Moderator: SebaSTI
golden napisał(a):Kofana Bananan wez sie raz zamknij chociaz - i nie pisz bzur - nausz sie nowego slownictwa - czegos takiego jak "takt" o tym ze on to a tamten tamto bedziemy rozgminiac za pare tygodni - teraz moze pocieszmy sie zakonczonym rajdem w tak mily sposob...
swoje zale przelewaj na hodze czy innej stronie ale nie rob syfu tu - dziekuje i przepraszam
golden napisał(a):kosciuszko + w nim cos chyba wybuchlo bo tak popylal, ze nawet ja szyderca - sie dziwilem - widac szuterki lubi bardzo !!
qbus napisał(a):Oj widzisz nie masz racji... Marcin jest zadowolony bo drugi Marcin nie startował... tzn mam tu na myśli Muche... bo on z nim walczy. To jest jego rywal.
Mars napisał(a):Psycholog_Rajdowy napisał(a):Dojazdówki do OS-ów pierwszej pętli dzisiejszego etapu były dla większości kibiców pozamykane na kilka kilometrów od ich trasy
BezsensPrzeciez rajdy sa tez dla kibicow i musza byc jakies dla nich drogi aby dotrzec na OS-y. Gdzie z taka organizacja do MŚ...
Kuba M. napisał(a):qbus napisał(a):Oj widzisz nie masz racji... Marcin jest zadowolony bo drugi Marcin nie startował... tzn mam tu na myśli Muche... bo on z nim walczy. To jest jego rywal.
Kolejny rywal mu dojdzie jak Rysiek wstawi silnik ERC o mocy 150 koni, profi zawias i opony. Cieżkie jest życie Bełta...
pwrc napisał(a):na miłość boską, przestańcie pitolić o Kormoranie w MŚ!
ktos puścił plotkę i teraz wiele osób to powtarza, czas zejśc na ziemię
będzie dobrze, jesli Kormoran pozostanie el ME któreś tam strefy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości