Moderator: SebaSTI
300zx napisał(a):<żal>A ja się pytam gdzie można się coś dowiedzieć o wynikach w historykach? Szkoda, że ludzie którzy mają pasję, wkładają wiele dukatów, czasu i pracy, żeby takie auta wskrzesić, przygotować do rajdów i ostatecznie wystartować, byli w takim rajdzie "medialnie niewidoczni". Nie mówię tu o telewizji, ale o wynikach i przynajmniej jakichś wzmiankach w internecie...</żal>
viper napisał(a):oldtimer napisał(a):Sam sobie zaprzeczasz bo jak napisałeś-nie zawszy wygrywanajszybszy, a wręcz często wygrywa najbogatszy.- to Sołowow powinien wygrywać wszystko???
Co do BB czy aż tak dużo jeździ?Nasi zawodnicy gdy dostawali od niego manto stworzyli z niego kierowcę fabrycznego i tak zostało.
Ty patrzysz tylko na 1 miejsce w gen. MP , a ja mówię o wszystkich zaczynając od supersprintow i kjs, bo tam już dzisiaj zaczyna sie wyścig zbrojen, wiec sobie nie zaprzeczam tylko mam szerszy punkt widzenia. Najlepszy przykład to porównanie Kajetanowicza i Chuchaly. Jeden sobie flaki wyrywal, a drugi ma to szczescie, ze ma kasę. Kajetanowicz za granica już liczyc sie nie bedzie, bo za stary, a Chuchala jeszcze moze o Ptaszku nie wspomnę, a ty mówisz o jakimś tam pojedynczym przypadku z BB, który żyje w innym świecie. Daj takiemu Chuchale czy Zawadzie nawet type r w klasie 8 odetnij od pepowiny i zobaczysz jak daleko zajedzie nawet jak by wygrywał, niech chodzi szuka sponsorów itd.
Zaznaczam, ze nie mam nic do tych chłopaków, to są tylko przykłady dla kolegi, ktory stwierdził, ze kasa nie ma znaczenia. Kariera kierowcy zaczyna sie im wcześnej tym lepiej, a nie w wieku Solowowa. Specjalnie skrocona wersja dla kolegów poniżej.
paproh napisał(a):Czy może choć jedna osoba umieścić jakiś filmik, już nie mogę patrzeć na te komentarze...do valasski daleko do swidnickiego daleko a wy tam sobie ogladacie wrzuccie cos.....
macneil napisał(a):i takie pytanie...co z Bezpieczne Rajdy Pl?? Nie zabezpoieczaja na Lotosie?
Rajdy to zawsze sport dla bogatych i takich którzy potrafia załatwić sobie kasę na ściganie (dlatego nie lubię komentarzy że ktoś jest dobry i mu się się należy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości