KORMORAN 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » niedziela, 4 lip 2004, 21:49

kosciuszko + w nim cos chyba wybuchlo bo tak popylal, ze nawet ja szyderca - sie dziwilem - widac szuterki lubi bardzo !!

Beltoski to po prostu paranoja pisane rzez Duze P czcionka 82
ale skoro za wlasna kase jezdzi neich jezdzi dalej...
golden
A6

Postprzez Banan » niedziela, 4 lip 2004, 21:51

golden napisał(a):Kofana Bananan wez sie raz zamknij chociaz - i nie pisz bzur - nausz sie nowego slownictwa - czegos takiego jak "takt" o tym ze on to a tamten tamto bedziemy rozgminiac za pare tygodni - teraz moze pocieszmy sie zakonczonym rajdem w tak mily sposob...
swoje zale przelewaj na hodze czy innej stronie ale nie rob syfu tu - dziekuje i przepraszam

A czy ja powiedzial, ze Kuzaj jest taki i taki :?: Mowie prawde i tyle. A jak mam sie chociaz raz zamknac, to powiedz mi jak ma wygladac ten "raz" <hahaha>.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Alien » niedziela, 4 lip 2004, 21:56

mototom napisał(a): Ale jak już pojedzie i nie daj Borze wygra to jest jeszcze gorzej.

Kim jest Bora? :wink:
Alien
A5

Postprzez Mars » niedziela, 4 lip 2004, 22:06

golden napisał(a):kosciuszko + w nim cos chyba wybuchlo bo tak popylal, ze nawet ja szyderca - sie dziwilem - widac szuterki lubi bardzo !!

Nie Ty jeden....ja rowniez bylem zaskoczony czasami jakie wykreca Kosciuszko...a zaskoczenie siegnelo zenitu kiedy siedzialem u babci :lol: i przyszedl sms ze Kosciucho ma 6 czas OS-u i wygral z Grzybem.Wtedy juz zebow na podlodze szukalem :lol:
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Kuba M. » niedziela, 4 lip 2004, 23:15

Skoro Kormoran aspiruje do Mistrzostw Świata czy tam Europy, to dlaczego na prologu na stadionie OSiRU wszystkie krzesełka były obesrane przez ptaki? Nie mógł tego ktoś posprzątać przed rajdem? Normalnie się siedzieć na pewno nie dało, tylko trzeba było wyczyniać jakieś cyrki z gazetami, co za żenada.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez qbus » niedziela, 4 lip 2004, 23:57

Właśnie sobie słucham wypowiedzi po rajdzie... Bełtowski cały czas mnie zaskakuje... odkrył ameryke stwierdzająć że można było pojechać szybciej... a już dobiło mnie stwierdzenie ze on jest zadowolony ze startu.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kuba M. » poniedziałek, 5 lip 2004, 00:05

Rzeczywiście, Leońca i Adamusa objechał ze sporą przewagą. Bo on chyba z nimi walczy, nie?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez qbus » poniedziałek, 5 lip 2004, 00:13

Oj widzisz nie masz racji... Marcin jest zadowolony bo drugi Marcin nie startował... tzn mam tu na myśli Muche... bo on z nim walczy. To jest jego rywal.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez pwrc » poniedziałek, 5 lip 2004, 00:20

na miłość boską, przestańcie pitolić o Kormoranie w MŚ!

ktos puścił plotkę i teraz wiele osób to powtarza, czas zejśc na ziemię
będzie dobrze, jesli Kormoran pozostanie el ME któreś tam strefy
pwrc
A5

Postprzez Kuba M. » poniedziałek, 5 lip 2004, 00:30

qbus napisał(a):Oj widzisz nie masz racji... Marcin jest zadowolony bo drugi Marcin nie startował... tzn mam tu na myśli Muche... bo on z nim walczy. To jest jego rywal.

Kolejny rywal mu dojdzie jak Rysiek wstawi silnik ERC o mocy 150 koni, profi zawias i opony. Cieżkie jest życie Bełta...
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 5 lip 2004, 01:29

Mars napisał(a):
Psycholog_Rajdowy napisał(a):Dojazdówki do OS-ów pierwszej pętli dzisiejszego etapu były dla większości kibiców pozamykane na kilka kilometrów od ich trasy :!:

Bezsens :evil: Przeciez rajdy sa tez dla kibicow i musza byc jakies dla nich drogi aby dotrzec na OS-y. Gdzie z taka organizacja do MŚ...

na polskim też tak było. 20 min szybkim krokiem a startu nie było widać, porypy!! przesadzają albo w jadną albo w drugą z tym "utrzymywaniem porządku"
!ADI!
S1600

Postprzez Banan » poniedziałek, 5 lip 2004, 01:47

Kuba M. napisał(a):
qbus napisał(a):Oj widzisz nie masz racji... Marcin jest zadowolony bo drugi Marcin nie startował... tzn mam tu na myśli Muche... bo on z nim walczy. To jest jego rywal.

Kolejny rywal mu dojdzie jak Rysiek wstawi silnik ERC o mocy 150 koni, profi zawias i opony. Cieżkie jest życie Bełta...

O tak, Rysiu wtedy bedzie walczyl o pierwsza 10 <hahaha>. A w nastepnym sezonie to juz bedzie punktowal ta Tavria w RSMP <hahaha>. Ten chlopak jest smieszny :P A raczej facet :)

A jeszcze co do Beltowskiego... Chlopak (juz nie facet) startuje pierwszy raz Subaryna na suzutrze i drugi raz w zyciu, a poczatki zawsze sa trudne ;)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez stein911 » poniedziałek, 5 lip 2004, 07:39

Cieżkie jest życie Bełta...

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 5 lip 2004, 08:40

szkoda mi Bełtowskiego, wiecie jak sie musi czuc taki czlowiek czytajac te wasze wszystkie wypowiedzi ? Ja bym nie byl happy.... no coz, nie wyszlo mu i tyle
sumo
N4

Postprzez WAPNO » poniedziałek, 5 lip 2004, 09:18

pwrc napisał(a):na miłość boską, przestańcie pitolić o Kormoranie w MŚ!

ktos puścił plotkę i teraz wiele osób to powtarza, czas zejśc na ziemię
będzie dobrze, jesli Kormoran pozostanie el ME któreś tam strefy

Ale to nie żadna plotka, że Kormoran miał kandydować do RSMŚ. Nawet w WRC się kilka osób na ten temat wypowiadało. No, ale że na chęciach się skonczyło to chyba jasne.
WAPNO
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP