Moderator: SebaSTI
TGR napisał(a):Gdzie leży ten Kwieciszów koło którego ma być testowy?
Mad Max napisał(a):Poza plusami które podał RajducH dodam jeszcze że to co zrobiliście z odcinkiem Karpacz jest czymś pięknym, inni mogli by się uczyć, na + zasługuje też zorganizowanie testowego w innym miejscu w niejakich Kwieciszowicach wiec przypuszczam że będzie pokrywał się z początkiem zeszłorocznej Grudzy
Moim zdaniem dojazdówki w granicach 35km to nie jest jakoś specjalnie daleko tym bardziej że harmonogram raczej pozwala na spokojnie przemieszczać się między odcinkami (przynajmniej pierwszego dnia)
Mad Max napisał(a):Haka w Czernicy jako takiego nie będzie, ale miejsce z nim jest i może być nawet ciekawe bo będą na prędkości do niego dopadać i odbijać w prawo do dołu w tą wąską drogę a następnie w lewo na most.
Mad Max napisał(a):Mowa o tym haku
http://www.youtube.com/watch?v=ITijbaXLRpc
tylko teraz najazd będzie od tej strony co stoją kibice
luxxx zdjęcie które dałeś to hopka na Grudzy i tego też niestety nie będzie
Zapomniałem dodać pytania:
Panie Marku czy był brany pomysł żeby drugi przejazd Zaborza zrobić też jako Prolog dla RPP ??
Mad Max napisał(a):Podałeś dwa różne miejsca, to na zdjęciu to hopa na Grudzy i tego nie będzie,
pierwsze sekundy z twojego filmu oraz ten który ja podałem to hak w Czernicy na odcinku Dziwiszów ale w tym roku tak jak napisałem wcześniej najazd będzie od strony kibiców więc będzie na prędkości i mogą się tam dziać różne ciekawe rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości