SOKÓŁ napisał(a):wystarczy wyrazic opinię inną od reszty i już jest akcja. Od dyrektora, który zachęca kibicow do pozostania w domu po wypowiedzi członków typu Sokół, co od razu rozpoczynają jakieś osobiste wycieczki.
W żadnym swoim słowie nie zachęcałem kibiców do zostania w domu więc to chyba nie do mnie. Stwierdziłem, że pewnie Pana nie przekonam mimo argumentów, które użyłem. Ale w jednym się z Panem zgodzę i muszę to napisać Bardzo nie podoba mi się jak inne osoby jadą po drugich tylko dlatego, że mają inne zdanie od nich - Nieładnie Panowie. Ważne żebyśmy w tym środowisku sami między sobą piekła nie robili. Nie zgadzam się z wieloma opiniami prezentowanymi na tym forum ale staram się używać argumentów, a nie negować i to czasem niezbyt kulturalnie tej osoby zdanie. To tyle w temacie.
Rajd Zamkowy, a właściwie osoby, które go robią Bardzo cenię i szczerze polecam ten rajd - czy były błędy w zeszłym roku, a gdzie ich nie było ??
martin.h napisał(a):Power Stage w mieście to niestety kupa i mam nadzieję, że na Wiśle tego błędu nie popełnią, chyba, że Kubalonka/Zameczek i spadanie do centrum
Założenia na ten rok są właśnie takie (pod TV) aby Power Stage był odcinkiem miejskim i tak organizatorzy robią bo takie są wytyczne. Problem może być faktycznie na Wiśle bo możliwości są bardzo ograniczone, ale na pewno Andrzej Szkuta wybrnie z niego doskonale.
No i na koniec żeby nie było niedomówień - ZAPRASZAM WSZYSTKICH KIBICÓW JEŚLI TYLKO MOGĄ I CHCĄ NA 30 JUBILEUSZOWY RAJD KARKONOSKI.