NIKON 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » piątek, 16 lip 2004, 20:31

No nie było za ciekawie skomnie się robi na drugi dzień z autkami. Tylko koło mnie pug się obrucił który jechał na Feldze Pelikan dał po Hamulcach
Obrazek

Obrazek
Mroowa
S2000

Postprzez Raven » piątek, 16 lip 2004, 20:38

Ja wlasnie wrocilem. Bylem 3x na Michalkowej (rozne miejsca) i powiem Wam, ze bylo DO DUPY Jedynie jakis pezocik zlapal kapcia w tym miejscu co stalem, pare metrow pozniej wpadl w dziure i zgubil troche plastiku, opone i dolna czesc zderzaka. Wszystko to mam A i jeszcze lampe

Bylem w tym samym miejscu co ty Banan, hopka przez mostek, tam gdzie flage powiesiles.
Widzialem jakiegos goscia (a wlasciwie dwoch) w ubrankach subaru. Na oko mieli po 15 lat, to moze byles ty?
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Banan » piątek, 16 lip 2004, 20:48

Dle mnie to oni mieli po 13 lat ;) Tak to bylem ja. Z tylu mialem naszywke RallyFoto.pl
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez rajdowa_kobitka » piątek, 16 lip 2004, 20:56

nie no pełen wypas... Rajd naprawdę udany. Połowa załóg nie jedzie a co gorsza nie wiadomo kiedy z trasy schodzic, bo Rysio nie pojechał :(
Kuzi na 4 os jak wypadł z trasy na moment...cieżko było i porwał ze sobą kamere i statyw :roll: Cfaniaczek:D Jutro ciąg dalszy... ale tylko on-line.
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez Tomi_OL » piątek, 16 lip 2004, 21:00

A co z LUBIAKIEM :?:
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez Maciek.J » piątek, 16 lip 2004, 21:02

Jak byłem na strefie serwisowej to taki pijany gosciu zapytał sie mnie czy chce cos zobaczyc a ja ze tak on wpuscił mnie to takiego pomieszczenia gdzie mazur ma pamitaki był tam kombinezon Ś.P. Mariana Bublewicza w którym straccił życie :( zdjecia poniżej...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
FLOKOWANIE - deski boczki itp oraz naprawa desek po wystrzale AIRBAG
SPAWANIE PLASTIKU - naprawa zderzaków itp

608362284 lub rs.wrc@interia.pl
Maciek.J
N3

Postprzez Convert » piątek, 16 lip 2004, 21:32

Tomi_OL napisał(a):A co z LUBIAKIEM :?:

No zabrala go karetka ale wszystko ok ... co prawda patrzac na auto to nie mozna tego powiedziec... ja dalej nie moge przebolec tych 2 wolnych przejazdow :roll:
Obrazek
Convert
N3

Postprzez Banan » piątek, 16 lip 2004, 21:36

Maciek.J napisał(a):Obrazek

Kurde, to sie nazywa kolekcja :!: Moja przy niej to pikus :!: Qfa drzwi, zderzak, 3 felgi i 4 opony, br. Ciekawe czy ten koles by mi to sprzedal :?: :roll:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez WAPNO » piątek, 16 lip 2004, 21:37

Uf wrócilem z I etapu. Było tak sobie, ale walka jest oj jest!! Co mnie martwi to bardzo mało ludzi wogóle rajd ma jakąś atmosferę PZM, a nie RSMP :). No i 2 odcinki obejrzalem, bo jeden odwołali jak Lubiak dzwonił :(.
WAPNO
A6

Postprzez Convert » piątek, 16 lip 2004, 21:41

Kod: Zaznacz cały
Maciej Lubiak i Maciej Wisławski wypadli z trasy na OS 6 Olszyniec – Jedlina Zdrój. Samochód uderzył w drzewo, a następnie wpadł do rowu po wewnętrznej stronie zakrętu.
W wyniku wypadku obrażeń doznał kierowca. Zawodnik został przewieziony przez karetkę pogotowia do szpitala Sokołowskiego w Wałbrzychu na Oddział ratunkowy.
W szpitalu stwierdzono stłuczenie klatki piersiowej i drobne potłuczenia. Zawodnik został w szpitalu na obserwacji.
źrodło: rajdnikon.wista.pl

WAPNO: no ten OS dwa razy odwolali damn :/ ale mam fajna fotke jak Grzyb wyprzeda Kuchara jak ten daje info ze jest wypadek
Obrazek
Convert
N3

Postprzez tomi_kl » sobota, 17 lip 2004, 01:28

Za nami pierwszy etap kolejnej eliminacji Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Polski. Rajd obfituje w wiele zaskakujących sytuacji, dzięki czemu każdy z nas z niecierpliwością oczekuje na kolejne odcinki specjalne, aby dowiedzieć się czy Michał Bębenek dowiezie zwycięstwo do mety.

Zapraszam do swojej amatorskiej mini-relacji dramatycznego... 1 etapu
http://www.zleek.pl/?id=35&rajd=nikon_2 ... l&where=sw

Obrazek
tomi_kl
A6

Postprzez Tomi_OL » sobota, 17 lip 2004, 07:28

A co z karami dla zawodników którzy się nie zatrzymali koło wypadku Lubiaka. ( podobno ) To prawda były takie akcje.

:?: :?:
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez bullitt » sobota, 17 lip 2004, 09:01

Uff... blisko było. Całe szczęście, że przywalił słupkiem bocznym i tylnymi drzwiami...
Mniej pisać, więcej czytać, a jeśli pisać, to tak, żeby inni czytali...
bullitt
N3

Postprzez CCabarth » sobota, 17 lip 2004, 09:38

Tomi_OL napisał(a):A co z karami dla zawodników którzy się nie zatrzymali koło wypadku Lubiaka. ( podobno ) To prawda były takie akcje.

:?: :?:

Załoga Kuchar/Gęborys otrzymała 2 minuty kary za niedopełnienie procedury po wypadku Lubiaka.
W myśl przepisów pierwsza nadjeżdżająca załoga ma zatrzymać się w miejscu wypadku i sprawdzić co jest z poszkodowaną załogą, w razie konieczności rozpocząć akcję ratunkową i kierować nią.
Kolejne nadjeżdżające załogi mają jechać do najbliższego punktu oznaczonego Radio SOS i powiadomić organizatora o wypadku.

Ponadto 18 innych załóg otrzymało kary za potrącenie szykan na trasie I etapu.
CCabarth
N3

Postprzez CCabarth » sobota, 17 lip 2004, 09:49

Banan napisał(a):Kurde, to sie nazywa kolekcja :!: Moja przy niej to pikus :!: Qfa drzwi, zderzak, 3 felgi i 4 opony, br. Ciekawe czy ten koles by mi to sprzedal :?: :roll:

Weź pod uwagę że właścicielem tych pamiątek jest Jerzy Mazur, (były zawodnik rajdowy i wyścigowy, a w latach ubiegłych szef teamu Nissan Mazur w którym jeździł m.in. Starczukowski) i nie pochodzą one z oesowego szabru, tylko są owocem jego wieloletniej sportowej działalności.
CCabarth
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP