Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Markus_Lupo napisał(a):koledzy macie jakies namiary na noclegi koło patelni w Lubeni albo w ogóle gdzieś koło trasy? z góry dzięki:)
Patelnie nie idą w tym roku.
darek90r napisał(a):TITISE napisał(a):Kiedy będzie lista zgłoszeń ?
We wtorek oficjalnie... A na słowackiej stronie Rajdu Rzeszowskiego jest publikowana na bieżąco
Mad Max napisał(a):Jak dla mnie to lista zgłoszeń jest jednym z podstawowych kryteriów o decyzji czy jadę na dany rajd czy nie. Niestety zawsze mam do przejechania 300km i nie specjalnie miałbym na to ochotę dal 30 załóg
corados napisał(a):Przecież w w 90% procentach wiadomo kto pojedzie i czym w MP więc nie wiem skąd aż tak duże ciśnienie na publikację listy. Wiadomo,że jak zawsze jest kilka zagadek i znaków zapytania jak np. start Habaja, Steca i jeszcze kogoś z N4, ale generalnie lista diametralnie nie będzie różniła się od tej na Karkonoskim czy Elmocie. Chyba,że niektórzy spodziewają się przyjazdu kogoś ze światowej czołówki![]()
PS Dodi wsiada do WuRCa i jeśli sprzęt się nie posypie to Grigorij może stawać na rzęsach,ale nadrobić różnicę w mocy i momencie będzie ciężko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości