20 Rajd Rzeszowski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez jarek-malopolska » piątek, 29 lip 2011, 22:28

Ooo dokładnie o takie info mi chodziło, dziekuje ci bardzo ;) Wiec co do lubeni mam pewność miejscówek, Splash + albo podbicie omawiane juz wczesniej (ponizej noclegu) albo ten lunapark.. Bede sie przemieszczał na nogach wiec pewnie zostane na podbiciu bo jest blizej "wody"
A skoro juz jestem przy temacie noclegu potrzebuje rozłozyc namiot ale z piatku na sobote... W sobote planuje Husów wiec najlepiej gdzies w jego poblizu? Czy jest przy tym odcinku coś podobnego jak na lubenii, takie miejsce biwakowe gdzie by sie mozna było rozbic ?
jarek-malopolska

Postprzez MariuszM » sobota, 30 lip 2011, 10:40

Testy Platnium Rally Team przed 20 Rajdem Rzeszowskim - http://www.rsmp.info/index.php?option=c ... mp;lang=pl
www.rsmp.tv
MariuszM
N3

Postprzez Mad Max » sobota, 30 lip 2011, 10:57

jarek-malopolska napisał(a):A skoro juz jestem przy temacie noclegu potrzebuje rozłozyc namiot ale z piatku na sobote... W sobote planuje Husów wiec najlepiej gdzies w jego poblizu? Czy jest przy tym odcinku coś podobnego jak na lubenii, takie miejsce biwakowe gdzie by sie mozna było rozbic ?

Przyłączam się do pytania, ewentualnie czy na Widaczowie są jakieś miejsca żeby rozłożyć namiot ??
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez michal1985 » sobota, 30 lip 2011, 16:18

michal1985

Postprzez SebaSTI » sobota, 30 lip 2011, 16:28

michal1985 napisał(a):http://www.iv.pl/images/56494766799404927867.jpg Wather Splash Lubenia :D

uu jak narazie nie ma szans na przejazd;d nawet terenówka;d
SebaSTI
A6

Postprzez bercik » sobota, 30 lip 2011, 17:19

Mad Max napisał(a):
jarek-malopolska napisał(a):A skoro juz jestem przy temacie noclegu potrzebuje rozłozyc namiot ale z piatku na sobote... W sobote planuje Husów wiec najlepiej gdzies w jego poblizu? Czy jest przy tym odcinku coś podobnego jak na lubenii, takie miejsce biwakowe gdzie by sie mozna było rozbic ?

Przyłączam się do pytania, ewentualnie czy na Widaczowie są jakieś miejsca żeby rozłożyć namiot ??

W sumie byłem tam tylko raz, ale wydaje mi się że o takie miejsca będzie raczej ciężko. Zostaje Wam jakaś zwykła łąka albo czyjeś podwórko. Zostaje jeszcze spanie na Lubeni a w sobotę wcześnie rano mogę was poprowadzić na Husów skrótami. O ile będziecie mieć rano jakichś kierowców :wink: :lol:
bercik
A5

Postprzez janex » sobota, 30 lip 2011, 18:29

No my chyba z piątku na sobotę zostajemy tam na Lubeni. Więc proszę o jakieś info jak szybko przejechać na Husów.
Chyba że też będziesz tam spał to ewentualnie w sobotę rano byś nam powiedział co i jak.
A ta fota z Lubeni to bardzo aktualna? Ale miejmy nadzieję że ilość wody przez ten tydzień spadnie.
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez Hubertos » sobota, 30 lip 2011, 18:43

janex napisał(a):No my chyba z piątku na sobotę zostajemy tam na Lubeni. Więc proszę o jakieś info jak szybko przejechać na Husów.
Chyba że też będziesz tam spał to ewentualnie w sobotę rano byś nam powiedział co i jak.
A ta fota z Lubeni to bardzo aktualna? Ale miejmy nadzieję że ilość wody przez ten tydzień spadnie.

Od środy ma być pogodnie, więc rzeka powinna opaść do piątku.
Hubertos
A6

Postprzez bercik » sobota, 30 lip 2011, 18:46

janex napisał(a):No my chyba z piątku na sobotę zostajemy tam na Lubeni. Więc proszę o jakieś info jak szybko przejechać na Husów.

Tak się składa że mieszkam w Straszydlu koło kościoła , czyli jakies 3 km od tego noclegu :lol: :lol: W sobotę wcześnie rano będę jechał na Husów to śmiało ktoś się może pode mnie podpiąć. 2 lata temu tak właśnie jechała ze mną ekipa gdzieś z Dolnego Śląska jak się Hadik rozbił i przerwali pierwsza Lubenię.
Co do rzeki, to było dzisiaj chwilowe bo lało cała noc, dość mocno.
bercik
A5

Postprzez janex » sobota, 30 lip 2011, 18:50

bercik napisał(a):

Tak się składa że mieszkam w Straszydlu koło kościoła , czyli jakies 3 km od tego noclegu :lol: :lol: W sobotę wcześnie rano będę jechał na Husów to śmiało ktoś się może pode mnie podpiąć. 2 lata temu tak właśnie jechała ze mną ekipa gdzieś z Dolnego Śląska jak się Hadik rozbił i przerwali pierwsza Lubenię.
Co do rzeki, to było dzisiaj chwilowe bo lało cała noc, dość mocno.

Ok, jakoś się tam zgadamy.
"WRC is for boys, group B was for men"
janex
N3

Postprzez jarek-malopolska » sobota, 30 lip 2011, 19:19

Ooo to ja tez ewetualnie tak zrobie, ze jak nie da sie na husowie to przenocuje na lubenii i rano przemieszczanie się... Jesli nic sie nie zmieni to uderze bercik na PRIV po nr tel. i bedze dzwonił ;)
jarek-malopolska

Postprzez bercik » sobota, 30 lip 2011, 19:34

Spoko nie ma sprawy. Na testowym będę na tym spadaniu na końcu. Zdjęcie moje i mojego brata na forum jest, będzie też z nami Hubertos. Jak coś to walcie smiało :lol:
Aha, co do Husowa to będę raczej gdzieś na poczatku odcinka, tam jest łatwy dojazd do kilku miejsc.
bercik
A5

Postprzez bociant01 » sobota, 30 lip 2011, 20:28

Wspomnienie 19 Rajdu Rzeszowskiego dla zaostrzenia apetytów przed 20 rajdem http://www.youtube.com/watch?v=ac_dQ0jF0Lc
bociant01
N3

Postprzez Felix BMW » niedziela, 31 lip 2011, 12:52

http://www.youtube.com/watch?v=2WERJEk60Lw
lubenia idzę w tym roku tak samo ???
www.rajdowy.net
Felix BMW

Postprzez Hubertos » niedziela, 31 lip 2011, 13:16

Felix BMW napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=2WERJEk60Lw
lubenia idzę w tym roku tak samo ???

Niektóre partie się pokrywają, ale odcinek jest dłuższy w porównaniu z poprzednim rokiem i doszło sporo nowych fragmentów.
Hubertos
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP