..::12 Rajd Rzeszowski::..

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez ++ Tommy ++ » czwartek, 12 sie 2004, 13:31

Z tego co jest napisane w WRC to przejazd przez water-splash w kierunku takim jak jest na fotkach tych co link jest wyżej będzie w piątek :!:
..:::Strona o lubelskich rajdach:::..
http://rajdy.prezes.com
++ Tommy ++
N1

Postprzez Raven » czwartek, 12 sie 2004, 14:16

Ojej Raven, jak ja sie z Tobą nie zgadzam... aż byś nie uwierzył. I aż nie mam ochoty się spierać...

Ojej maciekd, nawet nie wiesz jak bardzo zaluje!
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Kisiel » czwartek, 12 sie 2004, 15:17

Własnie wróciłem z testowego, normalnie full wypas, nie było wszystkich ale zapieprzali elegancko, Opioła koło mnie wypadł z trasy, troche zoorał zboża, ale udało mu sie wyjechać, powiedział że postawi mi koniaczka bo mu chlapacz oddałem całkiem dobry :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Banan » czwartek, 12 sie 2004, 15:23

Kisiel napisał(a):Własnie wróciłem z testowego, normalnie full wypas, nie było wszystkich ale zapieprzali elegancko, Opioła koło mnie wypadł z trasy, troche zoorał zboża, ale udało mu sie wyjechać, powiedział że postawi mi koniaczka bo mu chlapacz oddałem całkiem dobry :)

Moze jakies foty :?: :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 12 sie 2004, 15:45

Kisiel to ja bylem z Toba? ;) Nie wiedzialem ze to Ty :). Nie dodales ze Karnabalowi niewiele brakowalo a moglby byc niezly dzwon. Na szczescie udalo mu sie wyratowac.

Rozmawialismy z Grzybem i mowil, ze ten francuski kierowca jest bardzo szybki, ale czesto nie konczy rajdow.

Frycz mial jakas bardzo krotka skrzynie. W miejscach gdzie inne s1600 jeszcze sie rozpedzaly w Punto bylo juz odciecie.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Banan » czwartek, 12 sie 2004, 16:03

+RAFAŁ+ napisał(a):Frycz mial jakas bardzo krotka skrzynie. W miejscach gdzie inne s1600 jeszcze sie rozpedzaly w Punto bylo juz odciecie.

No prznajmniej bedzie mial wymowke, dlaczego praz kolejny przegral z Grzybem :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez RallyFanTomek » czwartek, 12 sie 2004, 16:10

Wróciłem już z testówki :) Macie linka do następnych fotek :!:
http://members.lycos.co.uk/rallyfantome ... skiego.htm

Ogólnie było spoko :)

Pytanie do tych co byli: widzieliście może gościa w białej koszulce Pentium, z pomarańczowym numerem 4 z przodu ?? i czarne spodenki :)

Ja widziałem chyba +RAFAŁ'a+ w spodenkch moro...stałes w grupie (kilku gości jeszcze) ?
RallyFanTomek
N1

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 12 sie 2004, 16:12

Zapomnialem wczesniej napisac, ze podobno Solowow sie rozbil, a pozniej po odcinku chodzil z zabandazowana reka.

Dzis w lokalnej gazecie znowu napisali o rajdzie. Tym razem pisze, ze wlosi mieli jechac, ale w ostatniej chwili sie wycofali.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez impreza_wrc » czwartek, 12 sie 2004, 16:41

Z Sołowowem to plotka. Widziałem ich jak schodzili z testowego, tryskali humorem a zabandażowanej ręki nie miał.
I tak Janusz jest najlepszy!!!!!!!!!!!!
impreza_wrc

Postprzez RallyFanTomek » czwartek, 12 sie 2004, 16:44

no ja też widziałem Sołowowa, a kawałek dalej jego pilota Barana, humory mieli spoko, poprostu skończyli jazde i poszli pooglądać sobie trase :)
RallyFanTomek
N1

Postprzez axgt » czwartek, 12 sie 2004, 17:09

CZY MA KTOŚ MIEJSCE NA RZESZOWSKI I JEDZIE PRZEZ BUSKO (NP Z KIELC ...) I ZECHCIAŁBY MNIE WZIĄŚĆ? dORZUCAM NA PALIWO.pROSZE O PILNY KONTAKT DZISIAJ ,MÓJ NR TEL 501006740
gg 6392176
axgt
N1

Postprzez +RAFAŁ+ » czwartek, 12 sie 2004, 17:20

Nam o Solowowie mowil kumpel "kamerzysty ktory pierwszy raz mial w zyciu kamere w rekach" :) . Dobrze ze sciema. A tak na marginesie to po co Solek wozi dwa Lancery na rajd?

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kisiel » czwartek, 12 sie 2004, 17:41

+RAFAŁ+ no to ja, Twój "pilot" przez pare kilometrów, no jutro dalej ruszamy na podbój, aa co do tego kamerzysty to hehe tak myślał o wszystkim że torbę z kamery zostawił :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Kisiel » czwartek, 12 sie 2004, 17:44

Pisze że ci włosi nie przyjadą bo rajd rzeszowski koliduje im z inną eliminacją mś Włoch, więc kupa, no ale są francuzi zobaczymy jak pojadą, aa Stefaniuk jedzie Lanosem, ale jak jechał to miałem takie wrażenia że to się zaraz rozwali
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez ptakwrc » czwartek, 12 sie 2004, 17:53

RallyFanTomek napisał(a):Wróciłem już z testówki :) Macie linka do następnych fotek :!:
http://members.lycos.co.uk/rallyfantome ... skiego.htm

Ogólnie było spoko :)

Pytanie do tych co byli: widzieliście może gościa w białej koszulce Pentium, z pomarańczowym numerem 4 z przodu ?? i czarne spodenki :)

Ja widziałem chyba +RAFAŁ'a+ w spodenkch moro...stałes w grupie (kilku gości jeszcze) ?

no widziales jescze mnie juge i kisiela :)
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP