Wlasnie mi Wrobel przeslal audycjne. Jest ona w 3 czesciach, jakosc nie najlepsza, ale lepsze to niz nic Wrzucilem na swoj serwer, bedzie tam do piatku. PS. Pies Wrobla rulez
No wszystko, 35 minut jakies. Pretensje miej do Wrobla, ja tylko wrzucilem na serwer to co mi wyslal. Ale najwazniejsze jest: dla kolegow z Bielawy. To ja jestem Tomek Twoim kolega ?
http://www.bielawadrift.pl BielawaDriftTEAM "...jedna pasja, jeden team"
kurde kto to ma porzadnie zgrane cala audycje niech sie kurde jakos odeziwe zeby to udostepnic fajnie, bez obrazy wrobel ale to twoje nagranie jest takie troszke slabej jakosci no i co najgorsze niepelne
Hej mam pytanie do ludzi z świdnicy i z okolic. W tym roku chyba nie bede miał jak dojechać na oesy, wiec czy ktoś wie jak ze świdnicy najlepiej dotrzeć na odcinki? Chodzi mi o jakiś PKS czy coś w tym stylu.
Ja mówiłem Bananowi ze to nie całość. Chciał umieścić na serwerze to ja nic nie miałem przeciwko. Przepraszam za mojego psa (o imieniu Jurek) który szczekał podczas nagrania.
Słuchajcie powiedzcie tylko jaki program potrzebny żeby wywalić niepotrzebną muzę i reklamy a wrzucę gdzieś nawet do PLayera. A tak to narazie waży 100MB ale jakość OK albo i lepiej Czekam na propozycje :]
Jeśli chodzi o dojazd to napewno ze Świdnicy jeżdżą Busy do Walimia itp.
A może lepiej wybrać się do Dzierżoniowa i z tamtąd Autobusem komunikacji miejskiej do Pieszyc albo Dalej do Rościszowa lub Kamionek to jest raptem pi razy drzwi z 6 km od Dzierżoniowa i masz blisko na 2 OSy