Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez RallyStar.pl » wtorek, 13 sty 2009, 00:21

Klika fotek ;)
Na zgodę hehe ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
RallyStar.pl
N2

Postprzez RajducH » wtorek, 13 sty 2009, 11:25

ludzie wyluzujcie - ten temat od zawsze zawiera spekulacje i jakies zaslyszane historyjki, nie zawsze prawdziwe, ale po to tez on jest. przeciez nie raz zdarzalo sie ze jakies niewiarygodne opsiane rzeczy mialy odbicie w przyszlosci, dach byl i kropka- nie ma tu zadnej afery
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez wrx » wtorek, 13 sty 2009, 14:40

no to dajcie jeszcze foto z tego dacha ktory nie bylk dachem choc dach uszkodzony :) sami ocenimy

z "wczesniejszej" beczki co do rsmp i ppzm to trzeba tak zrobic aby wszytsko zaczynalo sie w czwartek - zapoznanie i OA, piatek zapozanie i BK a sobota i niedziela rajd - tez jestem za skroceniem maksymalnie rajdow bo tez nie mam ochoty na tydzien wymeldowac sie z pracy
wrx
N3

Postprzez MisiekClio » wtorek, 13 sty 2009, 15:00

Przepraszam, ale troszke mnie to wszystko rozbawilo...

Byl dach czy go nie bylo, zastanawiajaca jest gorliwosc zaprzeczania.
Dach - normalna rzecz, kazdemu sie zdarza...
Jak go nie bylo - skad wzielaby sie plota potwierdzana przez inne osoby?

Jesli byl, to dlaczego temu zaprzeczac, nawet jesli byla to niegrozna przygoda, bez konsekwencji...

A moze byla przygoda w okolicznosciach, w ktorych zdarzyc sie nie powinna?? Badz, ktos nie moze sie dowiedziec, ze sie zdarzyla??

Oczywiscie wkladam kij w mrowisko, ale pokazuje tylko, ze takie zaprzeczanie prowadzi tylko do eskalacji "teorii spiskowych"

Pozdr.
MisiekClio
N3

Postprzez buczu » wtorek, 13 sty 2009, 15:50

Obrazek
buczu
N1

Postprzez solota_RallyPL.com » wtorek, 13 sty 2009, 15:58

nie komentuje bo nie ma sensu... :wink:
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5

Postprzez kremer » wtorek, 13 sty 2009, 17:39

wazne ze plotkarze robia szum za darmo :) i oto chodzi :) oto chodzi :)
kremer
S2000

Postprzez Beret » wtorek, 13 sty 2009, 17:42

wrx napisał(a):z "wczesniejszej" beczki co do rsmp i ppzm to trzeba tak zrobic aby wszytsko zaczynalo sie w czwartek - zapoznanie i OA, piatek zapozanie i BK a sobota i niedziela rajd - tez jestem za skroceniem maksymalnie rajdow bo tez nie mam ochoty na tydzien wymeldowac sie z pracy

taki uklad mi tez sie podoba. jednak niestety nie wszyscy beda zadowoleni. juz tlumacze dlaczego. uwazam ze OSy, ktore maja 20-30 km to za duzo dla poczatkujacych zawodnikow. skrocenie OSow nie spodoba sie tym, ktorzy od dluzszego czasu juz jezdza w RSMP. po drugie pojawia sie problem samochodow z utraconymi homologacjami, zwlaszcza dla tych, ktore juz nie maja homologacji a jeszcze nie mieszcza sie sie w HR (np civic EK4 stracil chyba homo w 2008). pomijam drastycznie podniesione koszty paliwa dla pucharowiczow, ale przy koszcie calego rajdu nie sa to wielkie pieniadze. przed ewentualnym zniknieciem pucharu musialyby byc zatem skutecznie reaktywowane rajdy okregowe.
no i jeszcze jedna opcja obnizajaca koszty w pucharze to zakaz aut R2 i R3. innymi slowy pucharowicze z a6 i a7 sa juz skazani na przegrana, nie widze bowiem szans, zeby wygrali z autami w sumie wyzszej grupy :)

a co do dachowania abrama: na zdjeciu jak wół leży na dachu. czyli dachowanie bylo :)
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez petro_z » wtorek, 13 sty 2009, 18:42

No no... dzwon był gruby! Abram leciał jakieś 300km/h (w nowym miśku jest 850KM ze zwężką to daje radę) no i wybił się z hopy już złożony do P3, który był za 200 metrów, przeleciał 114 metrów, ale na lądowaniu kolec złapał i przerolował dokładnie 43 razy, a nie 19 tak jak kolega napisał wcześniej. No i mnie przygniótł bo stałem na wypadkowej jak wszyscy, którzy tam byli. Reszta zdążyła na szczęście uciec pociągiem, bo jechał akurat z tyłu. Ale tak naprawdę to to było zaplanowane już dużo wcześniej, bo to specjalnie taka pokazówka dla TV Trwam. Nawet przed treningiem mi mówił taki jeden przez radio "stój na tej 90-ce". Oczywiście pojeżdżawka nielegalna, bo tak na legalu to nie ma tego klimatu, nie? No i generalnie to jutro mi dospawają głowę i będzie już dobrze i będzie dobrze i będzie super no! ;)

Oj ludu kochany... ;) Się spinacie nie wiadomo po co? Dach był - to widać. Fura cała - to też widać. Wszyscy cali - to najważniejsze. No i wsio. :) Idę o zakład, że gdyby kto inny miał taką przygódkę to nikt by nawet się tym nie zainteresował. :) Ale to dobrze! "Niech tam wiedzą, że Abram wrócił!" :twisted:
petro_z
N2

Postprzez RajducH » wtorek, 13 sty 2009, 20:13

ja nie czaje po co niektorzy rozpetali burze? zawsze pisalo sie tu jakies podslyszane nowinki, jakby kuzaj. kuchar, bebenek czy ktos inny wydzwonil, dachowal czy chocby zderzak urwal tez byc moze byloby tu napisane bo po to jest taki temat

solota cos uslyszal i o tym napisal, nie widze wiec w tym nic zlego

konczcie ta gadke i juz mi tu pisac ile bedzie s 2000 w przyszlym sezonie :wink:
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez WRX_STI » wtorek, 13 sty 2009, 20:17

Słyszał już ktoś o tym aby miał się w polsce na trasach pojawić taki potworek ? : http://www.motoplaneta.pl/aktualnosci/2 ... M_pod_maską!
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez Loeb1987 » wtorek, 13 sty 2009, 21:30

Z tego co wiem to puchar jest torowy.
Auto jest ciekawe, a wiadomo wogóle jak cenowo wygląda taka zabawka?
Loeb1987
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 13 sty 2009, 22:14

Coś z tym lobby olsztyńskim jednak tutaj jest ! heh daszek był to był, nie pierwszy i pewnie nie ostatni. :)
Tak z ciekawości chciałem się na forum Abrama zarejestrować... ale... od razu konta usuwają hihi

druga sprawa...
Wie ktoś coś o pucharowych Pugach 207 ? jest jakieś zainteresowanie ?
Mroowa
S2000

Postprzez Philippe » środa, 14 sty 2009, 00:26

Mroowa napisał(a):druga sprawa...
Wie ktoś coś o pucharowych Pugach 207 ? jest jakieś zainteresowanie ?

Poloński ma jechać :-)
Philippe
A5

Postprzez WRX_STI » piątek, 23 sty 2009, 11:17

Wie moze ktoś co sie dzieje z Borutą ?

Sprzedał serwis i wszystkie Clio 2 do Kolmplexbud-u.

Natomiast Clio 3 chce wynajmować w Europie : http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... r-262.html
Obrazek
WRX_STI
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP