P... takie rajdy!- M.B.

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez RajducH » niedziela, 7 sie 2005, 23:10

A ja jakos w ta historie nie wierze... moze to poprostu pech...
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez ptakwrc » niedziela, 7 sie 2005, 23:14

ekolodzy tez spaleni - na penwo nie w lubenii, tutaj wszyscy sie ciesza ze jest rajd, podobnie w calej okolicy rzeszowa.
a kwiatkowski mowil ze smierdzi to fakt..
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez raikkonen » niedziela, 7 sie 2005, 23:21

jeśli ktoś już miałby ciąć opony to już ktoś z N4 :)
a pozatym może ktoś będzie jeździł S2000 w polsce to by było super :)
raikkonen
N2

Postprzez Transformer » poniedziałek, 8 sie 2005, 00:04

GrYzLy napisał(a):Ja tam mam inna wizje winnego, niz Junior, ale zachowam ja dla siebie... historia lubi sie powtarzac....

hołek? :D
a na poważnie - Junior dla mnie też odpada - za duża różnica punktowa, za małe prawdopodobieństwo punktowania w 2 nastepnych rajdach.
Coś się potencjalni winni wykruszają

Pytanie do modów: nie ma jakiejś funkcji na forum ograniczającej ilość postów przez pierwsze kilka dni od zapisania???
Ostatnio edytowano poniedziałek, 8 sie 2005, 00:09 przez Transformer, łącznie edytowano 1 raz
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez raikkonen » poniedziałek, 8 sie 2005, 00:08

Hołek raczej odpada bo z tego co wiem to za Kuzajem on nie przepada:P
chyba że Bębenkowie chcą na Dakar w barwach Orlenu zamiast niego :D
raikkonen
N2

Postprzez GrYzLy » poniedziałek, 8 sie 2005, 09:04

Transformer napisał(a):
GrYzLy napisał(a):Ja tam mam inna wizje winnego, niz Junior, ale zachowam ja dla siebie... historia lubi sie powtarzac....

hołek? :D
a na poważnie - Junior dla mnie też odpada - za duża różnica punktowa, za małe prawdopodobieństwo punktowania w 2 nastepnych rajdach.
Coś się potencjalni winni wykruszają

Pytanie do modów: nie ma jakiejś funkcji na forum ograniczającej ilość postów przez pierwsze kilka dni od zapisania???

Rajd sie zgadza... tylko etap nie ten... aha, i nie mowie ze to zawodnicy... bo do tego sie raczej nie posuna, mysle ze to banda jakis "ortodoksyjnych" kiboli... fanatykow... debili
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 8 sie 2005, 10:20

Osobiście wydaje mi się prawdopodobne, że doszlo do podłożenia czegoś ostrego, ale to co tutaj można przeczytać trochę mnie przeraża... :( Wydaje mi się, że to po prostu wandale, kretyni, któzy chcieli wzbudzić sensacje, albo na dodatek lubia inna zalogę, choć mogą to być ludzie niezwązani z rajdami, nawet nieznający się na nich. Moim zdaniem doszukiwanie się w tym wszystkim jakiś głębszych przesłanek, zawiści między zepołami, gierek i machlojek jest trochę łupie... :? Nawet domysły o teamie Kościuszki są "nie przypął ni przyłatał" bo to nie jest bezpośrednia konkurencja, a na dodatek uwłacza w ekipę Michała, jego sympatyków, a nawet po trosze w niego :( Jeszcze nie ma pewności "CO" a już są domysły "KTO" . A to, że daleko do niezaludnionego miejsca to dla mnie żaden argument. Jak ktoś potrzbuje niezdrowej adrenaliny to zrobi dużo, na prawdę :!:

Pozdrawiam i apeluje o umiar. :)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez dlugi » poniedziałek, 8 sie 2005, 11:04

Mysle, ze ten przypadek Bebenkow, podobnie jak poprzednie przypadki innych zawodnikow, skonczy sie fala plotek i oskarzen rzucanych bez zadnych dowodow. Jakkolwiek bardzo lubie "perkusyjnych braci", to mysle, ze albo niech popra swoje oskarzenia (watpie czy onboard wystarczy) albo niech nie wracaja do tematu i do konca roku niech nie tna zakretow. Wiem ze ciezko jest uwierzyc, ze to byl przypadek i wygodnie wszystko zrzucic na "spiskowa teorie dziejow", ale przez takie zachowanie znajda sie w sytuacji Kuziego, ktoremu nawet jakby helikopter spadl na rajdowke, to nikt mu juz nie uwierzy.
Z drugiej strony, skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty. Jakby cos bylo charakterystycznego to na pewno by znalazl bez problemow.
I na koniec: majac na wzgledzie fakt, ze coraz czesciej rajdy sa wypadkowa ilosci zlapanych kapci, moze jednak nalezaloby wykreslic z regulaminu RSMP przepis o zakazie stosowania musu. Wiem ze takie opony kosztuja majatek, ale akurat dla zespolow bijacych sie w tym roku o mistrzostwo taki wydatek to kropla w morzu
NIUNIEK GO!!!
dlugi
N2

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 8 sie 2005, 12:11

dlugi napisał(a):Z drugiej strony, skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty. Jakby cos bylo charakterystycznego to na pewno by znalazl bez problemow.
Tya natychmiast sie zatrzymac... No coments
Kris_WRC
A6

Postprzez raikkonen » poniedziałek, 8 sie 2005, 12:20

Kris_WRC napisał(a):
dlugi napisał(a):Z drugiej strony, skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty. Jakby cos bylo charakterystycznego to na pewno by znalazl bez problemow.
Tya natychmiast sie zatrzymac... No coments

tia tekst jest śmieszny :? bo on w dakarze jedzie że może sobie pozwiedzać okolice co
raikkonen
N2

Postprzez denzel » poniedziałek, 8 sie 2005, 12:30

dlugi napisał(a):...skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty...

nie wiem czy kiedykolwiek złapałeś kapcia ale przy duzej prędkoście nie bardzo się to czuje, dopiero po jakimś czasie wiesz że schodzi ci powietrze o później możesz się tylko domyślać gdzie to się stało, co innego oczywiście jak wybucha ci opona ale tu chyba bylo inaczej
moze mam słabą wyobraźnie ale jakoś sobie tego nie wyobrażam ze zawodnik nagle staje na os i szuka czegoś w trawie bo podejrzewa że złapał kapcia
denzel
N3

Postprzez GrYzLy » poniedziałek, 8 sie 2005, 13:00

Ta... beztrosko lazi sobie po cieciu i szuka... grzebie noga w ziemi...
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez raikkonen » poniedziałek, 8 sie 2005, 13:04

następni którzy po nim by przejeżdżali pewnie by sie z ciekawości zatrzymali :D
raikkonen
N2

Postprzez szirer205xs » poniedziałek, 8 sie 2005, 13:05

No to skoro tak trudno okreslic kiedy sie zlapalo tego kapcia to skad bebenek akurat wie ze w tym miejscu gdzie go zlapal nie bylo zadnych kibicow itd..... :? ja tez nie wierze w te spiskowe teorie dziejow... poza tym miedzy przejazdem rajdowek jest tylko minuta przerwy, wiec nei wiem czy za ten czas by ktos zdazyl cos podlozyc i zamaskowac i jeszcze zabrac spowrotem przed nastepna zaloga..... poza tym skoro ciol po trawie to musialo to byc naprawde glebokie ciecie bo na lekkich cieciach to juz przed rajdem trawy nie ma...
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez dlugi » poniedziałek, 8 sie 2005, 13:07

No przeciez nie w miejscu sie zatrzymac, ale droga hamowania 100 m nie przekracza. I tak jak napisal szirer, tez odebralem wypowiedz Bebenka, ze wie na ktorym konkretnie zakrecie kapcia zlapal. Skoro by nie zauwazyl od razu to po przejechaniu kilku kolejnych zakretow nie moglby przeciez jednoznacznie wskazac tego konkretnego.
Chodzi mi tylko o to, ze bez dowodow Bebenek nic nie zdziala tylko smrodu narobi.
NIUNIEK GO!!!
dlugi
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP