Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):RPP jedzie 1/3 tego co RSMP więc wcale nie liczyłbym na to, że nagle będzie większa frekwencja w 1wszej lidze skoro wydać muszą na to masę. Dla mnie redukcja kosztów to tylko działanie doraźne, to nie rozwiązuje problemu rajdów związanych z brakiem transmisji i zainteresowania. Jakiś czas na pewno będzie lepiej ale to się nie sprawdzi na dłuższą metę.
RajducH napisał(a):frekwencja musi być też ze strony kibica; a jak mam lecieć 300 km żeby w sobotę po południu zobaczyć dwa oesy i ze dwa w niedzielę (wraz ze spadkiem km spadnie liczba odcinków) to ja dziękuję i zamiast na 4 rundy rsmp pojadę na dwie rundy poza granice kraju - no chyba że ktoś pójdzie po rozum do głowy i będą robić krótsze oesy z harmonogramem pod kibica
wanderer napisał(a):RajducH napisał(a):frekwencja musi być też ze strony kibica; a jak mam lecieć 300 km żeby w sobotę po południu zobaczyć dwa oesy i ze dwa w niedzielę (wraz ze spadkiem km spadnie liczba odcinków) to ja dziękuję i zamiast na 4 rundy rsmp pojadę na dwie rundy poza granice kraju - no chyba że ktoś pójdzie po rozum do głowy i będą robić krótsze oesy z harmonogramem pod kibica
Frekwencja na oesach jest ważna, ale jeszcze ważniejsza jest obecność w środkach masowego przekazu i tu PZM zawalił sprawę. Bo założę się, że jeśli w przyszłym roku jeśli będzie można zobaczyć RSMP w TVP, to będą to głównie migawki z przejazdu załogi Lotos Rally Team.
viper napisał(a):Open w gen.
viper napisał(a):Ja bym jeszcze zapoznanie zrobił 2 razy a nie 3.
viper napisał(a):Po zlikwidowaniu rpp lista aut rośnie do 100.
viper napisał(a): Jeżeli wprowadza przepis o 120 km to jest ok.
RajducH napisał(a):frekwencja musi być też ze strony kibica; a jak mam lecieć 300 km żeby w sobotę po południu zobaczyć dwa oesy i ze dwa w niedzielę (wraz ze spadkiem km spadnie liczba odcinków) to ja dziękuję i zamiast na 4 rundy rsmp pojadę na dwie rundy poza granice kraju - no chyba że ktoś pójdzie po rozum do głowy i będą robić krótsze oesy z harmonogramem pod kibica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości