Rajd Lotos 2012

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Rajd Lotos 2012

Postprzez PSYCHObójca » sobota, 18 lut 2012, 14:55

Zoe napisał(a):
Loeb1987 napisał(a):Tylko, że trochę za stary już jest ;)

Najważniejsze, że Gagacki jest młody i w dodatku w kadrze narodowej pod pieczą PZM i to zagwarantuje mu zdecydowane przyspieszenie tempa rozwoju ;)

Marcin zawsze grubo chodził ...
... ale z tego co pamiętam to on jest ze 2 lata starszy ode mnie ... czyli że ma z ~33-34 lata ...
... na szczęście rajdy to taka dyscyplina gdzie ważniejsze od "młodości" jest doświadczenie i opanowanie - a tego dwudziestoletnim chłopakom trochę brakuje ... ;)
... czyli jest nadzieja dla nas " starców" ;)
PSYCHObójca
N2

Postprzez macneil » sobota, 18 lut 2012, 15:08

janex napisał(a):
scooby14444 napisał(a):
speedyzxz napisał(a):Kajetan w tym roku kończy 33, Wojtek ma dopiero 22 lata, jutro 23. Ma czas żeby się rozwinąć i może później zaskakiwać nawet w Europie :)

I bardzo dobrze, ma warunki i możliwości więc niech jeździ, bo rokuje jak na razie bardzo dobrze. Jednak czynnik talentu jest wg mnie na pewnym etapie nie do przeskoczenia. Żeby nie wiem jaki zawodnik miał budżet, jak i zespół jak dużo czasu trenował to bez talentu zatrzyma się na pewnym etapie i z najlepszymi nie powalczy. Czy Chuchała ma talent? To się okaże, na razie nie można powiedzieć, ani tak ani nie.

Post przed tobą macneil pisał że robicie tu bałagan, a ty dalej musiałeś pisać bez sensu, jeśli chodzi o ten temat.

A na Lotosie zapowiada się ostra walka o miejsce 2, będzie ciekawie, jeśli Kajto nie popełni żadnego błędu to zwycięstwo mają w kieszeni. Szkoda trochę Bębenka, Kołtun chyba za mało trenował na śniegu, bardzo fajnie jak na razie jedzie Nowocień.

Dzieki za poparcie:) Widze, ze nie tylko mnie wkurzaja takie bezsensowne gadaniny i to w dodatku nie na temat jeszcze...

Pozdro i BĘBNY GOOOOO!!!!!! Mysle, ze teraz nareszcie beda mogli sie wykazac w pełni A grupowym wozidle:) trzymam mocno kciuki!!!
macneil
N3

Postprzez MariuszM » sobota, 18 lut 2012, 15:30

Przygoda załogi Platinum Rally Team - OS3 - http://www.rsmp.info/index.php?option=c ... mp;lang=pl
www.rsmp.tv
MariuszM
N3

Postprzez oldtimer » sobota, 18 lut 2012, 15:32

Pewnie od większości oberwę za to co napisałem ale jeżeli na trasy w Polsce nie wróci BB,Kuzaj czy Sołowow to bedziemy mieli teatr jednego aktora coś jak stryczek bez wisielca-jest za co ciągnąć ale nie ma na co patrzeć.
oldtimer
N3

Postprzez viper » sobota, 18 lut 2012, 15:40

oldtimer napisał(a):Pewnie od większości oberwę za to co napisałem ale jeżeli na trasy w Polsce nie wróci BB,Kuzaj czy Sołowow to bedziemy mieli teatr jednego aktora coś jak stryczek bez wisielca-jest za co ciągnąć ale nie ma na co patrzeć.

I dobrze dla mnie moze wygrywać do końca kariery jak na to zasluzy. Mam dosyć patrzenia na układy w sporcie, a w tym sporcie kasa ma wyjątkowe znaczenie i nie zawszy wygrywanajszybszy, a wręcz często wygrywa najbogatszy.
viper
S2000

Postprzez macneil » sobota, 18 lut 2012, 15:48

Ja tam rowniez jestem za tym, aby Bryan wrocil do nas:) niesamowicie dobry, szybki i skromny kierowca:)
macneil
N3

Postprzez bimber » sobota, 18 lut 2012, 15:48

oldtimer napisał(a):Pewnie od większości oberwę za to co napisałem ale jeżeli na trasy w Polsce nie wróci BB,Kuzaj czy Sołowow to bedziemy mieli teatr jednego aktora coś jak stryczek bez wisielca-jest za co ciągnąć ale nie ma na co patrzeć.

dokładnie myślę tak samo. W tej chwili pod nie obecnośc wyżej wymienionych Kajto jest najbardziej kompaktowym zawodnikiem w RSMP. Na luźnych nawierzchniach chyba jedynie QHR może się podpinac, bo jeżeli chodzi o asfalt to Grzyb i może Perkusyjni jak im 207 siądzie to coś powalczą :) na lotosie na prawde zaskakuje mnie Siemanko, oby tak dalej.
bimber
N3

Postprzez chicken89 » sobota, 18 lut 2012, 16:07

Coś się dzieje z Chmielewskim, na http://rajdy.autoguard.pl/ świecił się na zielono, dojechał do niego kurnicki i też się zaświecił na zielono. Wiecie o co chodzi?
chicken89
N2

Postprzez oldtimer » sobota, 18 lut 2012, 16:07

Viper napisał"....i nie zawszy wygrywanajszybszy, a wręcz często wygrywa najbogatszy"
Jakoś nie słyszałem o majątku BB a to on od lat wygrywa a nie najbogatszy człowiek wśród sportowców?
BB to przy naszych ubogi krewny.
oldtimer
N3

Postprzez bimber » sobota, 18 lut 2012, 16:10

no i prosze Siemanko drugi po tym odcinku :)
bimber
N3

Postprzez Loeb1987 » sobota, 18 lut 2012, 16:20

chicken89 napisał(a):Coś się dzieje z Chmielewskim, na http://rajdy.autoguard.pl/ świecił się na zielono, dojechał do niego kurnicki i też się zaświecił na zielono. Wiecie o co chodzi?

Już wiadomo - niestety dach
Loeb1987
A6

Postprzez Zoe » sobota, 18 lut 2012, 16:35

"zaloga Chmielewski/Drahan blokuje OS5. Jedziemy trasa alternatywna."
Zoe
A5

Postprzez viper » sobota, 18 lut 2012, 16:54

oldtimer napisał(a):Viper napisał"....i nie zawszy wygrywanajszybszy, a wręcz często wygrywa najbogatszy"
Jakoś nie słyszałem o majątku BB a to on od lat wygrywa a nie najbogatszy człowiek wśród sportowców?
BB to przy naszych ubogi krewny.

Mówię ogólnie, po za tym nie porownoj BB do polskich zawodników, bo to tez nie jest tak wymierne. Ciekaw jestem jakie by BB robił czasy na polskich oesach jak by startował 7 razy w roku. Facet z auta rajdowego nie wysiada wiec w tych porownaniach tez badzmy obiektywni. Porównaj sobie BB z kolegami startujacymi tyle co on np. w irc. Tam już widzisz nie jest tak różowo, bo nawet ma problemy z wygraniem pojedynczych oesow. Tak, ze szanujmy trochę naszych, bo sukcesy BB u nas są nie podważalne, ale jego ilośc przejechanych km oesowych rocznie do naszych zawodnikow rowniez jest nieporównywalne, a jak byś nie patrzył praktyka czyni mistrza
viper
S2000

Postprzez oldtimer » sobota, 18 lut 2012, 17:11

Sam sobie zaprzeczasz bo jak napisałeś-nie zawszy wygrywanajszybszy, a wręcz często wygrywa najbogatszy.- to Sołowow powinien wygrywać wszystko???
Co do BB czy aż tak dużo jeździ?Nasi zawodnicy gdy dostawali od niego manto stworzyli z niego kierowcę fabrycznego i tak zostało.
oldtimer
N3

Postprzez PeKa » sobota, 18 lut 2012, 17:20

Loeb1987 napisał(a):
chicken89 napisał(a):Coś się dzieje z Chmielewskim, na http://rajdy.autoguard.pl/ świecił się na zielono, dojechał do niego kurnicki i też się zaświecił na zielono. Wiecie o co chodzi?

Już wiadomo - niestety dach

Nie tyle dach co urwane koło na drzewie.
PeKa
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP