Hubertos napisał(a):corados napisał(a):Przecież w w 90% procentach wiadomo kto pojedzie i czym w MP więc nie wiem skąd aż tak duże ciśnienie na publikację listy. Wiadomo,że jak zawsze jest kilka zagadek i znaków zapytania jak np. start Habaja, Steca i jeszcze kogoś z N4, ale generalnie lista diametralnie nie będzie różniła się od tej na Karkonoskim czy Elmocie. Chyba,że niektórzy spodziewają się przyjazdu kogoś ze światowej czołówki![]()
PS Dodi wsiada do WuRCa i jeśli sprzęt się nie posypie to Grigorij może stawać na rzęsach,ale nadrobić różnicę w mocy i momencie będzie ciężko...
Wydaję mi się, że jednak WRC na tych trasach nie poprawi tak czasów Dodiemu w stosunku do Grzyba. Grzesiek zna te trasy świetnie, więc powinien wygrać w MSR.
Też tak uważam. Moim zdaniem rajd jest zbyt kręty, wąski i momentami dziurawy, by wrc mu pomogło. No i jest jeszcze Kajto w R4, które też ma spory vmax. Ja wiem, że Joszka to najszybszy Słowak ale popatrzcie co było rok temu z Melicharkiem i Drotarem nawet mimo nieobecności Grześka na mecie.
Moim zdaniem Beres na 99% nie wygra tego rajdu, w MSR też musi się spinać, nawet mimo różnicy sprzętowej.