Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » sobota, 4 cze 2005, 09:55

radwb napisał(a):..polskiego tez nie ukończy skończy go na jakimś drzewku lub dachowaniem. On zawsze sie rozbija na szybkich zakrętach i zawsze zwala na sprzęt. Jak byłem na barumnie 2004 na miejscu dzwona kuziego to kuzi mówił ze mu sie dyfer zablokował. Przyjechali specjaliści z prodrivu i powiedzieli ze chciał se poszerzyć droge zahaczając o pobocze i przód skręcił dupa została :P
PS: wszyscy ten zakręt przejeżdżali z lekkim ujęciem gazu kuzi chciał go przejechać na desce i mu coś nie wyszło.
PS: jak chcecie zobaczyć dzwon kuzaja to stójcie na jakimś szybkim albo na prostej :P

Wow Prodrive z Tobą rozmawiał <lol> bez żadnych badań stwierdził co dolega. A nie przesadzaj: "Wszyscy" rozumiem że jak wszyscy skaczą do studni to ty też? Jak będzie się woził nie ścigał to będzie wielkie Halo że znowu słaby jest i kur....a nie dogodzisz :)
Mroowa
S2000

Postprzez paczka » sobota, 4 cze 2005, 10:45

**FanKuzaja** napisał(a):Kto jest dzieckiem ten Jest. :wink:

Nie będe komentował kolegi który zaczoł całom sprawe przez słowo "debil".

Jako, ze w tym temacie jeden napier**la na drugiego to ja sobie pozwole opier**lic kolege FanKuzaja tym razem publicznie bo juz kiedys puściłem mu priva. Mam prośbe : zacznij używać słownika ortograficznego. Jak czytam Twoje posty to najpierw bolą mnie oczy a póżniej głowa. Twoja dys..cośtam Cie nie tłumaczy. Słownik ortograficzny został wymyślony dla ludzi takich jak Ty. Jest pełno słowników w internecie. Więc wklej swój post wcześniej w taki słownik zanim go tutaj opublikujesz.Proszę.

A dzieciaczki niech się bawią dalej. Może sie na jakąś ustawke umówią. Zróbcie później z tego jakis klip i wrzućcie na rallymovies :lol:

p.s.
W podpisie też masz bląd. Na zawsze piszemy osobno.
paczka
N1

Postprzez koval » sobota, 4 cze 2005, 17:54

off topic:
Akurat dysleksja(dysgrafia) go usprawiedliwia. To nie jest ani widzimisie ani brak wykształcenia. To schorzenie. Troche szacunku.
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez type_r » sobota, 4 cze 2005, 19:54

to po to sa slowniki. Jak pozniej bedzie w doroslym zyciu pisal jakies pisma, to bedzie na dole podpisywal - mam dysleksje ? buahahaha to chyba jednak go nie usprawiedliwia, moze jedynie w szkole na dyktandach haha
ahoj
type_r

Postprzez Tomi_OL » sobota, 4 cze 2005, 23:07

:roll: :roll:
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez Cogonieznajom » sobota, 4 cze 2005, 23:40

Nagranie z dzwonu Kuzaja na 33 Rajdzie Elmot:
http://dl2.....de/files/2178924/34849123/kuzidzwon.WMV

:shock: :shock: :shock:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Mars » niedziela, 5 cze 2005, 00:28

O KUR**...... :shock: Na drzewo nie ma mocnych...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 5 cze 2005, 00:53

mała podpowiedź: żeby obejrzec filmik z dzwonu Leszka - trzeba otworzyć stronę i kliknąć "download free". Czekamy max. do minuty i pojawia się aktywny link :D A dzwon wygląda naprawdę ostrrro :shock: :shock: :shock:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Kubus » niedziela, 5 cze 2005, 10:29

Cogonieznajom napisał(a):Nagranie z dzwonu Kuzaja na 33 Rajdzie Elmot:
http://dl2.....de/files/2178924/34849123/kuzidzwon.WMV

:shock: :shock: :shock:

Taka mała uwaga.Ten sam post umieściłeś w ciekawych filmach i myśle ze wystarczy jeden link.Jeżeli ktoś szuka fimów to wejdzie tam i go znajdzie.
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Buncol » niedziela, 5 cze 2005, 10:59

Robi wrazenie, odtwarzam to juz ktorys raz. :shock:

A na poczatku goscie chyba pomysleli, ze Kuzaj specjalnie poszedl bokiem, ale pozniej to juz wiadomo o co chodzi :)
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Superleggera » niedziela, 5 cze 2005, 12:11

o Boze straszne to jest!!Na plytce Autoklubu troche inne ujecie jest.Tez to zauwazylem ze wszyscy na poczatku mysleli, ze bok... :? :x Straszne
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 5 cze 2005, 12:33

Kubus uwagę przyjme do wiadomości i wybacz, że wrzuciłem film z wypadku Kuzaja do tematu o Leszku Kuzaju :lol: oraz do tematu "ciekawe filmy" :wink: to się więcej nie powtórzy :twisted:
Cogonieznajom
A6

Postprzez colirzadzi » niedziela, 5 cze 2005, 20:45

dzwon robi wrazenie, komentarze tez ciekawe :)))
pzdr
colirzadzi

Postprzez Superleggera » poniedziałek, 6 cze 2005, 17:14

Wlasnie przeczytalem na oficjalnej stronie Kuziego, ze ma nowa elektronike w swoim nowym Subaru.Mowi:

Witam Wszystkich!
Ostatnie dwa tygodnie, minęły bardzo pracowicie dla całego zespołu SPRT. Powstał nowy samochód – Subaru Impreza N11, który będzie miał swój debiut w czasie 62 Rajdu Polski. Samochód w stu procentach został zbudowany w mojej firmie STT Racing. Dwukrotnie odbyliśmy nim kilkudniowe testy w okolicach Olsztyna. Pierwsza sesja była poświęcona testowaniu nowego zawieszenia firmy Ohlins. Po raz pierwszy od wypadku na Elmocie, zasiedliśmy z moim pilotem w samochodzie rajdowym.
Z kolei 2 i 3 czerwca testowaliśmy nową elektronikę do silnika. Efekty przerosły moje oczekiwania. Nowa Impreza spisuje się wyśmienicie i wreszcie dysponuje odpowiednią mocą. W testach uczestniczyli również Maciek Oleksowicz i Marcin Turski. Sądzę, że ja i Maciek Szczepaniak jesteśmy już w dobrej dyspozycji i będziemy mogli włączyć się do walki o czołowe miejsca w Rajdzie Polski.

Pozdrawiam
Leszek Kuzaj
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Mroowa » wtorek, 7 cze 2005, 19:57

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Imprezka Gotowa ! tylko wygrywać !
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP