RallyFanTomek napisał(a):No masz 100% racji. Twoi mistrzowie i Ty po takim wypadku i po wyśmianiu przez jakiegoś gówniarza odpowiedzieli by: "Przepraszam Cie młody człowieku", albo "Masz racje, to mój błąd. Przyjdź na strefę to Ci dam moje prywatne Subaru, albo Porsche jak wolisz", albo powinniście się zaczerwienić i zacząć uciekać??
("Moi Mistrzowie" potrafili trzymać ciśnienie i nie dzwonili tak jak leszek..)
Mistrzowie na pewno nie bili by kogoś po twarzy, takie zachowanie jest raczej spotykane na wsi wśród wieśniaków albo na meczu piłkarskim wśród kiboli...
RallyFanTomek napisał(a):Ja poprostu chciałbym wiedzieć jak ty i cała reszta pseudo forumowiczów by się zachowała w takie sytuacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"pseudo forumowiczem" to chyba Ty jesteś koleś - 10 postów na liczniku a już innych wyzywasz
RallyFanTomek napisał(a):Tyle się słyszy w telewizji o przestępstwach i innych rozbojach no a na tym forum zalogowani są sami przyszli kandydaci na świetych!!!![...]
Nikt nic nie wspominał o kandydatach na świętych.
Cała za dyma wzięła się stąd, że Leszek zachował się jak prostak, a jego fani robią z tego normalność... cuż widocznie u niekórych takie zachowanie to normalność
Whitek napisał(a):Inteligentny czlowiek nigdy nie posunie sie do uzycia sily i nie da sie wyprowadzic z rownowagi. Zrozumialbym takie zachowanie jezeli Kuzaj oberwalby w twarz i bylby zmuszony odpowiedziec przemoca na przemoc. W innym wypadku nie widze dla niego usprawiedliwienia.
Bardzo dobra konkluzja na zakończenie tego tematu. W cywilizowanym świecie wśród normalnych ludzi takie sprawy załatwia się inaczej.. No ale żyjemy w Polsce.