Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez skrendi » piątek, 11 maja 2007, 19:33

Panowie i Panie bęęęęęędzie się działo!!!!!!
Zobaczymy kawał dobrej jazdy w zajefajnym samochodzie!!!!!
Gęsia skórka pewna!!!!!

Pozdrawiam wszystkich, którzy wierzyli w takie rozwiązanie jak i niedowiarków!!!!!!!
skrendi
N2

Postprzez Gucio » piątek, 11 maja 2007, 19:44

... i to po Loebie. Ta wersją jeździł w europejskich eliminacjach MŚ.
Citroen Sport wyłożył pewną sumkę to widać, że zależy im na tym, aby Polski był w 2008 w MŚ...czyli jest kolejny przychylny dla nas głos :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Marcin z Mtl » sobota, 12 maja 2007, 01:23

Brawo, brawissimo! Mam nadzieję, że dzieki uprzejmości tego kolegi, co go nie znają ;) pojawię się na tym rajdzie, bo intensywność mobilizacji zapowiada niezłe święto.
Rajdy na surowo - wpadnij, obejrzyj, powspominaj :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhfJHl8yZJdyxOSkcyCBqytamF3PJ2Eg
Marcin z Mtl
N3

Postprzez MSG Racing » sobota, 12 maja 2007, 01:35

Czyli są większe szanse na MŚ w Polsce. Oni tam coś muszą wiedzieć inaczej Citroen nie podstawiłby i nie dofinansował startu Hołka. Muszą coś wiedzieć i dlatego podstawiają auto i pewnie inżynierów aby zebrać dane i być o krok do przodu przez sezonem 2008.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez chodek » sobota, 12 maja 2007, 03:37

Ja piedziele, żałuje jak cholera, że nie zobacze rajdu Polski na żywo, Hołek w WRC, do tego moze jakies inne WRC...ehhh
C20XE
chodek
A6

Postprzez Rally'p » sobota, 12 maja 2007, 10:09

A ja juz wiem, ze na rajdzie polski bede na sto procent 8)
zreszta nie moglbym przegapic takiego show w wykonaniu holka,
a moze jeszcze ktos sie wur'cem trafi.
Wiem jedno na pewno bedzie super :D
Polub nas na Facebooku: https://www.facebook.com/CFRallyTeam
Rally'p
N1

Postprzez żółtodziób » sobota, 12 maja 2007, 10:28

Wyjaśnienie , że Citroen dofinansował start i stąd ta Xsara brzmi wiarygodnie. Jeśli Polak jest mocnym kandydatem to nawet mieli dobry powód żeby coś takiego zrobić;. Niemniej jednak uwierzę jak zobaczę, bo to zbyt piękne żeby było prawdziwe i parę wyjaśnień brzmi troszkę infantylnie. Niemniej jednak w ogólym zarysie ma to już sens i jest możliwe do wcielenia w życie.
żółtodziób
A8

Postprzez tomy halik » sobota, 12 maja 2007, 10:49

żóltodziub tyś gorszy od biblijnego niewiernego Tomasza.lepiej przeproscie kolege ktory juz miesiac , półtora temu wam to oglosił i wszyscy go wysmialiscie.
tomy halik
N3

Postprzez dziq » sobota, 12 maja 2007, 12:59

Tylko ze ten kolega napisal ze bedzie to C4 WRC na 100%. Wiec go wysmiali
dziq
N3

Postprzez tomy halik » sobota, 12 maja 2007, 13:28

pisal ze to bedzie xsara, z tego co pamietam oczywiscie.Zakladal sie nie bede bo nie chce mi sie szperac w temacie
tomy halik
N3

Postprzez Gucio » sobota, 12 maja 2007, 14:03

A tak poza tym mógł to napisać jeden raz, a nie kilka razy na stronie :)
nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu :)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Kafe » sobota, 12 maja 2007, 18:54

Myślę, że istotne jest także to że Hołowczyc zapowiedział pomoc i wspólne testy z Kajetanem. Jednym słowem - będzie ciekawie i miło, że Hołek zdradził nam wczoraj swoje plany.

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez xsarawrc » niedziela, 13 maja 2007, 00:03

Jeśli się dobrze doszukałam to byłam 1 osobą która napisała na tym forum o planach Hołka w Xsarze...Chyba 7 lub 8 strona w tym dziale.Po co sie tak unosić jak kolega zoltodziub i odrazu naskakiwac na innych.Czasem lepiej poczekać z nerwami... :D
xsarawrc
N1

Postprzez żółtodziób » niedziela, 13 maja 2007, 00:52

tomy halik napisał(a):żóltodziub tyś gorszy od biblijnego niewiernego Tomasza.lepiej przeproscie kolege ktory juz miesiac , półtora temu wam to oglosił i wszyscy go wysmialiscie.

Tak, jam jest niewierny Tomasz, który nie wierzy w cuda i garbate aniołki dopóki ich nie zobaczy i wszystko co hurraoptymistyczne odrzuca. Dla mnie obraz tego kraju jest czarny jak mój avatar, którego dobór nie był przypadkowy.

Poza tym obsmiałem C4, zarówno to po Loebie jak i to po Hansenie. Xsarę uznałem jedynie za bardzo mało prawdopodobną, aczkowiek nie wykluczałem do końca takiej opcji i przeczytaj sobie dokładnie to co pisałem. Pisałem że wyrwac takie auto z kronosa to będzie bardzo trudno i będzie bardzo trudno zgromadzić kasę na traką zabawkę. Zauważ, że w sprawę zaangażował się Citroen, firma która nigdy się na poważnie nie udzielała w polskich rajdach i którą trudno byloby wcześniej podejrzewać o takie zainteresowanie. Decyzja o wsparciu tego jednego startu pewnie też nie jest żadnym przejawem altruizmu, bo altruiści to gatunek zagrożony całkowitym wymarciem, podejrzewam, że traktują to jako możliwość przeszpiegów częściowo sfinansowanych przez Orlen na wypadek gdyby RP miał być w przyszłym roku rundą WRC. I gdyby tak kolega killer napisał od razu że kasę podrzuca Citroen zamiast pleść androny o C4 to pierwsze info na temat Xsary byłoby bardziej wiarygodne.

Poza tym w dalszym cięgu parę rzeczy mi się tutaj jeszcze nie klei w wypowiedzi Hołka, nie będę pisał w szczegółach co, bo znowu ktoś napisze ze się wymądrzam i na niczym się nie znam i wyniknie z tego kolejna zadyma. Możliwe że to wszystko to efekt chwilowego zerwania łącznołści z rzeczywistością u Hołka (czasem miewał przebłyski fantazji, tak jak pojechał kiedyś Imprezą WRC do Australii po to żeby zrobić notatki z tras, którymi później mógł sobie co najwyżej rozpalać grilla, albo jak opowiadał ze jego Impreza WRX STI to jeden z dwóch egzemplarzy w Europie z kierownicą po normalnej stronie) i że w kwestiach zasadniczych rzeczywiscie wszystko jest OK. Ale nie można wykluczać że wszystko nie wygląda tak rózowo jak się mówi. Na chwile obecną jestem umiarkowanie dobrej myśli i bacznie obserwuję rozwój wydarzeń bo ze względu na Hołka w wurcu sklonny jestem w końcu ruszyć dupsko z domu i wybrać się na ten rajd bo wreszcie po paru latach będzie mozna zobaczyć coś co można z czystym sumieniem nazwać prawdziwym rajdowym wozem z prawdziwym rajdowym kierowcą za kierownicą...

xsarawrc: po to się unosić że jak ktoś pisze o polskiej bombie wodorowej, talibach w Klewkach, 100 milionach dla każdego, o tym że Lewandowska zawsze opala sie topless jak jej cała rodzina albo o C4 to tylko ubliża inteligencji adresatów takiej informacji. A na Xsarę to sorry, oprócz zapowiedzi nie było żadnych konkretów, a gdyby nie jeden ważny szczegół o którym pisałem parę wierszy wcześniej to byłoby g... a nie Xsara. Poza tym akurat w przypadku Xsary nie wykluczałem takiej możliwości, jedynie twierdziłem że są bardzo poważne przeszkody, na co wszystkich was zapowietrzyło - zero konkretów. Wniosek z tego taki, że podchwyciliście zajawkę, która okazała się prawdziwa, ale równie dobrze mogła być to kompletna bzdura. Dlatego zawsze trzeba podchodzic do tematu kompleksowo - kto, gdzie, jak dlaczego, kto wykłada kase, kto podstawia auto i jakie inne rajdy w tym czasie mają być tym wozem obsłuzone. Nie dziw się że przy braku takich danych nie osdzalałem ze szczęścia - za długo żyję na tym świecie, żeby wierzyć samym pustym zapewnieniom.
żółtodziób
A8

Postprzez skrendi » niedziela, 13 maja 2007, 11:32

Wiecie co Wam powiem!!!!!
Dziecinada, dziecinada i jesazcze raz dziecinada!!!!!!!
"ja pierwszy, ja pierwszy, nie ja pierwszy"- CO TO WOGÓLE JEST???!!!! PRZEDSZKOLE!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziwię się że admin nie zareaguje.
Forum jest do dyskusji a nie kłócenia się o to kto pierwszy napisał jakąś wiadomość. Powoli zaczyna mnie to wkurzać, chociaż jestem ttutaj od niedawna.
Nie będę nawet mówił ile osób wiedziało o tej Xsarze, których znam (w tym i ja) i jakoś nikt o tym nie huczał. Lepiej poczekać do listy zgłoszeń(tej oficjalnej) i wtedy pogadać. Po co robić zadymę przed oficjalnymi wiadomościami, a jak widać po nich też jest idiotyczna atmosfera. :oops:

Pozdrawiam
skrendi
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP