Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2006

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Gracko » czwartek, 29 gru 2005, 16:14

Sylwek na trasie Krosno Jasło jest kilka miejsc gdzie samochody mkną 80/h po łuku baardzo płynni - po co na rajdy jeżdzić jak można podziwiać płynną jazde na normalnych drogach

a co do Loeba to też myślałem że jeżdzi wszędie na okrągło ale wybrałem sie na rajd do mistrzostw Świata i zobaczyłem co chłop wyprawia - jezeli sądzisz że nie uślizguje samochodu w zakrętach to się grubo mylisz - Loeb lata bokami aż miło jak trzeba - teraz to chyba Twój rajdowy bświat sie zawalił :)
Gracko
A5

Postprzez Banan » czwartek, 29 gru 2005, 16:24

Gracko napisał(a):a co do Loeba to też myślałem że jeżdzi wszędie na okrągło ale wybrałem sie na rajd do mistrzostw Świata i zobaczyłem co chłop wyprawia - jezeli sądzisz że nie uślizguje samochodu w zakrętach to się grubo mylisz - Loeb lata bokami aż miło jak trzeba - teraz to chyba Twój rajdowy bświat sie zawalił :)

O matko boska, na jakim Ty rajdzie byles, ze Loeb jechal bokiem ? Loeb nawet na Akropolu, po szutrze jedzie na okraglo !
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Gracko » czwartek, 29 gru 2005, 16:41

Banan aparat chyba za dużo Ci przysłania i coś ze wzrokiem Twoim nie tak, tam gdzie ja stałem na akropolu to Loeb żucał auto w zakręt aż miło - napewno nie tak jak Gronek Peter czy Galli ale napewno nie jechał jak po aswalcie.
Gracko
A5

Postprzez Mroowa » czwartek, 29 gru 2005, 16:43

ojojo Meeeega OT :]
Mroowa
S2000

Postprzez Gracko » czwartek, 29 gru 2005, 16:58

zdjęcie nr 158 - Banan zobacz co " o Matko Boska " przeoczyłeś na akropolu !!!

jeżeli ten zakręt jechany był przez Loeba na okrągło to Ty chyba na samych prostych stałeś podczas rajdu.

http://www.autoklub.pl/index.php?page=1 ... 54420&pg=7
Gracko
A5

Postprzez mda » czwartek, 29 gru 2005, 17:05

all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez Megas WRC » czwartek, 29 gru 2005, 17:38

Loeb jeździ bokami, nie zawsze ale jeździ! Widziałem nie jeden film na którym Loeb jedzie super bokiem! Zobaczymy teraz jak będzie bez aktywnych dyfrów!
Megas WRC
A5

Postprzez Karol » czwartek, 29 gru 2005, 17:38

Banan: Nie znam kierowcy, który by WRC na szutrze NIE zapinał boków, no chyba podczas zapoznania :P to, że dzisiaj się jeździ "ciasniej" niż dawniej (np. początek lat 90, Latający Hołek w Celice 8)) to nie znaczy że w ogóle nie ma bokó :lol: I chwała Bogu :twisted: Bo już w ogóle nie byłoby po co stać na OeSie. Ośki co prawda nie zapinają zazwyczaj jakiś spektakularnych boków ale oferują za to coś więcej.

Sylwel: masz racje nie zgodze się z tobą, a ty ze mną :wink: A jak nikt nie będzie zapinał boków to wtedy bede stał właśnie ze stoperem i podziwał jak najszybszy przejazd. Co z tego, że ktoś przejedzie 80 km/h i precyzyjnie jak z tego żadnej podniety nie ma. Wolałbym jakby ktoś jechał nawet 25 km/h i bokiem do przodu (chociaż to niemożliwe :P)
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Banan » czwartek, 29 gru 2005, 18:26

Taki bok to Galli zapina na asfalcie.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Sylwek_GSi » czwartek, 29 gru 2005, 21:53

Gracko napisał(a):Sylwek na trasie Krosno Jasło jest kilka miejsc gdzie samochody mkną 80/h po łuku baardzo płynni - po co na rajdy jeżdzić jak można podziwiać płynną jazde na normalnych drogach

a co do Loeba to też myślałem że jeżdzi wszędie na okrągło ale wybrałem sie na rajd do mistrzostw Świata i zobaczyłem co chłop wyprawia - jezeli sądzisz że nie uślizguje samochodu w zakrętach to się grubo mylisz - Loeb lata bokami aż miło jak trzeba - teraz to chyba Twój rajdowy bświat sie zawalił :)

no to mi teraz gościu pojechałeś, chyba w akcie desperacji dokonam samospalenia!
równie dobrze możesz ty jechać na driffting gfdzie latają tylko bokami! :P
Sylwek_GSi
A5

Postprzez Sylwek_GSi » czwartek, 29 gru 2005, 21:57

KoTaRbA__fAn napisał(a):Sylwel: masz racje nie zgodze się z tobą, a ty ze mną :wink: A jak nikt nie będzie zapinał boków to wtedy bede stał właśnie ze stoperem i podziwał jak najszybszy przejazd. Co z tego, że ktoś przejedzie 80 km/h i precyzyjnie jak z tego żadnej podniety nie ma. Wolałbym jakby ktoś jechał nawet 25 km/h i bokiem do przodu (chociaż to niemożliwe :P)

hehe wnioskuje zatem: dalsza dyskusja nie ma sensu, wyczerpałem argumenty i chwilowo sily, ale bylo fajnie!, do następnego razu! :)
Sylwek_GSi
A5

Postprzez Karol » czwartek, 29 gru 2005, 22:06

No wiesz nie chodziło mi o to, że Loeb jeździ najbardziej widowiskowo, Banan. Galli jest super debeściak. Widziałem jego filmiki ze strony, relacje z MŚ.. o boshe co ten chłopka wyprawia ze sprzęciorem :P Jednak Loeb też te boki zapina, i to nierzadko :wink:

No to się ciesze Sylwek, że się porozumieliśmy: każdy swoją droga i imię Boga :lol:
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Buncol » czwartek, 29 gru 2005, 22:51

Sylwek powiedz jeszcze gdzie na drifting mozna pojechac, moze zmienie dyscypline.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Sylwek_GSi » czwartek, 29 gru 2005, 23:15

Buncol napisał(a):Sylwek powiedz jeszcze gdzie na drifting mozna pojechac, moze zmienie dyscypline.

Buncol - nie wiem to ty tu jestesz od boków, nie ja
Sylwek_GSi
A5

Postprzez Buncol » piątek, 30 gru 2005, 00:03

ale to Ty najglosniej krzyczysz o driftingu nie ja, wiec powinienes wiedziec gdzie odbywaja sie imprezy tego typu
Obrazek
Buncol
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP