Moderator: SebaSTI
TGR napisał(a):Wygląda na to, że Gorzanów będzie najdłuższym oesem ok.20 km, o ile oczywiście nie powiększą Spalonej lub Międzylesia. Nie widzę innych możliwości, bo pierwszego dnia musi być w granicach 80 km oesowych.
Jarek55511 napisał(a):TGR napisał(a):Wygląda na to, że Gorzanów będzie najdłuższym oesem ok.20 km, o ile oczywiście nie powiększą Spalonej lub Międzylesia. Nie widzę innych możliwości, bo pierwszego dnia musi być w granicach 80 km oesowych.
Ja myśle że będą długie oesy zamiast trzeciej pętli
Sejol napisał(a):Jarek55511 napisał(a):TGR napisał(a):Wygląda na to, że Gorzanów będzie najdłuższym oesem ok.20 km, o ile oczywiście nie powiększą Spalonej lub Międzylesia. Nie widzę innych możliwości, bo pierwszego dnia musi być w granicach 80 km oesowych.
A puchar kiedy pojedzie?
stachniak14 napisał(a):Sejol napisał(a):Jarek55511 napisał(a):TGR napisał(a):Wygląda na to, że Gorzanów będzie najdłuższym oesem ok.20 km, o ile oczywiście nie powiększą Spalonej lub Międzylesia. Nie widzę innych możliwości, bo pierwszego dnia musi być w granicach 80 km oesowych.
A puchar kiedy pojedzie?
Dwa dni ...
Sejol napisał(a):stachniak14 napisał(a):Sejol napisał(a):Jarek55511 napisał(a):TGR napisał(a):Wygląda na to, że Gorzanów będzie najdłuższym oesem ok.20 km, o ile oczywiście nie powiększą Spalonej lub Międzylesia. Nie widzę innych możliwości, bo pierwszego dnia musi być w granicach 80 km oesowych.
A puchar kiedy pojedzie?
Dwa dni ...
Nie no masakra...
Pytam jak w takim układzie zaprezentowanym przez Jarek55511 ma jechać puchar...
TGR napisał(a):Dlaczego mają być skrócone? Puchar nie jedzie prologu. A więc tak jak w roku ubiegłym: Spalona-10.60 km, Międzylesie-8.95 km i nowy Gorzanów na okrągło 20 km daje w dwóch pętlach 79.10 km. Tylko trochę za dużo, ale z kolei w MP musi być jak dobrze pamiętam minimum 150 km w całym rajdzie. Drugi dzień to 70.14 km, a więc Gorzanów bez kilku cm 20 km![]()
![]()
stachniak14 napisał(a):Z moich informacji wynika, że będzie to wyglądać mniej więcej tak :
http://imageshack.us/f/688/gorzanow.jpg/
Z czego - odcinki ciągłe to są drogi które znalazłem na mapie
- odcinki przerywane - brakuje ich na mapie
I wydaje mi się, że będzie jednak mniej niż 15 km, ale pewny nie jestem bo nie wiem ile km mają odcinki, których mapa nie ma. Przepraszam za archaiczny rysunek
Jarek55511 napisał(a):A można im dać mete pare km prędzej niż RSMP.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości