali się, że będą WRC) A jeśli już info potwierdzicie, to czy możecie podać powód takiej decyzji? Nie wierze, że ktoś mogłby być tak głupi, żeby bez uzasadnienia torpedować wysiłki organizatorów...
maciekd
A6

Postprzez Ryba » środa, 16 maja 2007, 12:21

Nie sa to plotki. Holek ma na wszelki wypadek przygotowana N-ke. Organizatorem jest PZM wiec niejako sraja pod siebie. A dlaczego nie ma oficjalnych informacji na stronie PZM i na innych portalach rajdowych?? Pomysl troszke hehe.
Obrazek
Szutry the best !!!!
Ryba

Postprzez rallyholic » środa, 16 maja 2007, 13:09

lewy napisał(a):nie 95% tylko 100%!!!!
PZM nagle 3 tyg przed rajdem Polski stwierdzil ze nie dopuszcza WRC i Holo jedzie nka, a w agapicie tez a corolka tylko smignie na stadionie(to jedyne pocieszenie)

OGOLNIE TO KIBICE CZAS ZACZAC PO PROSTU JECHAC Z TYMI PZMLOTKAMI!!!!nie takie jaja 3 tyg przed rajdem,ludzie od pol roku to zalatwiali a tym nagle sie odwidzialo.

Nikomu się nie odwidziało, poprostu dostali tylko jedno zgłoszenie w wrc, więc nie ma sensu robić klasy dla holka.Pozdr
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez Banan » środa, 16 maja 2007, 13:20

A Latvala? Zglosil sie w eNce czy to tylko plotki o nim byly? Ja bym tam nawet chcial to jedno WRC, w dodatku z Holkiem za kierownica. KUR** MAC!!! :evil:

Jak to mial kiedys jeden z forumowiczow w podpisie - Zapamietaj taki zwrot: Rajdy niszczy PZMot! :evil:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez tomy halik » środa, 16 maja 2007, 13:37

oficjalne info bedzie podane przez organizatora,że jeden z odcinków przekroczył by dopuszczalna srednia predkosc.przynajmniej ja mam takie info
tomy halik
N3

Postprzez Ryba » środa, 16 maja 2007, 13:40

Świeta racja Banan!!!! A ja myslalem ze rajdy sa organizowane z mysla o kibicach. Widac ze widok Holka w Wurcu kogos strasznie by draznil. Momentami Lesne Ludki nie roznia sie od Kononowicza. Taka sama zasada: Nie bedzie WRC, nie bedzie N-ek, nie bedzie pucharu peugeota nie bedzie nic......o tak wlasnie niedlugo bedzie.

PS: Przekroczenie maksymalnej sredniej predkosci na jednym z odcinkow ma byc przyczyna odwolania klasy A8, dziecku mozna wciskac taki kit buahahahha. Wiekszej durnoty nie widzialem w zyciu.
Obrazek
Szutry the best !!!!
Ryba

Postprzez matt » środa, 16 maja 2007, 13:53

Ludziee, Kuzaj ma tylko 7 punktów... Dla niego każdy punkt jest teraz na wagę złota a tym bardziej 2...
matt
N2

Postprzez rallyholic » środa, 16 maja 2007, 13:53

tomy halik napisał(a):oficjalne info bedzie podane przez organizatora,że jeden z odcinków przekroczył by dopuszczalna srednia predkosc.przynajmniej ja mam takie info

Taa pożyczyli wurca, przelecieli się po oesach, sprawdzili średnią i zapadła decyzja, że oesik był za szybki. Śmiech na sali jak tak będą to tłumaczyli.
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez chodek » środa, 16 maja 2007, 13:57

Jeśli Polski Związek Motorniczych myślał by głową, a nie dupą to ustawili by 5 szykan na odcinku-dla chcącego nie ma nic trudnego. Coś czuję, że odwołanie WRC to nie plotki, a fakt, więc słów po prostu brakuje, gratulujemy tym panom podejscia...
C20XE
chodek
A6

Postprzez Ryba » środa, 16 maja 2007, 14:01

Jezeli PZM potwierdzi to oficjalnie to bedziemy szykowac sporej wielkosci banerek z odpowiednim haslem. Bedzie sie dzialo....
Obrazek
Szutry the best !!!!
Ryba

Postprzez Raven » środa, 16 maja 2007, 14:06

Mnie nie przeraza brak wrc, skoro mialby byc jeden taki samochod. Nie znamy przyczyn decyzji, moze zamiast kliku wrc, okazalo sie ze zainteresowany jest tylko Holek, a moze FIA zabronila, bo to eliminacja ME?
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez skrendi » środa, 16 maja 2007, 14:09

Dobra dobra wszystko fajnie!!!!
Tylko ja się pytam: Czy jeżeli byłoby tylko jedno zgłoszenie, przy który widniałoby nazwisko Super Seba albo Petera albo Marcusa lub kogokolwiek z mistrzostw świata to też by odwołali swoją decyzję!!!!!!

I nie chodzi mi o to, że Holo akurat jest (może) tym jedynym!!!!
Chodzi natomiast o podeście. Jak ma nas (Polskę) ktoś poważnie traktować jako kandydata do WRC jak tutaj się takie jaja dzieją. Może i nikt się nie zgłosił, ale wszyscy patrzą, słuchają i poprostu się interesują tym co tutaj się dzieje.
Takie jaja możnabyło robić nie będąc kandydatem a nie teraz!!!!!

No to na tyle!!!!
Pozdrawiam wszystkich!!!!!
skrendi
N2

Postprzez skrendi » środa, 16 maja 2007, 14:11

matt napisał(a):Ludziee, Kuzaj ma tylko 7 punktów... Dla niego każdy punkt jest teraz na wagę złota a tym bardziej 2...

Ale co Ty wogóle gadasz Matt!!!!!
Jakie punkty odbierze Holo Kuzajowi skoro WURCE jadą poza konkurencją zarówno RSME jak i RSMP!!!!!???????
skrendi
N2

Postprzez skrendi » środa, 16 maja 2007, 14:17

Ryba napisał(a):Jezeli PZM potwierdzi to oficjalnie to bedziemy szykowac sporej wielkosci banerek z odpowiednim haslem. Bedzie sie dzialo....

Ryba dobrze mówisz!!!!!
Możnaby też podczas prezentacji władz PZMot-u na oficjalnym otwarciu rajdu dać do zrozumienia jaki jeststanowisko kibiców!!!
zwyczajnie wygwizdać!!!!
Tylko nie wiem czy to nie zaszkodzi przyszłości Polskiego!!!!!

Może poprzez takie nastawienie kibiców ktoś z FIA by zrozumiał co się tutaj dzieje!!!!!!
skrendi
N2

Postprzez Karol » środa, 16 maja 2007, 14:38

A niby to czemu FIA miałaby zabronić klasy A8 na Polskim? Na Barum jakoś była, leciały WRC po za klasyfikacją.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP