Nie jest ona taka ważna ... wazne zeby rajd się odbył tak jak jest planowany

Moderator: SebaSTI
Pierwsi na odcinkach specjalnych będą jechali uczestnicy PPZM, a po kilkuminutowej przerwie na ich trasę wyruszą załogi z RSMP.
kolo115 napisał(a):Pierwsi na odcinkach specjalnych będą jechali uczestnicy PPZM, a po kilkuminutowej przerwie na ich trasę wyruszą załogi z RSMP.
Mnie najbardziej martwi ten zapis...Fajnie by bylo jakby auta startowaly razem w jednej klasie np. w klasie A7 na poczatku jada z RSMP a pozniej PPZM. O wiele latwiej by sie wtedy ogladalo rajd...
Gucio napisał(a):kolo115 napisał(a):Pierwsi na odcinkach specjalnych będą jechali uczestnicy PPZM, a po kilkuminutowej przerwie na ich trasę wyruszą załogi z RSMP.
Mnie najbardziej martwi ten zapis...Fajnie by bylo jakby auta startowaly razem w jednej klasie np. w klasie A7 na poczatku jada z RSMP a pozniej PPZM. O wiele latwiej by sie wtedy ogladalo rajd...
...czyżby powtórka z rozrywki ??![]()
Na polskim sie doganiali i tutaj też tak chcą zrobić ??
kolo115 napisał(a):Pierwsi na odcinkach specjalnych będą jechali uczestnicy PPZM, a po kilkuminutowej przerwie na ich trasę wyruszą załogi z RSMP.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości