KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 18 paź 2003, 15:19

Frycz odrabia straty,jeszcze trzy odcinki to moze uda sie mu wskoczyc do pierwszej trojki,ale musi sie jeszcze napocic,
Pelikan caly czas bardzo szybko :D ,coraz wieksza przewaga nad Polonskim,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 18 paź 2003, 17:39

Odrobienie 0,8sek. do SOLOWOWA nie zrobi chyba FRYCZOWI zadnego problemu :D ,tytulu wice-mistrza polski moze go pozbawic jedynie jakis pech,ale mam nadzieje z tak nie bedzie
PELIKAN ma pol minuty przewagi nad POLONSKIM :D ,takze mozna powiedziec ze wygral RPP 2003,ale poczekajmy do jutra,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 18 paź 2003, 17:44

Po tym co widze na Korsyce to nauczylem sie ze rajd konczy sie na mecie. Jeszcze wiele sie moze zdarzyc!
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » sobota, 18 paź 2003, 17:59

No Rafał ale jutro jest niecałe 7 KM os'owych 8)
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 18 paź 2003, 18:56

Na 7 kilometrach tez moze sie cos zdarzyc. Ile Carlos miał do mety w Wielkiej Brytanii kilka lat temu? Jeszcze mniej i auto stanelo w miejscu a on przegrał, nie tylko rajd, ale i tytuł mistrza świata.

Na www.rallyonline.pl kilka galerii z Warszawskiego
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Psycholog_Rajdowy » sobota, 18 paź 2003, 19:36

Wróciłem z OS-ów i muszę powiedzieć, że Warszawski w okolicach Płońska to strzał w dziesiątkę :!: Odcinki są fajne, bardziej techniczne, niż wynika to z mapek. Natomiast próba Nowa Wieś jest fantastyczna i z pewnością stanie się klasykiem w RSMP.

Szutrowy Warszawski to rajd stworzony dla kibica :!: Doskonały dojazd niemal w każdą ciekawą partię trasy i bardzo przyjazna czasówka to jego największe atuty. Obejrzenie całej stawki z czterech różnych miejsc na dwóch dowolnie wybranych oesach, było absolutnie możliwe. Nie trzeba było nawet naginać ograniczeń prędkości. Poruszając się między kolejnymi próbami, można było nawet za każdym razem wpadać do strefy serwisowej. Wiem, że brzmi to jak piękny sen, ale tak było i serdecznie za to dziękuję organizatorom Rajdu Warszawskiego 2003 :!: :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez GregHGT » sobota, 18 paź 2003, 20:11

A co powiecie na OS Rutki? Jak dla mnie to rewelacja. Langton Park made in Poland :)

Kuzaj, Czoper i Nkowicze zrobili takie widowisko, ze ludzie, ktorzy tam przybyli z miejsca zakochali sie w tym sporcie. Naprawde, wygladalo to ciekawie...panie 40-50 lat, panowie troche starsi cieszyli sie jak dzieciaki jak Kuzi zapinal boki na szutrowych alejkach.

Tak jak napisal Rally Psycho - ten rajd to strzal w dziesiatke!
GregHGT
N2

Postprzez golden » sobota, 18 paź 2003, 20:22

super naprawde baaardzo kompaktowy rajdzik - miejsca naprawde ciekawe - zobaczylismy start i 4 odcinki (w polu), oraz 3 serwisy - na rutkach nie bylem niestety...

naprawde spoko miejsca - mozna wszedzie dojechac nawet baaaardzo daleko i sie zdazy- ludzie (miejscowi) nastawieni pozytywnie do rajdu - jechalismy po szachownicach od polowy oesem nowa wies - tak zrytych tras nie widzialem w zyciu... my akurat mielsimy bardzo wysokie zawieche i 4 kola napeed wiec byla zabawa...

nivette jedzie szybciej niz np. majcher :D solowo niezle idzie - kuzaj - srednio - fryta srednio - czoper ostro - grzyb cisnal.. kosciuszko niezle pogina - oleksowicz bardzo mocno zasuwa aha

pozdrowienia dla chlopakow z Lanos (szachownica) oraz K2 (sej) niezle grzaliscie :D
golden
A6

Postprzez Psycholog_Rajdowy » sobota, 18 paź 2003, 20:25

OS Rutki sobie odpuściłem. Obawiałem się tłumów i tego, iż będzie nieciekawie, ale widzę, że choć częściowo się pomyliłem.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez GregHGT » sobota, 18 paź 2003, 20:32

Post skasowany

<AUTOCENZURA> :lol:
Ostatnio edytowano niedziela, 19 paź 2003, 15:28 przez GregHGT, łącznie edytowano 1 raz
GregHGT
N2

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 18 paź 2003, 20:47

http://www.rallyonline.pl/GALERIA/03war ... 010737.jpg

Macie racje. Te trasy sa tak rozkopane(sugeruje sie zdjeciami i waszymi wypowiedziami) ze ja sobie nawet nie wyobrazam jaki horror musialy przezywac oski.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez golden » sobota, 18 paź 2003, 21:06

rafal tu to pikus ale kuzwa widzilem autentyczna usypana skarpe wysokosci ponad 1m - nie wiem jak oni to zrobili naprawde :shock:
golden
A6

Postprzez Max9 » sobota, 18 paź 2003, 22:55

bylo tak zorane ze auta "nurkowaly" pod ziemie zeby zachwile wylonic sie rozsypujac piach, bardzo efektownie to wygladalo. Na osie 4/8 na ktorym bylem az dwa razy rajdowki przezucily chyba z tone piachu za tasme prosto na kibicow, w tym i mnie :) SUPER :!: Powinny byc dobre foty jak moj aparat dotrzyma do konca rajdu.
Max9
A5

Postprzez :alfan: » niedziela, 19 paź 2003, 01:11

Jak chodzi o GPS to wcale bym sie nie zdziwił jesli załogi same sobie wyłaczaja nadajniki,a zwłaszcza na dojazdówkach.Ciekawe,czy gdybym zrobił screena kiedy Kuzi jechał ponad 150 na dojazdówce,uznano by to za dowód w sądzie. :D
Poza tym wyglada na to,że może tym razem Leszek nie wypakuje,juz za bardzo nie ma gdzie.Chyba że na Bemowie z mostka spadnie :lol: :lol:
Powoli zaczynam sie zbierac na jutro.mam nadzieje,że zawodnicy bedą jezdzic pod kibiców,bo i tak na tym KJSie wiele nie zyskają.
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez Kuba M. » niedziela, 19 paź 2003, 01:25

:alfan: napisał(a):bo i tak na tym KJSie wiele nie zyskają.

Nie do końca. Frycz się ściga o tytuł wicemistrza Polski, w pucharze Peugota też się jeszcze ścigają. Ale na efektowne boki Kuzaja napewno możecie liczyć, byleby się tylko chłopak nie rozszalał za bardzo bo rzeczywiście spadnie z tego mostku :)
Kuba
Kuba M.
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP