Moderator: SebaSTI
zenit napisał(a):Świetny opis bimberPierwszy raz jadę na Wisełkę i ogólnie w tamte rejony, tak więc mam pytanie czy jest gdzieś podobna miejscówka do tej z filmiku kolegi RALLYjupik26 http://www.youtube.com/watch?v=R_PnOFXv ... 1w&index=1 (20s.) Dzięki za odpowiedzi, pozdro
misiek23 napisał(a):mi sie wydaje ze to jest spadanie do watersplash tylko teraz leca w druga strone ale nie mam pewnosci dzieki za odpowiedzi
Adammm28 napisał(a):Łącznik szutrowy na spadaniu przechodzący w lewy łuk. Będzie ciekawie, choć ludzi będzie na pewno sporo z uwagi, że jest to jedno z najbardziej dostępnych miejsc na tym Os-ie. Będzie sporo biegania bo dojechać się za bardzo nigdzie nie będzie dało.
Adammm28 napisał(a):Piękna pogoda więc wsiadłem dziś w samochód z żoną i moim 8 miesięcznym synkiem i pojechałem w objazd OS-u Dobka i Kubalonka. Dobka mega ciasna na stromych spadaniach, dużo fragmentów szutrowych, będzie na co popatrzeć już nawet mam wybrane miejsce na oglądare. Jeśli chodzi o Kubalonkę to również jest ciasno i stromo, choć są także baaaardzo strome podjazdy pod górę, w szczególności kilka set metrów po starcie. Słabsze samochody będą mieć problem. Ja 150 konną Astrą z juniorem na pokładzie jechałem tam na pierwszym biegu. Ciekawe będzie miejsce gdzie załogi będą przejeżdżać koło głównej drogi na Istebną i będą lecieć w dół na Czarne. Łącznik szutrowy na spadaniu przechodzący w lewy łuk. Będzie ciekawie, choć ludzi będzie na pewno sporo z uwagi, że jest to jedno z najbardziej dostępnych miejsc na tym Os-ie. Będzie sporo biegania bo dojechać się za bardzo nigdzie nie będzie dało.
misiek23 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qYNwKgW0nSY podpowie mi ktos gdzie to może być od momentu (2:00)
RallyMarco napisał(a):Super opis, jednak zabrakło paru miejsc pomiędzy punktem 18 a 19, najpierw jest 500 prostej i hoopa, na ktorej moze ładnie pozamiatac i zaraz lewy szybki do prawy szybki, tam esy pojda niemalże na odcięciu. kilometr dalej jest to miejsce gdzie na barbórce pare lat wstecz chwile grozy przeżył swiftem Smolarek i leżał potem długo w szpitalu...ale ogólnie opis dobry:) BrawoDojscie do tych miejsc tylko od łączenia sie oesów albo w jedna albo w drugą strone- do miejsca smolarka 5 minut pieszo, do hopy z 10 minut dreptania:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości