Rajd Śląski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez md-theend » sobota, 23 sie 2003, 22:43

sumo napisał(a):Wlasnie wrocilem z przejazdu oesów Hażlach, Zamarski i Bzie....
powiem wam jedno ze to co opisali w WRC to dno ! Kaszana jak nic, wstyd, przejezdzajac tam widzialem duzo naprawde fajnych miejsc.
A na BZIU.... to juz nie wspomne... opisali tylko 6 miejsc a w dodatku nic ciekawego :/ sa naprawde super partie w koncu 22 kilosy oes !
Gdybym mial cyfrowke to bym poorobil foty tych miejsc najciekawszych i wrzucil na server :) No ale nie mam :(

nie musisz robic zdjec, napisz tylko gdzie sa te miejsca (szczegulie te najciekwasze, ktore najbardziej polecasz) i dodaj do nich krociutki opis. mozesz okreslic je na podstwie opisu z WRCa, np. w polowie pomiedzy tym a tym WRCowym miejscem.

moge sie zalozyc, ze nie tylko ja z forumowiczow bede ci wdzieczny.

pozdrawiam
theend
md-theend

Postprzez sumo » sobota, 23 sie 2003, 23:10

Jak masz nowe WRC to na oesie Cisówka sa oznaczone dwa nawroty - dla mnie one sa rewelka :) No i taen wybiajacy kawalek z 3 gwiazdakmi.. tez super.. połomi i mszanej jeszcze nie objechalem, jak objade to wam napisze co jest tam fajnego.
A Durgiego dnia na BZIU to jest naprawde duzo do wyboru !!!!
sumo
N4

Postprzez sumo » sobota, 23 sie 2003, 23:11

Jutro napisze wiecej bo dzis zmeczony jestem :)
sumo
N4

Postprzez sumo » niedziela, 24 sie 2003, 21:24

Objechalem oes Ruptawa - Bzie
Polece wam kilka miejsc.
Jesli patrzac na mapke, jadziemy od startu to dojezdzamy do pierwszego nawrotu - dla mnie fajne miejsce.
Miedzy punktem 1 a 2 (ktore sa na mapkach w WRC) sa rowniez ciekawe partie zakretów !. Punkt nr 3 w WRC to rewelka, wszystko super widac, fotka tego nie oddaje co na real...
Jakies 300 m Przed punktem nr 4 jest nawrót z czerwonym żwirem :) Nie wiem czy beda jechac po tym żwirze... ale jest ok.
Fotka nr. 5 tez jest ok. Kawalek dalej jest P90 szeroki.
Jest naprawde duzo fajnych miejsc ale ciezko mi je opisac .
Oes w Zamarskach tz ciekawy, to sa stare oesy Wisły i po częsci Barborki Cieszynskiej(99 jak sie nie myle, przynajmniej przebiegaja po tamtych drogach), Hażlach tak samo.
Ktos wczesniej napisal ze zrobili z tego rajdu Popularke :| Heh moze 1szy dzien nie jest jakis super, 2 dzien jest fajowy. Na pewno ten rajd nie przypomina Warszawskiego.
AAAA no i 3gwiazdkowe miejsce na oesie w Cisówce ... dla mnie rewelka szczegolnie P90 który jest po tym szczycie, przechodzi w ciekawy Lewy zakreet.
Bylem tez na testowym potestowac seja ;) Fajne miejsce, duzo Esek jeden nawrót i wąsko :]
sumo
N4

Postprzez Sergiey » wtorek, 26 sie 2003, 15:48

A to logo Rajdu Śląskiego też takie szaro-bure jak ten cały nasz Śląsk :D
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez kirloy » środa, 27 sie 2003, 15:03

Cze
Duze pozdrowienia dla zalogi srebrnego Lanosa z klatka numer DJE....
Ten pan urzadzil sobie F1 na Bziu i robi okrazenie za okrazeniem. ch. mu w d..... To ze jezdzi to jeszcze nic, ale gostek zapodaje szybko, bardzo szybko!!!!! Mieszkam przy bezposrednio przy trasie tylko ten skubaniec sie wyroznia szybkoscia choc czesto widac auta na nie tutejszych blachach podrasowane itp....
WRC z opisu bzia to zrobilo szopke. Nawet mapke ma blad. Na tym OeSie ten rajd sie rozegra 22km robi swoje. Zakrety - sa. Opis w WRC ma jeden plus nie zjedzie mi tu pelno luda bo nikt nie wie gdzie te zakrety sa:) I to mi sie podoba!
Pozdr z trasy
kirloy
N3

Postprzez !ADI! » środa, 27 sie 2003, 15:08

To nie jest godne kibica i kierowcy to co piszę:
ale

1)zgłosić to policji [nieskuteczne]
2)albo położyć na cięciu belkę
3)albo wyskoczyć z krzaków i może się wystraszy

WRC podaje złą trasę?
!ADI!
S1600

Postprzez :KuziFanJG: » środa, 27 sie 2003, 23:59

Adi:
Co do trzeciego punktu to strasznie kiepsko bedzie jak sie nie przestraszy :)

A tak swoją drogą to rejstracja wyraznie wskazuje na Jelenią Górę. strasznie mi wstyd. :oops:
:KuziFanJG:
N1

Postprzez kakao » czwartek, 28 sie 2003, 09:54

całkiem nie dawno zrobił się wielki szum w zwiazku z nielegalnym treningiem i wynikającą z niego tragedią, wszyscy głośno krzyczeli że trzeba surowo karać, zbierać licencje itd. a teraz nawet boimy się podać pełnegy numer rejestracyjny, podobnie magazyn WRC, redaktor naczelny grzmi, a w relacji z kormorana jako ciekawostke podaje info że ktoś trenował o 5 rano w dniu rajdu, nie podając konkretnych namiarów kto. proponuję wszelkie tego typu informacje upubliczniać, podawać pełny nr rej. kolor i markę auta, a nawet opis człowieka, który siedzi za kierownicą
kakao
N3

Postprzez sumo » czwartek, 28 sie 2003, 10:02

WRC dalo siana, tam jest wiele pieknych miejsc na bziu a oni takie jakies nie wiem jakie opisali heh.
Kirloy ma racje - sa osoby ktore jezdza i jezdza spokojnie (nie widzialem ale wiem od ludzi).
Jak widac zaloga Lanosa ma niezle pod kopułą - na bziu jest wiele niebezpiecznych miejsc, to nie cisówka gdzie niektore zakrety sa fajnie widoczne i mozna przycis zleksza.
Chłopaki jak juz trenujecie to z rozsądkiem !!!! Narazacie wielu miejscowych na niebezpieczenstwo ( w tym mnie bo tam czasami na roweku jezdze ;p )
Ja polecam powbijac kołki w miejscach gdzie mozna ciąć
sumo
N4

Postprzez micz » czwartek, 28 sie 2003, 10:30

Ja wam obiecuję, że w miarę możliwości (praca) każdy kto będzie się nielegalnie zapoznawał przed warszawskim będzie miał zdjęcie. I tu i u organizatora.
Ostatnio edytowano wtorek, 2 wrz 2003, 17:54 przez micz, łącznie edytowano 1 raz
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez sumo » czwartek, 28 sie 2003, 12:12

Ehh wlasnie sie dowiedzialem ze skrócą oes Bzie... bo jest tam ślub i musi byc dojscie do kosciola... akurat ta droga trasa przebiegala.
Oes bedzie chyba bez tego nawrotu z czerwonym żwirem co wczesniej opisalem.. dzis sie dowiem wiecej.
Jednym słowem : SZKODA :(
sumo
N4

Postprzez Sergiey » czwartek, 28 sie 2003, 13:32

Nie no - przeciez to paranoja. Jak tak można? Z powodu śłubu ech pewnie syn sołtysa się hajta :D
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Kopernik » czwartek, 28 sie 2003, 13:42

Ja w tym roku bojkotuje ten rajd(Zamiast Slaskiego jade na Barum).Nie podoba mi sie, ze zostal przeniesiony z Wisly do Jastrzebia i bedzie rozgrywany w syfiatych krajobrazach Slaska.

Ma wrocic Wisla!!!!
Kopernik
N2

Postprzez Sergiey » czwartek, 28 sie 2003, 15:32

Kopernik. czekaj czekaj. Daj im szanse, niekoniecznie musi być z tego jakas kaszana. Wstrzymaj się z ocenami do przyszłej niedzieli. Chociaż mi też żal Salmopolu czy Izdebnika ale będzie i nie znaczy że gorsze
---
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP