Moderator: SebaSTI
Ja wlasnie wrocilem. Bylem 3x na Michalkowej (rozne miejsca) i powiem Wam, ze bylo DO DUPY Jedynie jakis pezocik zlapal kapcia w tym miejscu co stalem, pare metrow pozniej wpadl w dziure i zgubil troche plastiku, opone i dolna czesc zderzaka. Wszystko to mam A i jeszcze lampe
Maciek.J napisał(a):
Maciej Lubiak i Maciej Wisławski wypadli z trasy na OS 6 Olszyniec – Jedlina Zdrój. Samochód uderzył w drzewo, a następnie wpadł do rowu po wewnętrznej stronie zakrętu.
W wyniku wypadku obrażeń doznał kierowca. Zawodnik został przewieziony przez karetkę pogotowia do szpitala Sokołowskiego w Wałbrzychu na Oddział ratunkowy.
W szpitalu stwierdzono stłuczenie klatki piersiowej i drobne potłuczenia. Zawodnik został w szpitalu na obserwacji.
Tomi_OL napisał(a):A co z karami dla zawodników którzy się nie zatrzymali koło wypadku Lubiaka. ( podobno ) To prawda były takie akcje.
![]()
Banan napisał(a):Kurde, to sie nazywa kolekcjaMoja przy niej to pikus
Qfa drzwi, zderzak, 3 felgi i 4 opony, br. Ciekawe czy ten koles by mi to sprzedal
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości