Mateox napisał(a):Czyli protest mieszkańców się udał...
Za to jakby procesja szła to protestować nie wolno... wrrrr
Moderator: SebaSTI
Mateox napisał(a):Czyli protest mieszkańców się udał...
corados napisał(a):Skracają odcinek o 4 km i nie ma o tym żadnej oficjalnej informacji?Wybraliśmy ten odcinek do oglądary, mógłby ktoś zaznaczyc na mapie od jakiego miejsca jest teraz start?
Po ekipie pana Andrzeja Szkuty spodziewałem się większego profesjonalizmu...
adolfik9501 napisał(a):BZIE - https://maps.google.pl/maps/ms?msid=216251447032387661155.0004dcd36d8392c459eb6&msa=0&ll=49.916884,18.67105&spn=0.022632,0.065789 Robiłem na podstawie map z WRC ale chyba nic się nie zmieniło.
kirloy napisał(a):
Szkoda ze skrocili nie wiem dlaczego.
Mateox napisał(a):kirloy napisał(a):
Szkoda ze skrocili nie wiem dlaczego.
Z tego co mi wiadomo, to mieszkańcy nie wyrazili zgody na przebieg tej części trasy, argumentując to tym ,że poniszczą drogi a także obawami przed przestawieniem komuś płotu.. A podobno podczas wyznaczania trasy nikt nie pytał ich o zdanie i oprotestowali to.
Szkoda, bo była to nawet dość fajna część Oesu.
Mateox napisał(a):Miałem na myśli to że nie zostali poinformowani o tym fakcie podczas ustalania trasy, źle dobrałem słowa:)
Wójt wydał zgodę, mieszkańcy nic nie wiedzieli - tak to mnie więcej wyglądało, z opowieści właśnie mieszkańców tego rejonu.
Skrócony to skrócony nic nie poradzimy.
Teraz tylko czekać na liste, która już za kilka godzin !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości