golden napisał(a):"kochany" - to wy sie kochacie? jestescie parą i kłotnia małzenska ??? nie wiedzialem ze u nas takie zwiazki sie legalizuje
Ja sie w nim nie zakochałem

Moderator: SebaSTI
qbus napisał(a):Zapraszamy dzisiaj o godzinie 21.00 na czat z tegorocznym Rajdowym Mistrzem Polski Tomaszem Czopikiem.
mototom napisał(a):Kris czym ma cie uraczyc organizator? Czym cie uraczył do tej pory? Co ma organizator do decyzji władz gminy? Młody jesteś, nie znasz życia a sie mądrzysz.
Zdzislaw Siwinski napisał(a):Drodzy Przyjaciele,
To już po raz trzydziesty w powojennej historii polskiego sportu rajdowego spotykamy się na trasach Rajdu Warszawskiego. Jak już wiecie tegoroczna impreza jest inna od dotychczasowych rajdów organizowanych przez Automobilklub Polski.
Organizatorzy postanowili wyjść naprzeciw marzeniom „warszawskich” kibiców i w celu uatrakcyjnienia jubileuszowego XXX Rajdu Warszawskiego trasę poprowadzono po nawierzchni szutrowej. Mamy nadzieję, że nasze wysiłki dostarczą zarówno kibicom jak i kierowcom znacznie więcej sportowych emocji od poprzednich rajdów asfaltowych.
Tegoroczny rajd był możliwy do zorganizowania tylko dzięki niezwykłej życzliwości władz powiatów: płońskiego, ciechanowskiego i pułtuskiego, za co serdecznie dziękujemy.
Jestem, przekonany, że tak skomponowana trasa zgromadzi tysiące kibiców, którzy od lat wiernie towarzyszą naszemu rajdowi a także zachęci nowych sympatyków sportu rajdowego do przyjścia na odcinki specjalne i do obejrzenia na żywo najlepszych polskich kierowców walczących o tytuł Mistrza Polski 2003.
Zrobiliśmy wszystko aby zapewnić Państwu i zawodnikom, maksimum bezpieczeństwa na trasie rajdu, ale bez Waszej pomocy możemy sobie nie poradzić. Pomóżcie nam w bezpiecznym przeprowadzeniu zawodów! Wykonujcie polecenia służb porządkowych, nie stawajcie w miejscach szczególnie niebezpiecznych i blisko drogi przejazdu. Zwracajcie uwagę niezdyscyplinowanym kibicom, Jeśli uda się przeprowadzić rajd bezpiecznie, będzie to nasz wspólny sukces.
Jeszcze raz zapraszamy na trasy XXX Rajdu Warszawskiego i życzymy niepowtarzalnych przeżyć sportowych.
Zdzisław Siwiński
Dyrektor XXX Rajdu Warszawskiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości