KTO WYGRA WARSZAWSKI !!!!!?????

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez golden » czwartek, 16 paź 2003, 12:48

luks: wałesa obiecał 100 milionow i nie dal...
balcerowicz musi odejsc
wymysl cos madrego - czekam z niecierpliowsica na twoje blyskotliwe odpowiedzi...

a tak na marginesie: w ameryce bija murzynow - i taka gadka jest z toba :?
golden
A6

Postprzez luks » czwartek, 16 paź 2003, 13:12

prv
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 16 paź 2003, 13:14

Hmm tak sie zastanawiam który z Was ma racje i nie moge dojsć do jakiegoś kompromisu między Wami. Ja to widze tak: Luks i ja mamy podstawy do wkurzania sie na to co dzieje sie z polskimi rajdami jak każdy kibic. Popatrzcie na rok 2001 przez cały odwołali tylko dwa oesy z czego wokół jednego była bardzo wielka afera. A w tym roku nie mamy już odwoływania odcinków TYLKO RAJD. I ja jestem najbardziej wkurzony bo krakowski był jedynym rajdem, który mogłem obejrzec w tym roku, ale to nie istotne. Nagiminnie odwołują odcinki z niewiadomych dla mnei powodów. Na przykład na Wiśle odwołali odcinek bo się dowiedzieli, że tam pojedzie wesele. Boże jaka to jest organizacja. Na Śnieżce w 2002 roku odwołano jeden przejazd bo sie nie dogadali nie wiem z kim jakimś specem jebanym chyba. Odwolłali ten oes bo w tym samym terminie i na tych samych trasach był wyścig rowerowy. Panowie jak tu sięę nie wkurzyć i nie burzyć. Owszem jest racja, to jeden oes tylko. Ale kiedy zbierzesz do kupy wszystkie odwołane odcinki z jakichś głupich powodów zbierzesz trasy na cały rajd. I to solidnie zorganizowany. Dlatego nie wmówisz mi że AMK jest w porzadku co do całej tej sprawy. Bo to od nich zależy. A to, że sie nie dogadalki swiadczy jedynie o tym, że nie powinni znaleźdź sie na tych stanowiskach. Przez takich ludzi rajdy w Polsce padły i idzie wszystko w dobrym kierunku, żeby sie pogrązac nadal w beznadziejności. Tu potrzebni są nowi ludzie, którzy będą wiedziec czego chcą a nie zrobić rajd bo tak trzeba. To jest błedne myslenie. Nie jest to tylko moja opinia bo mam kontakt z kilkoma czołowymi kierowcami N-ki z Krakowa i okolic i ich pogląd jest dokłądnie taki sam. Także nie mówmy, ze organizator jest swiety i jaki on to nie jest biedny bo nie ma pieniedzy. Jak nie potrafi zorganizowac pieniędzy to jest moja wina? Sorka ale ja czegoś nie rozumiem chyba w tej sprawie

Peace all
Kris_WRC
A6

Postprzez KULAS Fan » czwartek, 16 paź 2003, 13:21

ja bym proponował żeby z krytyką poczekać do końca rajdu bo jeszcze nikt nie wyjechał trasę, a większość komentatorów już wszystko krytukuje
KULAS Fan
N1

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 16 paź 2003, 13:24

Dopiero sie zacznie jak wyjadą. :wink: Mam nadzieje, że organizator już nas nei uraczy jakąs ciekawą niespodzianką, ale KULASfan jak tu nie krytykować, skoro rajd jeszce jak sam napisałesnei ruszyła a już zaczyna sie odwoływanie odcinków. :evil:
Kris_WRC
A6

Postprzez golden » czwartek, 16 paź 2003, 14:42

hehe oki - jak Polska za 150 lat zrobi MŚ to bedzie mieli wtedy satysfakcje...
golden
A6

Postprzez KULAS Fan » czwartek, 16 paź 2003, 15:00

Kris pocieszające jest to że odwołali OES z pseudo rajdowej niedzieli, ale trzymam kciuki żeby już niczym nas nie zaskoczyli
KULAS Fan
N1

Postprzez mototom » czwartek, 16 paź 2003, 15:00

Kris czym ma cie uraczyc organizator? Czym cie uraczył do tej pory? Co ma organizator do decyzji władz gminy? Młody jesteś, nie znasz życia a sie mądrzysz.
mototom
A6

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 16 paź 2003, 15:08

Mnie wisi czy mnie ma uraczyc. Czy ja mówiłem że mnei czymś ma uraczyć?? Czytałem swoje dwa posty po pięć razy i jakoś nie dopatrzyłem sie tam takiego stwierdzenia.
Ad.2 Wlazłes mi na odcisk mototom. Co ma mój wiek do sprawy tych organizatorów.?? ... z tym, że jestem młody. Szczerze to podejrzewam, że nie chciałbyś przeżyć tego co ja w moim wieku ale to nie jest forum zwierzeń tylko rajdowe. Młody jestem ale siedze w temacie od dobrych 5 lat. Potrafie sobie już wyrobic jakiś swiatopogląd. I po drugie nie mądrze sie tylko wyrażam swój pogląd i to Ty sie mądrzysz mówiąc, że jestem młody i niedoswiadczony życiowo. Zastanów się...
Kris_WRC
A6

Postprzez golden » czwartek, 16 paź 2003, 15:10

panowie ale nie robcie wiochy i nie uzywajcie niecenzuralnych wyrazow
Ostatnio edytowano czwartek, 16 paź 2003, 15:22 przez golden, łącznie edytowano 1 raz
golden
A6

Postprzez GregHGT » czwartek, 16 paź 2003, 15:20

Wlasnie wrocilem z zapoznania. Wsrod zawodnikow opinie dosyc zroznicowane...czesc sie cieszy bo szuter, pozostali troche narzekaja ze jest dosyc szybko (zwlaszcza OS 1/5) - ostatecznie pojawila sie hipoteza, ze rownolegle z rajdem warszawskim ma sie odbyc ostatnia runda wyscigow na 1/4 mili - stad te kilka prostych :wink:

Nawierzchnia nieco ucierpiala podczas zapoznania, a co dopiero bedzie na rajdzie?

Ale i tak szykuje sie bardzo fajny rajd.

pzdr
GregHGT
N2

Postprzez mototom » czwartek, 16 paź 2003, 15:34

Kris_WRC napisał(a):Dopiero sie zacznie jak wyjadą. :wink: Mam nadzieje, że organizator już nas nei uraczy jakąs ciekawą niespodzianką, ale KULASfan jak tu nie krytykować, skoro rajd jeszce jak sam napisałesnei ruszyła a już zaczyna sie odwoływanie odcinków. :evil:

A to przeczytałes? Jak nie to przeczytaj kolejne 5 razy. Nie wiem co takiego wielkiego przezyłes( raczej nie wojne, powstania i 5 małżenstw) i mało mnie to interesuje. Ale jak ja na rajdy jezdziłem to ty na gówno mówiłes jeszcze papu, i nie jedno widziałem i nie o jednym słyszałem. Więc odwoływanie OSów z powodu niedogadania się z władzami nie jest żadną nowością i nie tylko w naszym kraju. Ja ozumiem, że wam sie może wydawać, że jak będzie rajd to wszyscy(władze, słuzby medyczne itd.) przybiegną do organizatora z otwartymi rekoma. Ale oni mają to gdzieś, ich bardziej interesuje jaką za to kase dostana a nie, że obejżą Hołków, Kuzajów i reszte. Powiem też, że kiedyś jak kibice nie mieli dostępu do internetu to nie było takiej zawiści typu kibice kuzaja kibice hołka. Szokujące jest to jakie bydło robią kibice w ostatnich latach. Kiedyś tego nie było.
mototom
A6

Postprzez Kris_WRC » czwartek, 16 paź 2003, 16:19

Kochany mototomie z wielką uwago przeczytałem Twój jakże przepełniony negatywnymi emocjami do mnie post. Dowiedziałem się więcej o sobie niż wiem ja sam. Hmmm Ktoś pomysli mądry człowiek dojechał gówniarzowi a tu jednak bład bo kochany pan mototom nie potrafi czytać ze zrozumieniem. I być może ja jadłem gówno jak on jeździł na rajdy, ale powinien się w tym czasie uczyc, a wiedzy bardzo mu brakuje. Ograniczyłes się kochany do zbesztania mnie publicznie co nie ukrywam bardzo mnie zdenerwowało. Ale Twoja niewiedza i chęć zadym, którym sam jesteś przeciwny zmusiła mnie do sformułowania tego postu własnie tak. Otóż o co mi chodzi. Kochany pan mototom, który posiada jakże wielką wiedzę we wszelakim zakresie znany jest na tym forum z róznego typu kłótni. stałem się jego ofiara, bo miałem odwage mysleć inaczej niż on sam. To jest na prawde dziwna reguła. I nie potrafie zrozumieć jednego. Po co mu było mnie zbesztać i zmieszać z błotem, skoro on jest przeciwny zadymą? Kochany sam sobie zaprzeczasz. Napisałem ostatni post w tym temacie, bo nie mam ochoty nadwyrężac sobie palców. Nie chce sie zniżac do poziomu "niektórych" osób. Życze miłego dnia

Pozdrawiam
Kris_WRC
A6

Postprzez golden » czwartek, 16 paź 2003, 16:21

"kochany" - to wy sie kochacie? jestescie parą i kłotnia małzenska ??? nie wiedzialem ze u nas takie zwiazki sie legalizuje :shock:
golden
A6

Postprzez mototom » czwartek, 16 paź 2003, 16:25

Nie kolego ja sie nie wykłucam. Fora dyskusyjne to troche śmieszne miejsca do prowadzenia kłutni. Podobnie jak ty wyrażam swoje zdanie. Ciekawa sprawa, że jestem znany z kłutni. Faktycznie miałem dwie jedną mniejszą drugą większą sprzeczke z żółtodziobem ale jakos nie przypominam sobie, żebym kogos poza tym, zbeształ. Raczej powiedz gdzie mi tej wiedzy brakuje nestorze rajdów samochodowych.
mototom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP