KORMORAN 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mars » niedziela, 4 lip 2004, 18:53

Sołek kiedys powiedzial..."Ja nie mam czasu na nauke" on odrazu musi czynic postepy i tak wlasnie robi ;)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Kruk » niedziela, 4 lip 2004, 18:56

Gratulacje :!: dla wszystkich, którym odało się ukończyć rajd.

Brawa dla:
Hołka za zwycięstwo w rajdzie,
Sołowowa za zwycięstwo w klasie,
Karnabala za występ, ambitną walkę i życiowy wynik,
Kościuszki za to co pokazał na rajdzie,
Grzyba za zwycięstwo w klasie,
Leońca za życiowy wynik w PP i walkę o jego obronę do samego końca z Adamusem,
Szterleji, Witasa i Adamusa za emocjonujące widowisko jakie stworzyli podczas poszczególnych odcinków rajdu w klasyfikacji PP,
Czopika za determinację i ukończenie rajdu z niezłym wynikiem,
Kuzaja za to, że do 9 oesu przyczyniał się do ciekawej i emocjonującej walki o zwycięstwo w rajdzie,
Łotysza Neiskansa za wyniki jakie osiągał na początku rajdu.

Szkoda mi Kuchara, Pelikana, Szterleji i Witasa.

Na dużą pochwałę i brawa zasłużył Typa. Jak już wcześniej napisał Wilu, w swoim debiucie :!: w lancerze, mimo róznicy sprzętowej pokazał, że potrafi szybciej jeździć i wygrywać z "drugą ligą N4".
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez Banan » niedziela, 4 lip 2004, 19:01

I jeszcze brawa dla Pluchy, za 3 godziny straty - Nowy rekord <hahaha> Lipnie, ze nie ma tu tego obrazka :P
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez stein911 » niedziela, 4 lip 2004, 19:33

Chociaż w sumie postawą Bełtowskiego nikt nie powinien być zaskoczony... ten gość jest największym żenadiuszem od początku sezonu.

Ale nawet na szutrze :? A tak poza tym Anglikom gratulujemy Beckhama, Polakom gratulujemy kibiców :?
"Skoro Rosjanie robią kulki łożyskowe puste w środku, to wszystko się da zrobić!"
stein911
A6

Postprzez golden » niedziela, 4 lip 2004, 20:19

no rajd dobry - naprawde zaluje, ze lechu nie utrzymal cisnienia i sie na sekundy nie szli !

ale sie buractwa i prostactwa z calego swiata najechalo - tak chamskiego rajdu dawno nie bylo :( - wiecie wakacje zjezdzaja sie ludzie i sobie na rajdzik jak na festyn zapodawaja - eh szkoda slow
golden
A6

Postprzez solota » niedziela, 4 lip 2004, 20:36

byłem wczoraj i czy możecie mnie olśnić co sie stało z tym Łotyszem co jechał Pumą. W Żegotach na nawrocie jechał tak zajebiście że tubulcy ze wsi z wrażenia od razu od taśmy sie odsunęli :P , bo wcześniej z wyjazdu z szutru uderzył lekko w drzewo :D co do chamstwa to sie zgadzam i niestety boleje nad tym :evil:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez solota » niedziela, 4 lip 2004, 20:40

aha, jeszcze jedno :) byłem w miejscu gdzie pelikan uszkodził peugeota, nogdy nie widziałem tak załamanego człowieka :cry: a samo miejsce błędu było trudne do zlokalizowania, że sie z Obrockim trochę nalataliśmy :lol:

Pozdro
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Mroowa » niedziela, 4 lip 2004, 20:45

Kurde dlaczego każdy pisze że Leszek nie wytrzymał cisnienia po prostu dzwon, jeżeli to byłby Hołek to co byście napisali. Wiem jedno Holo powinien jeździc w MP albo chociaż jeszcze zmierzyć z KUZIm na asfalcie bo te Szutry to Hołek zna na pamięć a Kuzaj mówił nieraz że na Szutrach nie czuje się najlepiej. Ogólnie fajnie tylko właśnie ci kibice :?
Mroowa
S2000

Postprzez golden » niedziela, 4 lip 2004, 20:46

KUZAJ I HOLOWCZYC

Obrazek
golden
A6

Postprzez GregHGT » niedziela, 4 lip 2004, 21:13

I teraz kazdy, zanim zlapie jakies chore cisnienie i przywali Leszkowi czy komukolwiek, powinien spojrzec na to zdjecie.

pzdr
GregHGT
N2

Postprzez Banan » niedziela, 4 lip 2004, 21:34

Moze polubie Kuzaja :?:

SWRT_ - Co z tego, ze Holek zna trasy, jak Kuzaj zrobil kilka tyciecy kilometrow oesowych przez ten rok, co Holek zajmowal sie Bezpieczenstwem na drogach :?:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mars » niedziela, 4 lip 2004, 21:37

Ale Panowie nie klocmy sie ;) Obaj Panowie sa bardzo dobzi i mam nadzieje ze jeszcze beda mieli okazje sie spotkac....na oesach :twisted:
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez golden » niedziela, 4 lip 2004, 21:38

Kofana Bananan wez sie raz zamknij chociaz - i nie pisz bzur - nausz sie nowego slownictwa - czegos takiego jak "takt" o tym ze on to a tamten tamto bedziemy rozgminiac za pare tygodni - teraz moze pocieszmy sie zakonczonym rajdem w tak mily sposob...
swoje zale przelewaj na hodze czy innej stronie ale nie rob syfu tu - dziekuje i przepraszam
golden
A6

Postprzez Alien » niedziela, 4 lip 2004, 21:43

Gratulacje dla wszystkich wygranych. Szkoda Leszka i tyle. Solek tez tam zwiedzal, ale mial wiecej fuksa. Pelikan niestety na kazdym rajdzie dzwoni, nawet na tym ktory skonczyl i to nie rokuje najlepiej na przyszlosc. Fryta pierwszy raz jechal oska szutry i tym razem fura byla OK, zatem jest szansa, ze chociaz koniec sezonu pokaze jak beda sie lali o sekundy w S1600. Beltowski powinien dosponsorowac Pluszarda. Mieliby 2 ruchome reklamy dealera volkswagena na oesach.
A debili ogladajacych (nie mowie kibicow) powinni wykastrowac. Ten matol co wybil szybe Lubiakowi zrobil to wlasna reka, ktora wystawil na auto. Co za bezmozg!!!
Alien
A5

Postprzez mototom » niedziela, 4 lip 2004, 21:45

golden napisał(a):Kofana Bananan wez sie raz zamknij chociaz - i nie pisz bzur - nausz sie nowego slownictwa - czegos takiego jak "takt" o tym ze on to a tamten tamto bedziemy rozgminiac za pare tygodni - teraz moze pocieszmy sie zakonczonym rajdem w tak mily sposob...
swoje zale przelewaj na hodze czy innej stronie ale nie rob syfu tu - dziekuje i przepraszam

Golden ma racje. Niedługo wyjdzie tak, że jak Hołowczyc nie jeździ to jest źle. Ale jak już pojedzie i nie daj Borze wygra to jest jeszcze gorzej.
mototom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP