Kajetan Kajetanowicz

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez MSG Racing » sobota, 25 gru 2010, 00:54

n12b napisał(a):
menson napisał(a):Trzeba sobie zadać pierwsze pytanie czy nowa buda ma homologacje bo jak narazie cisza jest w tym temacie. Wesołych Świąt

Po pierwsze jeszcze nie ma, ale nawet nie wiem czy jest sens ją homologować, jest 35 kg cięższa i trochę dłuższa, wiec troche bez sensu

Evo X też jest dłuższy a jak z wagą to nie wiem.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Jarek55511 » sobota, 25 gru 2010, 10:04

Może i cieższe ale mi bardziej się podoba z tym tylnim spojlerem niz ten hatchbak,a najladniejsza byla N12 :wink:
Wesołych świąt a w nadchodzącym Nowym Roku 2011 samych dużych budżetów na nasze kochane rajdy :lol:
Jarek55511
S1600

Postprzez MaxiA7 » niedziela, 26 gru 2010, 15:48

Przydała by się zamiana na sezon 2011, teraz Kajto powinien zacząć się ścigać w MŚ, a Kościuch won do MP,ten pierwszy zaskałby doświadczenie i może na nastepny sezon byłby w czołówce klasy, a ten drugi jak jest taki dobry czyt.szybki to mistrzostwo polski powinno być jego, przynajmniej na dwie rundy przed końcem sezonu i tytuł by mu się przydał :wink:
MaxiA7
N2

Postprzez kmederski » poniedziałek, 27 gru 2010, 10:32

s1quattro napisał(a):Na pewno ktoś od Tommi'ego będzie przyjeżdżał do pomocy, tak jak to było w przypadku SPRT.

Tak, ale tylko w tym przypadku, jezeli Kajto bedzie chcial za to zaplacic :!:

Stawki obowiazujace na swiecie, to 500-600 euro za inzyniera, 350-450 za mechanika za kazdy dzien pobytu.
W przypadku nowych klientow, nie znajacych samochodu czasem tuner udostepnia na jeden lub dwa rajdy inzyniera bezkosztowo, ale trudno mowic, ze Kajetan nie zna Imprezy :wink:
kmederski
N3

Postprzez h.e » poniedziałek, 17 sty 2011, 21:41

h.e

Postprzez gabrally » poniedziałek, 17 sty 2011, 22:16

I bardzo dobrze, Gac + Kajto to super połączenie, w odróżnieniu od innego związanego raczej z wyścigami... :lol:
Coraz częściej zastanawiam się, czemu zamiast rajdów nie wybrałem szachów. Na przykład. ;)
gabrally
N4

Postprzez cycolina » poniedziałek, 17 sty 2011, 23:53

gabrally napisał(a):

I bardzo dobrze, Gac + Kajto to super połączenie, w odróżnieniu od innego związanego raczej z wyścigami... :lol:

A nie mógłby Kajto sam komentować?? Przynajmniej nie byłoby wtedy piramidalnych bzdur:)
Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet byle by były rytmiczne;)
cycolina
N2

Postprzez TGR » wtorek, 18 sty 2011, 10:49

Super wiadomość ! Szkoda tylko, że razem z nim będzie komentował "pierdoła" Gac. Nie wiem dlaczego, ale nie mogę strawić jego komentarzy :)
TGR
A5

Postprzez Heineken » wtorek, 8 mar 2011, 12:54

Trochę o pozarajdowej działalnościa Kajtka

Mistrz Polski w rajdach odwiedził szkołę w Wodzisławiu

W piątek 4 lutego w Zespole Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Wodzisławiu odbyło się spotkanie podopiecznych zespołu z Kajetanem Kajetanowiczem, rajdowym Mistrzem Polski 2010.

Pochodzący z Ustronia kierowca rajdowy do Wodzisławia przyjechał na zaproszenie szkoły i działającego w nim stowarzyszenia „Czyń dobro”. Towarzyszyła mu żona Aleksandra oraz część zespołu. Do Wodzisławia przywiózł na lawecie również swoją rajdówkę, czyli nowe 300-konne Subaru Impreza STi. Auto, którego oficjalna prezentacja odbyła się kilka dni temu w Warszawie było chyba największą atrakcją wydarzenia. Kierowca cierpliwie tłumaczył czym różni się ono od seryjnego wozu, pozował do zdjęć i rozdał mnóstwo autografów. Pokazał wnętrze wozu, jego silnik, wyposażenie. Oczywiście wsiadł do auta i je odpalił. Ryk podrasowanego silnika wzbudził niemały aplauz.

Wcześniej rajdowiec opowiadał o swojej pasji i odpowiadał na pytania widowni. – Pasją do rajdów zaraził mnie ojciec, który zabrał mnie kiedyś na rajd. Ścigać zacząłem się mając 17-18 lat, ale tak na poważnie to dopiero 5 lat temu – opowiadał Kajetanowicz, który karierę zaczynał w 2000 roku, ścigając się wówczas poczciwym „maluchem”. Przyznał, że w aucie najbezpieczniej czuje się tylko za kierownicą i nie lubi być pasażerem. – Na prawym fotelu nie czuję się pewnie nawet kiedy prowadzi moja żona, mimo że jest bardzo dobrym kierowcą. Znaczniej lepiej czuję się kiedy sam mogę kierować – przyznał. Na spotkaniu nie było jego pilota Jarosława Barana. Nie zabrakło za to żony pana Kajetana Aleksandry, która przed laty była jego pilotem rajdowym. Pani Ola zapewniła, że nie obawia się o zdrowie i życie męża. – Strach w tym sporcie jest niewskazany. Kajetan jest bardzo dobrym kierowcą. Po prostu wierzę w jego umiejętności – podkreśliła żona kierowcy.

Spotkanie z rajdowcem było niesamowitą frajdą dla podopiecznych placówki. Kierowca przyjechał do Wodzisławia dzięki staraniom jednego z nauczycieli ZPSWR. – Kontakt udało się nawiązać trochę dzięki znajomościom mojej żony i jej koleżanki. Cieszę się, że udało się je wykorzystać by sprawić sporo radości naszym wychowankom – mówi pan Grzegorz Żymełka, inicjator spotkania. Organizatorzy przygotowali dla swojego gościa małą niespodziankę – tort z okazji przypadających 5 marca urodzin rajdowca.

Więcej: http://www.nowiny.pl/71720-mistrz-polski-w-rajdach-odwiedzil-szkole-w-wodzislawiu.html

http://www.tuwodzislaw.pl/video,kajetan-kajetanowicz-w-wodzislawiu,vid5-6-25.html

http://www.radio90.pl/kajetan-kajetanowicz-w-wodzislawiu-sl.html
Heineken
N1

Postprzez emilos27 » piątek, 1 kwi 2011, 23:31

nowa odsłona strony internetowej FanClubu Kajetana.

www.kajtoognia.pl

ZAPRASZAMY!!!
www.facebook.com/kajtoogniapl <---- Serwis Kibiców Kajetana Kajetanowicza! Zapraszamy !!!

Obrazek
emilos27
N2

Re: Kajetan Kajetanowicz

Postprzez joska » piątek, 13 sty 2012, 11:51

Człowiek Roku powiatu cieszyńskiego!
GŁOSOWANIE:
http://slask.naszemiasto.pl/artykul/gal ... 2a7e3e0cbe

Info:
http://www.facebook.com/KajetanKajetano ... 6395134623

Zagłosujecie na Kajetana! - trochę głosów mu brakuję, a myślę, że zasłużył sobie na to wyróżnienie :)
Dodam tylko, że z jednego komputera można oddać 5 głosów dziennie na Kajtka :)
joska

Postprzez Sebekrally » piątek, 13 sty 2012, 17:27

Ślązak ze mnie żaden ale swoich trzeba wspierać.
Sebekrally
A5

Postprzez Kondzio » niedziela, 15 sty 2012, 18:30

Głosujcie na Kajtka, każdy może oddać 5 głosów. Głosowanie jeszcze tylko dzisiaj, strata do zawodnika MMA ok. 100 głosów i ciągle się zmniejsza :D
Kuzi GO!!
Kondzio
N2

Postprzez Jarek55511 » poniedziałek, 16 sty 2012, 09:16

Niestety się nie udało :(
ale drugie miejsce też dobre. Dziwi mnie pozycja Małysza poza podium.
Jarek55511
S1600

Postprzez hudyj » czwartek, 15 mar 2012, 10:07

hudyj
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP