Rajd Warszawski 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez qbus » czwartek, 30 wrz 2004, 10:08

Ale Bełtowy może nie został odbudowany? No i Hołkowy w spec. szutrowej jest :wink:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez golden » czwartek, 30 wrz 2004, 12:31

chcialem powiedziec, ze nie ma jeszcze map oesow - mapa nie zostala opublikowana w WRC - wszystko ma przeciwdzialac nielegalka - co dziennie smigaja dyrektorzy z kamerami po oesach i nagrywaja
pozatym nawet jak ktos trenuje stare konfiguracje oesow to i tak wszystkiego nie odkryje.. i zbyt to mu nei daje
mapa bedzie opublikowana jak zostanie wreczona zawodnikom - na oesach nie widac sladow ostrego smigana i drogi sa takie jakby tylko miejscowi na nich smigali wiec jest szansa, ze jak w roku poprzednim trasa nie bedzie znana - jednak mozna??????? jak sie chce???? a to przeciez wg. niektorych najgorszy rajd sezonu....
golden
A6

Postprzez qbus » czwartek, 30 wrz 2004, 13:15

Golden niby na forum zachwalałeś że w tamtym roku upalania nie było a na stronie warszawskiego była masa takich wypowiedzi że zawodnicy jednak jeździli.
A co do najgorszego rajdu sezonu... to chyba się o trasy rozchodzi? a nie o organizacje.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez golden » czwartek, 30 wrz 2004, 13:26

no nie wydaje mnie sie?????
mozesz podac linka do tych wypowiedzi ze sporo ludzi smigalo? bedziesz bardziej wiarygodny - jak narazie rzucasz slowa na wiatr

sory ale sie z toba nie zgodze!!!!!!!!!! moze rajdy pomyliles
nadal zachwalam bo uwazam ze ak polski najlepiej dba o trase - chocby z tego wzgledu ze przeprosili WRC i nie dali im mapek

na pewno pojedyncze osoby sie trafia na oesach - ale nie chmara - sam objezdzalem oesy 1-2 tyg przed rajdem i bylo ZERO sladow... a na szutrze to widac...
golden
A6

Postprzez qbus » czwartek, 30 wrz 2004, 13:29

A można w jakiś sposób przeglądnąć strone zeszłorocznego Warszawskiego ?
Jeżeli nie, no to niestety nie jestem w stanie tego niczym poprzeć.
Ja za ręke nikogo nie złapałem, wiem tyle co czytałem.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez golden » czwartek, 30 wrz 2004, 13:29

wpisz rok 2003
golden
A6

Postprzez qbus » czwartek, 30 wrz 2004, 13:35

Mieszkam przy trasie OSu NOWA WIEŚ. Codziennie od trzech tygodni widzę rajdowe samochody jeżdżące z zawrotnymi prędkościami lub wolniutko notując przy tym. Nie piszę jakie ponieważ chcę zobaczyć na rajdzie jak najwięcej rajdówek. Czasem strach wyjść na drogę a najbardziej boję się o dzieciaków. Tu organizatorzy przymykają oko na to!

nie, megana czarna. czyli calek rally team service car :))) ta felicie tez widzialem - ciekawe... przylapalem tez jakiegos kombiaka na halogenach, ktory na widok innego samochodu od razu w las sie schowal. jednym slowem sportowe emocje na bialolece sie juz rozpoczely :/

Wczoraj wieczorkiem widzialem osobiscie, jak na trasie OSu Bialoleka dwoch panow jechalo 40tka (cale szczescie, ze tak wolno) samochodzikiem i ten po prawej skrupulatnie notowal... Nie zlapalem nikogo za reke, ale jesli moge sie wypowiedziec, to proponuje kontrole tzw. "osob oficjalnych" na trasach przed rajdem.

Dalej nie szukam bo mi się nie chce.
Wypowiedzi pochodzą stąd :arrow:
Czyli jednak ktoś jeździł. Chwała im za to że coś chcą zrobić. Ale zjawisko do końca wyeliminowane nie zostało.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez golden » czwartek, 30 wrz 2004, 13:51

to jest kilka komentarzy a nie 20 i stad sobie wyrobiles zdanie - pamietaj ze smigaja takze kibice

spoko niech ci bedzie - warszawski jest dennie zoorganizowany i wszyscy smigaja

:!: zobacz tylko na czasy czolowki grupy N - nowe oesy jazda na opis i solowow klepal wtedy enke - drugi przejazd chlopaki nauczyli sie oesow i juz solowow odstaje... nie mam wiecej pytan :!:

ciezko mi wytulmaczyc cos czego nie widzisz bo jestes 300km stad - nie bede sie spierał bo masz swoje zdanie :)))) tymbardziej ze chodzi tu o rajd warszawski ! :) ktory z pewnych powodow jest z gory dyskryminowany...
golden
A6

Postprzez qbus » czwartek, 30 wrz 2004, 14:05

Golden nie napisałem że warszawski jest dennie zorganizowany i wszyscy śmigają. w zeszłym roku nie byłem, w tym roku może się uda to pojade. Chodzi mi o to że nie można powiedzieć że nikt nie jeździ. A co do Sołowowa i tej jego jazdy na opis... wcale nie byłbym taki przekonany.
Tzn nie uwierze bo na Rzeszowskim swoje widziałem.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez ZOWA » czwartek, 30 wrz 2004, 14:32

ja osobiscie widzialem jadacych w strone warszawy kilku kierowcow.to nie jest dowod ale wybirali sie w strone warszawy.jakies 3-4 dni temu
ZOWA
A6

Postprzez Psycholog_Rajdowy » czwartek, 30 wrz 2004, 15:15

Odetchnąłem z ulgą - jest już na liście R.P. Tavria nie jest opisana jako WRC, więc silnik ERC pewnie nie będzie jej napędzał, ale mam nadzieję, że się pomylę.
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez enka » czwartek, 30 wrz 2004, 16:22

Sołowow ogląda sobie trase z helikoptera wiec nie musi jezdzic tak duzo jak inni
enka
A5

Postprzez Banan » czwartek, 30 wrz 2004, 16:52

Psycholog_Rajdowy napisał(a):Odetchnąłem z ulgą - jest już na liście R.P. Tavria nie jest opisana jako WRC, więc silnik ERC pewnie nie będzie jej napędzał, ale mam nadzieję, że się pomylę.

No to jesli bedzie silnik ERC, ktory mial byc na Polskim to Pan Plucha bedzie walczyl o czolowe lokaty ! Wreszcie pokaze Kuzajom, Bebenkom, Grzybom, Kucharom i innym jak sie powinno jezdzic ! :twisted:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Alien » czwartek, 30 wrz 2004, 21:57

Moze ja nie umiem czytac, ale wydaje mi sie ze jest napisane NIE bedzie jej napedzal.
Alien
A5

Postprzez Mars » piątek, 1 paź 2004, 13:53

W jakich miejscowościach rozgrywane są odcinki:
Przy Dukcie
W Zaroślach??
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP