No i już po rajdzie...
Holo - rewelka, mimo że Kuzaja miałam okazję widzieć tylko na 2 OSach to jednak naprawdę jazda Hołka sprawiała dużo więcej radochy

kolejna rewelacja to Sołek - z rajdu na rajd jeździ coraz lepiej, kiedyś daleko z tyłu, teraz walczy o czołowe miejsca, kiedyś na okrągło, teraz cieszy kibiców pięknymi bokaczami - czekam tylko kiedy zdobędzie MP

co by tu jeszcze... szkoda Kuchara, myślę, że mógł sporo namieszać, bo już na pierwszym OSie wklepał Kuziemu i Hołkowi, zresztą widać to było po jego jeździe. szkoda Neiskensa, bo to co ten koleś wyprawiał Pumą było niesamowite - nie wiem czy on kiedyś używał hamulca

Grzybek - wiadomo, klasa. mile zaskoczył mnie Junior, a Frytka zaczął jechać naprawdę szybko... szkoda, że dopiero pod koniec rajdu...
co do zabezpieczenia - no comments
organizacja - żałosne! ja nie wiem jak oni chcą żeby Kormoran został eliminacją MŚ! takiego bałaganu jaki tam był to nawet na KJSach nie ma!
no i jedno co jeszcze chcę dodać: mam nadzieję, że w przyszłym roku Kormoran wróci znowu do Olsztyna, bo jednak są tu duuużo fajniejsze OSy
pozdrowienia!