KORMORAN 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez WAPNO » niedziela, 4 lip 2004, 15:55

Heheh :lol:
"Kuzaj nie jedzie" Tego chyba nikt sie nie spodziewał...

Czy ja wiem? Na Kuzaja zawsze się bierze poprawkę ;)
WAPNO
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 4 lip 2004, 15:57

wrażenie na mnie zrobił Typa, który debiutował w evo, chłopak zdystansował Oleksowicza, Bełtowskiego i Maciejewskiego, wynik może nie potwierdza tego do końca ale czasy pokazują spory potencjał podobnie jak w przypadku Karnabala.

młody Kościuszko się rozkręcił i dobrze, bo ciężko się słuchało idiotycznej krytyki na jego temat. teraz obronił się przed nią sam.

szkoda Kuzaja i Witasa, nadawali ton rywalizacji. nie mniej Holo pokazał klasę. szczerze jestem zaskoczony tak świetną postawą Krzysztofa, gratulacje.

największy jednak niesmak pozostaje po wydarzeniach okołorajdowych. żenada. dodam, że Bęben został wyeliminowany przez przeszkodę, tj korzeń (leżący na trasie), który zmasakrował chłodnicę a jego odnoga szybę.
Wilu
N4

Postprzez Arti » niedziela, 4 lip 2004, 16:11

Gratulacje dla mojego faworyta - Krzysztofa Hołowczyca oraz jesgo pilota.
Arti
N3

Postprzez !ADI! » niedziela, 4 lip 2004, 16:27

Brawa dla zwycięzców. I dla tych którzy nie dali rady ale dzielnie walczyli.
!ADI!
S1600

Postprzez hermik » niedziela, 4 lip 2004, 16:35

Szczere gratulacja dla tych, którzy dojechali, i współczucia dla których los było krutny (Pasek :!: ). Głowa do góry za rok znowu będzie rajd :wink: . W milczeniu przejdę obok "kibiców".
hermik
N2

Postprzez GrzesiekWRC » niedziela, 4 lip 2004, 17:17

Brawo dla Hołka i Sołowowa !!!! Najbardziej szkoda mi Łukasza Szterlei bo zwycięstwo było bardzo blisko :(
GG: 1628155
http://www.rallyfahrer.prv.pl
GrzesiekWRC

Postprzez Mroowa » niedziela, 4 lip 2004, 17:28

Braliście udział w Konkursie Subaru jak tak i wygraliście to chwalić się a co do Kormorana to oni chcą MŚ :roll: ?
Mroowa
S2000

Postprzez JoannaXP » niedziela, 4 lip 2004, 17:44

SWRT_ napisał(a):Braliście udział w Konkursie Subaru jak tak i wygraliście to chwalić się a co do Kormorana to oni chcą MŚ :roll: ?

no ciekawe co z tym konkursem,bo mi sie udało tylko pierwsze miejsce wytypować :wink: A zwyciezce to raczej trudno bedzie im wyłonić
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Mroowa » niedziela, 4 lip 2004, 18:06

powinni każdego nagrodzić kto wziął udział :D mi może Lubiak wszedł nie pamętam ale kurde po smyczy dla każdego i każdy Happy :D no zobaczymy :) A w połowie lipca nowa kolekcja ma ruszyć na subaru.pl zobaczymy :)
Mroowa
S2000

Postprzez Banan » niedziela, 4 lip 2004, 18:11

Kuzaj - Ja wiedzialem, ze tak bedzie :D Pierwszy nie ukonczony rajd :D Zobaczycie, ze teraz to juz bedzie szlo jak po masle :D
Holek - YEAH :!::!: GRATULACJE :!::!: QFA, HOLEK WIERZYLEM W CIEBIE :!::!: :D:D:D
Junior - Brawo :!: Oby to nie tylko przypadkowy rajd ;)
Kuchar, Pelikan - Szkoda mi ich :( :( :(
Beltowski, Maciejewski - Buhaha :D
Karnabal - Myslalem, ze nawet sie nie dostanie do pierwszej 8 :x Rowniez gratki :!:
Kibice - Bez komentarza...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mars » niedziela, 4 lip 2004, 18:33

Dla mnie najbardziej na tym rajdzie zablysnal Kosciuszko, wielkie BRAVA !!
Rownie wielkie brava dla Hołka, mimo takiej dlugiej przerwy zwyciezyl.
Szkoda mi Kuzaja ... no ale wygral lepszy ;)
Natomiast wielkie "Buahahahha" nalezy sie dla pana Bełtowskiego :lol:
Cudowny wynik ponad 6 minut straty do poprzedzajacego go zawodnika, jakby pojechal jeszcze 2,5 minuty wolniej to pucharowy Pug by go zloil :lol:
Co do kibicow to brak slow... :?
Mam nadzieje ze za rok juz takich "akcji" nie bedzie.
W przyszlym roku moze juz uda mi sie na zywo ogladac rajd ;) Pozyjemy zobaczymy :D
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Psycholog_Rajdowy » niedziela, 4 lip 2004, 18:40

Organizator rajdu powinien dostać solidny wpier... :!: Dojazdówki do OS-ów pierwszej pętli dzisiejszego etapu były dla większości kibiców pozamykane na kilka kilometrów od ich trasy :!:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez qbus » niedziela, 4 lip 2004, 18:41

Chociaż w sumie postawą Bełtowskiego nikt nie powinien być zaskoczony... ten gość jest największym żenadiuszem od początku sezonu. :roll:

Na Nikonie będzie powtórka z rozrywki w generalce... Leszek jadący samotnie po zwycięstwo... no i mam nadzieje że Pelikan klepnie Grzybka ale to już nie ten temat.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Mars » niedziela, 4 lip 2004, 18:48

Psycholog_Rajdowy napisał(a):Dojazdówki do OS-ów pierwszej pętli dzisiejszego etapu były dla większości kibiców pozamykane na kilka kilometrów od ich trasy :!:

Bezsens :evil: Przeciez rajdy sa tez dla kibicow i musza byc jakies dla nich drogi aby dotrzec na OS-y. Gdzie z taka organizacja do MŚ...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez ulka » niedziela, 4 lip 2004, 18:50

No i już po rajdzie... :(
Holo - rewelka, mimo że Kuzaja miałam okazję widzieć tylko na 2 OSach to jednak naprawdę jazda Hołka sprawiała dużo więcej radochy :) kolejna rewelacja to Sołek - z rajdu na rajd jeździ coraz lepiej, kiedyś daleko z tyłu, teraz walczy o czołowe miejsca, kiedyś na okrągło, teraz cieszy kibiców pięknymi bokaczami - czekam tylko kiedy zdobędzie MP :) co by tu jeszcze... szkoda Kuchara, myślę, że mógł sporo namieszać, bo już na pierwszym OSie wklepał Kuziemu i Hołkowi, zresztą widać to było po jego jeździe. szkoda Neiskensa, bo to co ten koleś wyprawiał Pumą było niesamowite - nie wiem czy on kiedyś używał hamulca :) Grzybek - wiadomo, klasa. mile zaskoczył mnie Junior, a Frytka zaczął jechać naprawdę szybko... szkoda, że dopiero pod koniec rajdu...
co do zabezpieczenia - no comments
organizacja - żałosne! ja nie wiem jak oni chcą żeby Kormoran został eliminacją MŚ! takiego bałaganu jaki tam był to nawet na KJSach nie ma!
no i jedno co jeszcze chcę dodać: mam nadzieję, że w przyszłym roku Kormoran wróci znowu do Olsztyna, bo jednak są tu duuużo fajniejsze OSy ;)
pozdrowienia!
"...byłeś najszybszy, teraz jesteś najwyżej i nikt już Cię nie pokona..."
ulka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP