Tomek Kuchar

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Andrzej » niedziela, 7 maja 2006, 21:01

Switna jazda Tomka w Elmocie.Gratulacje i oby tak dalej.Kuzaj podzwoni (chciaz chyba cos sie zmieni w tym sezonie) a tytul powedruje do Tomka :D
Andrzej
A6

Postprzez SiwY » niedziela, 7 maja 2006, 21:22

Brawo dla Tomka mam nadzieje ze w trakcie sezonu bedzie bardziej konkurencyjny dla Kuzaja :roll:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez killer wrc » niedziela, 7 maja 2006, 21:25

Kuchar dawno temu się skończył.Gość który tyle jeżdzi powinien wymiatać bez dyskusji.Fakt ,pojechal przyzwoicie Elmot,ale jedna jaskółka wiosny nie czyni.Nie jestem fanem Kuzaja,ale prawda jest taka ze jest klasą samą dla siebie.Nikt ze startujących(tylko jeden gość z Olsztyna o imieniu na K i nazwisku HOŁOWCZYC)go leje.Reszta może zapomnieć.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez rallyfan2 » niedziela, 7 maja 2006, 21:44

Mam nadzieje ze Kuchar sie odblokuje i bedzie tak jezdzil do konca sezonu. Na 1 miesjcu to widze Kuziego albo Frycza 8) To fakt ze na to doswiadczenie to powinien w Polsce wymiatac prawie na rowni z Lechem . Chlopak nie ma szczescia do aut .Nie wiem czy serwis taki slaby czy auta niedoinwestowane ale wiekszosc nie skonczonych rajdow jest wlasnie przez awarie techniczne . Z kolei szanuje go bo nie jest gwiazdorem tak jak niektorzy szpanerzy , zawsze usmiechniety spoko gosc :wink: No i zycze mu startow poza granicami Kraju , chociaz pare rajdow u Czechow i Slowakow .
rallyfan2
A6

Postprzez Tomaaaa » niedziela, 7 maja 2006, 22:12

Wielkie brawa dla Tomka za 2 miejsce ! oby tak dalej !!
Piekary moim miastem.. rajdy moim życiem..
QHR Ognia!!
Tomaaaa
N2

Postprzez Gucio » niedziela, 7 maja 2006, 23:01

Dzis w relacji na TVP3 w sporcie Tomek powiedzial, że jeszcze Leszka przyciśnie w tym sezonie :) Ja myśle, że Kuchar odżyje, tylko zrobi jeszcze kilka dobrych wyników.
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 8 maja 2006, 00:05

killer wrc potwierdzam, jakby QHR wygrał to byłoby wielkie halo że przegrywało to zaczynał płakać co to na OSach się nie działo.... Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ponoć odgrażał się Kuzajowi że następny rajd szutrowy :) buehehe zobaczymy zobaczymy :P
Mroowa
S2000

Postprzez maciekd » poniedziałek, 8 maja 2006, 10:31

Zwracam honor Kucharowi, bo przewidywałem, że będzie poza pierwszą piątką. Pomyliłem się, i czasy notował świetne. Niestety, każdy kto był na odcinkach doskonale wie, że robi to w falnym stylu!!! Jazda totalnie na okrągło, żebranie o czas. Nie ma na co patrzeć! Baaardzo daleko mu do Kuziego, który wygrywa odcinki nawet jadąc specjalnie dla kibiców. Bez porównania... Czopik też bardzo rajdowo śmiga, aż miło popatrzeć. Kuchar ubzdurał sobie, że po wyścigowemu bedzie szybciej. Być może, ale ja go oklaskiwał nie będę...
maciekd
A6

Postprzez Picias » poniedziałek, 8 maja 2006, 14:23

Myślę że niektórzy z was trochę za surowo oceniają Tomka. Trzeba też wziąć pod uwagę ile kto jeździ a pod tym względem Leszek napewno wygrywa, furę ma w jednym palcu. Tomek ostatnio coraz lepiej i mam nadzieję, żę jeszcze się będą z Kuzajem cięli. A za Elmot wielkie gratulacje :D

P.S. Hołek mocny u siebie podobnie jak Stanik i Abram jakoś ich wyniki na polskim nie przełożyły się na resztę sezonu, a możę się mylę niech mnie ktoś poprawi
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez szirer205xs » poniedziałek, 8 maja 2006, 14:53

Nom ja nei rozumiem czemu mowicie ze jedna jaskolka skoro mamy 2 rajd w sezonie i pierwsza dwojka znowu Kuzja - Kuchar ;) a sami przynajcie ze Kuzja nie wygrywa juz z taka przewaga jak w zeszlym roku , wiec moze za kilka rajdow... ;) ja ciagle wierze w Tomka :)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez michuu » poniedziałek, 8 maja 2006, 15:13

Wielkie GRATULACJE dla Tomka za Elmot!!! Jezeli się komuś nie podoba jego styl jazdy to już jego sprawa mi to nie przeszkadza!!! Bardzo lubie Tomka i kibicuje mu jeszcze od czasów golfa więc juz trosze czau. Wiem że wszyscy wymagają od niego wygrywania i koniec ale czy 2 razy drugie miejsce w RSMP zaraz za Leszkiem to coś złego? Ci co po nim tak jadą za jego styl jazdy niech się zastanowią co jest priorytetem dla kierowcy rajdowego? Myślę że jednak wynik. Czy Kuzaj jechałby bokami kiedy przegrywałby z Qhrem???? chyba nie !!! Więc jedyne co chce jeszcze dodać to powodzenia Tomek i trzymam kciuki za pudło na koniec sezonu 2006!!! :)
PELIKAN I QHR OGNIA !!!
michuu
N1

Postprzez boss » poniedziałek, 8 maja 2006, 15:15

ja sie martwie tylko o jedno.....zeby nie bylo tak przez caly sezon...kzuaj 1 kuchar 2 a o 3 miejsce to beda walczyc lubiak sołek i miko....troche nudno :P:)
boss
A5

Postprzez killer wrc » poniedziałek, 8 maja 2006, 17:47

"P.S. Hołek mocny u siebie podobnie jak Stanik i Abram jakoś ich wyniki na polskim nie przełożyły się na resztę sezonu, a możę się mylę niech mnie ktoś poprawi"
Ja cię poprawie.Tam każdy jest u siebie.Np Kuzi juz w środę będzie katowal na Mazurach
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez Gucio » niedziela, 14 maja 2006, 19:45

Kilka fotek z dzisiejszego turnieju w WRC Rally Evolved w Media Markt we Wrocławiu na Bielanach :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:)
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez budyń » poniedziałek, 15 maja 2006, 12:07

eksplozja forny kuchara może być związana z faktem że kiedyś w wywiadzie dla pozytnego pisma branżowego urągał on na przygotowanie swojego auta. teraz użytkując profesjonalnie przygotowany samochód w pełnej specyfikacji wyniki przychodzą praktycznie same. w każdym razie to jest moje obiektywne odczucie.

(uff dobrze że zaraz mi sie kończą matury bo jezyk mi zwariuje :wink: )
gsi power
budyń
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP