Moderator: SebaSTI
Marek Kisiel napisał(a):Nie planujemy żadnych bali słomy.
Jeśli suchą nogą to od startu. Wjechać też odradzam ponieważ jest to wąska na długości kilku kilometrów droga i nie ma zbytnio gdzie schować samochodu. Albo wziąć kalosze do plecaka i przez rzekę próbować. Niestety również żal mi tego mostku ale remont był konieczny.
chicken89 napisał(a):wrzuciłem mapy z ostatnich 6 lat:D
http://www.speedyshare.com/PDNSD/karkonoski.rar
Marek Kisiel napisał(a):Jak widać był sens robienia on-boardów bo został wyłapany nieczynny mostek. Dawno nie dawaliśmy filmików i warto było to odświeżyć.
Marek Kisiel napisał(a):Wie Pan może za dużo Pan nie wymaga ale my też nie jeździmy po odcinkach codziennie i zostaliśmy zaskoczeni parę tygodni temu takim widokiem. Umówienie się z osobą kompetentną (inspektor nadzoru budowlanego) na rozmowę co z tym fantem zrobić zajęło również swoje i tak na 100% wiedzę mieliśmy w czwartek zeszłego tygodnia. Z drugiej strony dotarcie do tego miejsca i oglądanie przez rzekę też ma sens więc nie jest tak, że miejsce jest całkowicie odcięte od świata można od startu choć wiem, wiem daleko
Marek Kisiel napisał(a):Z drugiej strony dotarcie do tego miejsca i oglądanie przez rzekę też ma sens więc nie jest tak, że miejsce jest całkowicie odcięte od świata można od startu choć wiem, wiem daleko
Marek Kisiel napisał(a):Rozmowy już są bardzo zaawansowane teraz mocno szukam środków na realizację tego projektu ale widzę zielone światełko w tunelu - byle to nie był pociąg ale one chyba nie mają zielonych światełek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości