Voo napisał(a):Widać nie jesteśmy takim biednym i finansowo krajem i rajdowo
No chyba nie jesteśmy skoro R5 u nas jeździ dwa razy więcej niż w Finlandii
Słaby wyznacznik

Moderator: SebaSTI
Voo napisał(a):Widać nie jesteśmy takim biednym i finansowo krajem i rajdowo
No chyba nie jesteśmy skoro R5 u nas jeździ dwa razy więcej niż w Finlandii
Voo napisał(a):Panowie macie wszyscy rację oczywiście, pisałem w żartobliwym tonie. To jest niezły paradoks, że w kraju, gdzie każdy zawodnik narzeka na koszty czołówka jest uzbrojona jak mało gdzie w Europie. A z drugiej strony startujących w ogóle jest mało albo bardzo mało. A czołówka zbroi się tak naprawdę tylko na siebie samych bo nikt nosa poza granicę nie wyściubia.
viper napisał(a):Voo napisał(a):Panowie macie wszyscy rację oczywiście, pisałem w żartobliwym tonie. To jest niezły paradoks, że w kraju, gdzie każdy zawodnik narzeka na koszty czołówka jest uzbrojona jak mało gdzie w Europie. A z drugiej strony startujących w ogóle jest mało albo bardzo mało. A czołówka zbroi się tak naprawdę tylko na siebie samych bo nikt nosa poza granicę nie wyściubia.
Bo w Polsce dzisiaj są Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski Biznesmenów, a nie kierowców rajdowych za zasługi, którzy pieli się krok po kroku w góre za wyniki.
Witcher1990 napisał(a):viper napisał(a):Voo napisał(a):Panowie macie wszyscy rację oczywiście, pisałem w żartobliwym tonie. To jest niezły paradoks, że w kraju, gdzie każdy zawodnik narzeka na koszty czołówka jest uzbrojona jak mało gdzie w Europie. A z drugiej strony startujących w ogóle jest mało albo bardzo mało. A czołówka zbroi się tak naprawdę tylko na siebie samych bo nikt nosa poza granicę nie wyściubia.
Bo w Polsce dzisiaj są Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski Biznesmenów, a nie kierowców rajdowych za zasługi, którzy pieli się krok po kroku w góre za wyniki.
Pieli się w górze za wyniki. Nie wiedziałem, że w Polsce działa organizacja podobna do tej francuskiej wspierającej młode talenty lol
MSG Racing napisał(a):Taka ciekawostka. Mistrzostwa Finlandii i maja 6 rajdów.
Widać nie jesteśmy takim biednym i finansowo krajem i rajdowo ze u nas można sobie pozwolić na 7 rund w momencie kiedy ten sport jest na równi pochylej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości