pozatym mam wrazenie ze na sile wmawiasz rozne argumenty ale pocieszam cie ja tak kiedys z holkiem robilem ale mi przeszlo...
Moderator: SebaSTI
boy napisał(a):Panowie,to był przypadek-Kuzaj jechał wtedy pierwszy rajd A grupową GT-Four z Czech,jeżeli walił swoim przodem w czyiś tył,to wiadomo,że była duża szansa,że to on odpadnie z rajdu....Ta wasza "teoria spisku" jest poprostu głupia
boy napisał(a):Panowie,to był przypadek-Kuzaj jechał wtedy pierwszy rajd A grupową GT-Four z Czech,jeżeli walił swoim przodem w czyiś tył,to wiadomo,że była duża szansa,że to on odpadnie z rajdu....Ta wasza "teoria spisku" jest poprostu głupia
karcin napisał(a):I to w naszym kraju jest dziwne że mało jaki zawodnik przyzna sie do swojego błędu bo a to zawieszenie jest źle ustawione chociaż ustawia je przez cały rok, albo odcinki są zbyt dziurawe albo dyfer niezadziałał (patrz post Bananaalbo coś tam jeszcze i najlepiej powiedzieć że to jest wina auta a nie wina samego zawodnika. Poprostu boją się przyznać że popełnili błąd i chcą zgonić wszystko na auto
karcin napisał(a):I to w naszym kraju jest dziwne że mało jaki zawodnik przyzna sie do swojego błędu bo a to zawieszenie jest źle ustawione chociaż ustawia je przez cały rok, albo odcinki są zbyt dziurawe albo dyfer niezadziałał (patrz post Bananaalbo coś tam jeszcze i najlepiej powiedzieć że to jest wina auta a nie wina samego zawodnika. Poprostu boją się przyznać że popełnili błąd i chcą zgonić wszystko na auto
Banan napisał(a):Tylko Janusz sie przyznawal, ze to on zawalil...
golden napisał(a):nie przesadzajcie z tym umyslnym wypadkiem to tak jakbyscie na ulicy chcieli komus wjechac na czolowke ale tylko lekkov - czasem mozna sie zabic
wiadomo zima etc etc - wtedy meta lotna byla zbyt blisko - fuchs w wywiadzie byl rozgoryczony, ze LK nie wychamowal i nie czul sie odpowiedzialny za stluczke zwalajac wine na organizatorow i bodajrze nie zaplacil za szkody - ale to normalne jesli sie prowadzilo w rajdzie i w taki sposob konczy - lepiej dajcie sobie spokoj z takimi brudami z przeszlosci bo wiekszosc to sa drobione historie i nie wiecie co tak naprawde bylo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości