Moderator: SebaSTI
Mieszkam przy trasie OSu NOWA WIEŚ. Codziennie od trzech tygodni widzę rajdowe samochody jeżdżące z zawrotnymi prędkościami lub wolniutko notując przy tym. Nie piszę jakie ponieważ chcę zobaczyć na rajdzie jak najwięcej rajdówek. Czasem strach wyjść na drogę a najbardziej boję się o dzieciaków. Tu organizatorzy przymykają oko na to!
nie, megana czarna. czyli calek rally team service car)) ta felicie tez widzialem - ciekawe... przylapalem tez jakiegos kombiaka na halogenach, ktory na widok innego samochodu od razu w las sie schowal. jednym slowem sportowe emocje na bialolece sie juz rozpoczely :/
Wczoraj wieczorkiem widzialem osobiscie, jak na trasie OSu Bialoleka dwoch panow jechalo 40tka (cale szczescie, ze tak wolno) samochodzikiem i ten po prawej skrupulatnie notowal... Nie zlapalem nikogo za reke, ale jesli moge sie wypowiedziec, to proponuje kontrole tzw. "osob oficjalnych" na trasach przed rajdem.
Psycholog_Rajdowy napisał(a):Odetchnąłem z ulgą - jest już na liście R.P. Tavria nie jest opisana jako WRC, więc silnik ERC pewnie nie będzie jej napędzał, ale mam nadzieję, że się pomylę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości