Jak myślicie co dalej z Kuzajem?

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » wtorek, 31 sie 2004, 00:59

lobby kuzajowe dziala :lol: maciek bede z uwaga sledzil twoje asy z rekawa, bo chyba coraz mniej ci ich zostalo :)))))))))
pozatym mam wrazenie ze na sile wmawiasz rozne argumenty ale pocieszam cie ja tak kiedys z holkiem robilem ale mi przeszlo...
golden
A6

Postprzez boy » wtorek, 31 sie 2004, 10:49

Panowie,to był przypadek-Kuzaj jechał wtedy pierwszy rajd A grupową GT-Four z Czech,jeżeli walił swoim przodem w czyiś tył,to wiadomo,że była duża szansa,że to on odpadnie z rajdu....Ta wasza "teoria spisku" jest poprostu głupia
boy

Postprzez Przemysław » wtorek, 31 sie 2004, 10:55

boy napisał(a):Panowie,to był przypadek-Kuzaj jechał wtedy pierwszy rajd A grupową GT-Four z Czech,jeżeli walił swoim przodem w czyiś tył,to wiadomo,że była duża szansa,że to on odpadnie z rajdu....Ta wasza "teoria spisku" jest poprostu głupia

wiadomo ze nie zrobił tego specjalnie, ale on zawinił
Przemysław
N2

Postprzez Banan » wtorek, 31 sie 2004, 11:00

boy napisał(a):Panowie,to był przypadek-Kuzaj jechał wtedy pierwszy rajd A grupową GT-Four z Czech,jeżeli walił swoim przodem w czyiś tył,to wiadomo,że była duża szansa,że to on odpadnie z rajdu....Ta wasza "teoria spisku" jest poprostu głupia

Ale mogl chociaz przeprosic, a nie mowic, ze to nie jego problem.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez golden » wtorek, 31 sie 2004, 11:27

nie przesadzajcie z tym umyslnym wypadkiem to tak jakbyscie na ulicy chcieli komus wjechac na czolowke ale tylko lekkov - czasem mozna sie zabic
wiadomo zima etc etc - wtedy meta lotna byla zbyt blisko - fuchs w wywiadzie byl rozgoryczony, ze LK nie wychamowal i nie czul sie odpowiedzialny za stluczke zwalajac wine na organizatorow i bodajrze nie zaplacil za szkody - ale to normalne jesli sie prowadzilo w rajdzie i w taki sposob konczy - lepiej dajcie sobie spokoj z takimi brudami z przeszlosci bo wiekszosc to sa drobione historie i nie wiecie co tak naprawde bylo
golden
A6

Kuzaj

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 16:51

Banan racja Kuzaj nieprzeprosił a powinien a zachował sie inaczej niż przystało za co go nielubie o co niektórzy pewnie będą mieli mi to zazłe :)[/b]
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez JoannaXP » wtorek, 31 sie 2004, 16:59

hmm,btw to ja tez za nim nie przepadam (chodzi o zachowanie,charakter...) ale wcale do niego nic nie mam,i nie mówie ze Kuzaj jest taki czy taki...Fajnie jeździ,fajnie tez przywala w drzewa ( :lol: ) , no i jest najszybszy i za to szacunek sie nalezy ;) Zobaczymy co tam powie w nastepnym "WRC" w wywiadzie
zauwazam tylko,ze Kuzaj wiecznie narzeka,nigdy nie jest jego wina tylko kogoś lub czegoś,niezbyt często tez przyznaje sie do błędów i IMO jest zbyt pewny siebie i niezbyt miły
Ostatnio edytowano wtorek, 31 sie 2004, 17:03 przez JoannaXP, łącznie edytowano 1 raz
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Kuzaj

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 17:02

Moge szczerze powiedzieć że Kuzaj jezdzi szybko i jest najszybszy w Polsce jeszcze żeby był troszke milszy to było by extra ale to moje zdanie .... :D
karcin
A6

Postprzez Banan » wtorek, 31 sie 2004, 18:06

Teraz dyferencjal nie zadzialal i dlatego sie rozwalil na Barumce.
Banan
A8

Kuzaj

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 18:43

I to w naszym kraju jest dziwne że mało jaki zawodnik przyzna sie do swojego błędu bo a to zawieszenie jest źle ustawione chociaż ustawia je przez cały rok, albo odcinki są zbyt dziurawe albo dyfer niezadziałał (patrz post Banana :) albo coś tam jeszcze i najlepiej powiedzieć że to jest wina auta a nie wina samego zawodnika. Poprostu boją się przyznać że popełnili błąd i chcą zgonić wszystko na auto :)
karcin
A6

Re: Kuzaj

Postprzez Przemysław » wtorek, 31 sie 2004, 18:45

karcin napisał(a):I to w naszym kraju jest dziwne że mało jaki zawodnik przyzna sie do swojego błędu bo a to zawieszenie jest źle ustawione chociaż ustawia je przez cały rok, albo odcinki są zbyt dziurawe albo dyfer niezadziałał (patrz post Banana :) albo coś tam jeszcze i najlepiej powiedzieć że to jest wina auta a nie wina samego zawodnika. Poprostu boją się przyznać że popełnili błąd i chcą zgonić wszystko na auto :)

troszku w tym racji
Przemysław
N2

Postprzez Banan » wtorek, 31 sie 2004, 18:54

karcin napisał(a):I to w naszym kraju jest dziwne że mało jaki zawodnik przyzna sie do swojego błędu bo a to zawieszenie jest źle ustawione chociaż ustawia je przez cały rok, albo odcinki są zbyt dziurawe albo dyfer niezadziałał (patrz post Banana :) albo coś tam jeszcze i najlepiej powiedzieć że to jest wina auta a nie wina samego zawodnika. Poprostu boją się przyznać że popełnili błąd i chcą zgonić wszystko na auto :)

Tylko Janusz sie przyznawal, ze to on zawalil... :(
Banan
A8

Postprzez karcin » wtorek, 31 sie 2004, 19:18

Banan napisał(a):Tylko Janusz sie przyznawal, ze to on zawalil... :(

Prawda tylko Janusz nigdy sie nieczym niewymigiwał.... mówił tak jak było naprawde!!!!!
karcin
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 31 sie 2004, 19:21

No wykopcie jeszcze jakieś inne newsy że jak jeździł maluchem to odjechał ze stacji nie tankując i nikt nie mógł go dogonić :)

Wyluzujcie już z tym Topic jest co dalej z Leszkiem Kuzajem nie to co zrobił kilka lat temu.
Mroowa
S2000

Postprzez maciekd » wtorek, 31 sie 2004, 19:26

golden napisał(a):nie przesadzajcie z tym umyslnym wypadkiem to tak jakbyscie na ulicy chcieli komus wjechac na czolowke ale tylko lekkov - czasem mozna sie zabic
wiadomo zima etc etc - wtedy meta lotna byla zbyt blisko - fuchs w wywiadzie byl rozgoryczony, ze LK nie wychamowal i nie czul sie odpowiedzialny za stluczke zwalajac wine na organizatorow i bodajrze nie zaplacil za szkody - ale to normalne jesli sie prowadzilo w rajdzie i w taki sposob konczy - lepiej dajcie sobie spokoj z takimi brudami z przeszlosci bo wiekszosc to sa drobione historie i nie wiecie co tak naprawde bylo

Oooo :shock: golden naprawde mi w tym momencie zaimponowałeś. Nie obraź się, ale tego bym się po Tobie nie spodziewał... Wreszcie się przekonałem co to jest ten Twój obiektywizm! No no... brawo!

A jeśli chodzi o moje stawanie po stronie Kuziego, to robię to tylko z powodów które już znasz. Nie pisze nigdy sam z siebie peanów na jego cześć. Po prostu bronię go, gdy wydaje mi się niesprawiedliwie mieszany z błotem. Nie znam go osobiście, ale szanuje za umiejętności i za to, że swoje życie (prywatne i zawodowe) poświęcił rajdom. Za to należy się szacunek...
maciekd
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP