Motulski napisał(a):
Co wy na to ?Piwo się należy
![]()
Dynamika ostatniego zdjęcia silnie kontrastuje ze spokojem płynącym ze zdjęcia pierwszego. Zapowiada się świetny rajd!

Moderator: SebaSTI
Motulski napisał(a):
Co wy na to ?Piwo się należy
![]()
Motulski napisał(a):Ja tylko dodam, że woda w tych dziurach jest cały rok
zaszybki napisał(a):Też byłem na łączniku teraz.. w sobotę..jak sie pogoda utrzyma, to te resztki śniegu i woda trochę zejdą..ale czy na 100% to ciężko powiedzieć..
ktoś tu pytał jakie to dlugie..więc wg mnie, jakieś 2 km, spacerkiem przeszedłem całość w ok. 20-30 min..
luks napisał(a):Motulski porządna robota to teraz jeszcze pokręć się torchę po trasie i odbierzesz czek od Kuchara :]
Mad Max napisał(a):luks napisał(a):Motulski porządna robota to teraz jeszcze pokręć się torchę po trasie i odbierzesz czek od Kuchara :]
Na Lotos Qhar miał trochę daleko, tak że ciekawe czy teraz też będzie tak a inicjatywa....
kremer napisał(a):W jakis sposob umieszcza sie mapy na rally maps ? Oprocz Polskiego nic tam nie ma. Moznaby zrobic jakies poszczegolne rajdy w PL. Mozna dodawac zalaczniki w postaci nagranych filmow to sie skoncza pytania gdzie jest ciekawie. Swoja droga to szkoda, ze nie ma strony z mapami naszych rajdow (jaka encyklopedia). Sam posiadam mapy z XXX rajdów w PL zbierane przez tyle lat czy skanowane moznaby to gdzies umiescic.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość