Panowie! Wiem, ze sytuacja z wynikami, ktore autoklub "podkrada" to cos nowego i ciekawego. Ale przez ostatnie strony wiecej kometarzy na ten temat niz opini o samym rajdzie . Ale wlasnie teraz rozgrywa sie najciekawsza eliminacja RSMP w tym roku ! Liderzy po kapciach polecieli do tylu, a lideruja oski! Czy 2 lata temu uwierzylibyscie ze wsrod pierwszych 5 miejsc beda 4 s1600 w jakims z polskich rajdow ?
oj dzieje się! dzieje! wyraźnie widac że rajd służy ośkom, genialne czasy kręci Frycz, Junior pod szpice się podpina (będą z niego ludzie), grubo idzie też Pelikan. Stec w końcu się obudził, albo nareszcie trafił na właściwego pilota.
oczywiscie piekny rajd , popisuje sie,
FRYTA GOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grzybowi chyba zaczyna popuszczac Nie wiem czy zauwazyliscie ale Beltowski idzie jak szalony, narazie na zadnym oesie go nie objechala pucharowka
No rajd ciekawy mam nadzieje ze Fryta utrzyma prowadzenie No i Pelikan bedzie wyzej aha relacja ,, w poniedziałek, 08.08.2005 r. o godz. 19.00, relacjęz 14. Rajdu Rzeszowskiego ŚRUBEX, wyemituje ogólnopolska TVP3."