Moderator: SebaSTI
GrYzLy napisał(a):Ja tam mam inna wizje winnego, niz Junior, ale zachowam ja dla siebie... historia lubi sie powtarzac....
Transformer napisał(a):GrYzLy napisał(a):Ja tam mam inna wizje winnego, niz Junior, ale zachowam ja dla siebie... historia lubi sie powtarzac....
hołek?
a na poważnie - Junior dla mnie też odpada - za duża różnica punktowa, za małe prawdopodobieństwo punktowania w 2 nastepnych rajdach.
Coś się potencjalni winni wykruszają
Pytanie do modów: nie ma jakiejś funkcji na forum ograniczającej ilość postów przez pierwsze kilka dni od zapisania???
Tya natychmiast sie zatrzymac... No comentsdlugi napisał(a):Z drugiej strony, skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty. Jakby cos bylo charakterystycznego to na pewno by znalazl bez problemow.
Kris_WRC napisał(a):Tya natychmiast sie zatrzymac... No comentsdlugi napisał(a):Z drugiej strony, skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty. Jakby cos bylo charakterystycznego to na pewno by znalazl bez problemow.
dlugi napisał(a):...skoro Beben poczul ze na cieciu lapie 2 kapcie to powinien natychmiast sie zatrzymac (bo co najmniej jedno kolo i tak musial zmienic) i pogrzebac w trawie przez pol minuty...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości