KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez mototom » czwartek, 16 paź 2003, 16:27

golden napisał(a):"kochany" - to wy sie kochacie? jestescie parą i kłotnia małzenska ??? nie wiedzialem ze u nas takie zwiazki sie legalizuje :shock:

Ja sie w nim nie zakochałem :lol:
mototom
A6

Postprzez qbus » czwartek, 16 paź 2003, 16:42

Ale co widze to co niektórzy obierają zły tok myślenia... skoro było tak kiedyś to czy musi być tak dalej?? Moim zdaniem powinno się dąrzyć do tego żeby było lepiej a nie że jak było źle to niech dalej będzie źle.
To tyle...pozdrawiam :!:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Kubus » czwartek, 16 paź 2003, 18:22

Nie wiem czy ktos juz pisał o tym ale Tomek nie wystartuje i jest mi z tego powodu bardzo smutno:(
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez tomas » czwartek, 16 paź 2003, 19:38

mi także jest smutno z powodu nieobecności Tomka w rajdzie :( jeszcze bardziej mi smutno z powodu bardzo małych szans, na to, że pojadę na ten rajd :( wygląda na to, że Piter nie będzie mógł, a sam nie mam jak pojechać w okolice Płońska. to smutne, ale tylko jakiś cud może sprawić, że zobaczę sobotnie odcinki. w niedzielę pod Pałacem jestem na bank. mimo to jestem bardzo rozczarowany, robiłem sobie duże nadzieje a tu nagle, z dnia na dzień okazuje się, że coś na co czekam już kilka dobrych miesięcy odpływa sobie beztrosko i nie mam na to wpływu :(:(:(:( no ale nie ma co rozpaczać tylko czekać na niedziele. wszystkim wybierającym się na rajd życzę miłej zabawy i nie pozwólcie, aby przez głupotę komuś stała się krzywda!
pozdrawiam.
:cry:
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez qbus » czwartek, 16 paź 2003, 19:49

Tomas---> współczuje... mam nadzieje że Ci się uda i pozdrawiam :!:

Zapraszamy dzisiaj o godzinie 21.00 na czat z tegorocznym Rajdowym Mistrzem Polski Tomaszem Czopikiem.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 16 paź 2003, 19:55

qbus napisał(a):Zapraszamy dzisiaj o godzinie 21.00 na czat z tegorocznym Rajdowym Mistrzem Polski Tomaszem Czopikiem.

Na stronie Rajdu Warszawskiego?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » czwartek, 16 paź 2003, 20:04

A jak sądzisz Rafał?? 8)
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 16 paź 2003, 20:05

Właśnie tak :lol:
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez qbus » czwartek, 16 paź 2003, 20:13

No to sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie 8)
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Marcin z Mtl » czwartek, 16 paź 2003, 20:36

Kuzi, tylko ostroznie!! :?
Rajdy na surowo - wpadnij, obejrzyj, powspominaj :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhfJHl8yZJdyxOSkcyCBqytamF3PJ2Eg
Marcin z Mtl
N3

Postprzez GregHGT » czwartek, 16 paź 2003, 22:16

Czy ktos wie dlaczego nie jedzie Grudek? Nie bylo go na zapoznaniu...szkoda, bo obok Staniszewskiego byl moim faworytem do wygrania N3 :cry:
GregHGT
N2

Postprzez Kris_WRC » piątek, 17 paź 2003, 11:55

mototom napisał(a):Kris czym ma cie uraczyc organizator? Czym cie uraczył do tej pory? Co ma organizator do decyzji władz gminy? Młody jesteś, nie znasz życia a sie mądrzysz.

Napisałem że MAM NADZIEJE, że organizator mnie niczym ciekawym nie uraczy a nie, tak jak pisałeś ŻE MNIE CZYMŚ URACZY taka mała różnica dwa słowa a zmieniają postać rzeczy prawda?
Kris_WRC
A6

Postprzez GregHGT » piątek, 17 paź 2003, 19:17

Do startu Warszawskiego pozostaly juz wlasciwie godziny. Wszystkim kibicom dedykuje slowa Dyrektora Rajdu umieszczone w Informatorze XXX Rajdu Warszawskiego:
Zdzislaw Siwinski napisał(a):Drodzy Przyjaciele,

To już po raz trzydziesty w powojennej historii polskiego sportu rajdowego spotykamy się na trasach Rajdu Warszawskiego. Jak już wiecie tegoroczna impreza jest inna od dotychczasowych rajdów organizowanych przez Automobilklub Polski.

Organizatorzy postanowili wyjść naprzeciw marzeniom „warszawskich” kibiców i w celu uatrakcyjnienia jubileuszowego XXX Rajdu Warszawskiego trasę poprowadzono po nawierzchni szutrowej. Mamy nadzieję, że nasze wysiłki dostarczą zarówno kibicom jak i kierowcom znacznie więcej sportowych emocji od poprzednich rajdów asfaltowych.

Tegoroczny rajd był możliwy do zorganizowania tylko dzięki niezwykłej życzliwości władz powiatów: płońskiego, ciechanowskiego i pułtuskiego, za co serdecznie dziękujemy.

Jestem, przekonany, że tak skomponowana trasa zgromadzi tysiące kibiców, którzy od lat wiernie towarzyszą naszemu rajdowi a także zachęci nowych sympatyków sportu rajdowego do przyjścia na odcinki specjalne i do obejrzenia na żywo najlepszych polskich kierowców walczących o tytuł Mistrza Polski 2003.

Zrobiliśmy wszystko aby zapewnić Państwu i zawodnikom, maksimum bezpieczeństwa na trasie rajdu, ale bez Waszej pomocy możemy sobie nie poradzić. Pomóżcie nam w bezpiecznym przeprowadzeniu zawodów! Wykonujcie polecenia służb porządkowych, nie stawajcie w miejscach szczególnie niebezpiecznych i blisko drogi przejazdu. Zwracajcie uwagę niezdyscyplinowanym kibicom, Jeśli uda się przeprowadzić rajd bezpiecznie, będzie to nasz wspólny sukces.

Jeszcze raz zapraszamy na trasy XXX Rajdu Warszawskiego i życzymy niepowtarzalnych przeżyć sportowych.

Zdzisław Siwiński
Dyrektor XXX Rajdu Warszawskiego

Wezcie sobie to do serca. Bezpiecznego kibicowania i niezapomnianych emocji! Pozdrawiam
GregHGT
N2

Postprzez +RAFAŁ+ » piątek, 17 paź 2003, 19:27

Widzieliście to? :shock: :shock: :shock: :shock: Wczoraj oglądałem zapowiedź R. Korsyki i myslalem sobie, ze szkoda ze tego nie ma w Polsce. A tu taki news :D :lol:

GPSy w rajdówkach po raz pierwszy w Polsce
Tą niespodziankę trzymaliśmy do ostatniej chwili! W 30 Rajdzie Warszawskim, po raz pierwszy w Polsce, będzie można na żywo na ekranie monitora śledzić zmagania zawodników na trasie rajdu. Będzie to wspólny projekt Automobilklubu Polski, firmy Autoguard oraz PPWK.

Pierwsze dziesięć rajdówek z listy zgłoszeń zamontowane ma nadajniki GPS, które na żywo informować będą o położeniu auta, prędkości a także o obrotach silnika. Wszystko to zilustrowane będzie na mapach Odcinków Specjalnych, po których poruszać się będą punkty odpowiadające poszczególnej załodze.

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez WAPNO » piątek, 17 paź 2003, 19:49

No wszystko zajefajnie, ale gdzie bedzie mozna to ogladac?
WAPNO
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP