Rajd Kormoran Rajdem Polski??

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez subarek » niedziela, 17 paź 2004, 18:36

Nie sądziłem, że aż tak ci na tym zależy, ale jak tak bardzo chcesz, to prosze cie bardzo ( a może od niedawna ineteresujesz się tą zabawą, albo pamięc cię zawodzi :)) Nie będę się rozwodził i przypomnę jedynie ciągnik w poprzek drogi, beczkę ropy wylaną przez sołtysa, przed samym startem oesu i skasowanego, nowiutkiego leona Cygana na tej ropie. Myśle, że więcej przykładów nie potrzeba, ale jak będziesz bardzo chciał, to mam jeszcze kilka bardziej drastycznych :( Myśle, że te licytacje są zupełnie bez sensu, tym bardziej, że niczego nie zmienią. Tylko po diabła piętnować bardzo dobry i ciekawy rajd, tylko dlatego, że nagle, ktoś juz miał dosyć ciągle tych samych tras na polskim ?
subarek
N2

Postprzez Jucek » niedziela, 17 paź 2004, 18:46

dobrze subarek,to napisz jeszcze kiedy dokladnie mialy miejsce te incydenty.
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez subarek » niedziela, 17 paź 2004, 18:54

Nie jestem pewien, ale mógł to być ELMOT 2001. Ale wiem do czego zmierzasz :) Później tez było kilka ciekawostek. Tylko czy ja do cholery :) jestem encyklopedia wpadek dolnoślązaków?:) Inna sprawa, że jeszcze kilka pamiętam :P
subarek
N2

Postprzez Mroowa » niedziela, 17 paź 2004, 19:16

Prosim cię mów jak znasz takie incydenty ja już do waszych ekologów nawet nie będę wracał heh bo Kormoran to i tak Temat rzeka.
Mroowa
S2000

Postprzez Banan » niedziela, 17 paź 2004, 19:17

subarek napisał(a):Nie jestem pewien, ale mógł to być ELMOT 2001. Ale wiem do czego zmierzasz :) Później tez było kilka ciekawostek. Tylko czy ja do cholery :) jestem encyklopedia wpadek dolnoślązaków?:) Inna sprawa, że jeszcze kilka pamiętam :P

To wymien. Ale chyba tylko Ty o nich slyszales :roll: Za to o wpadkach Olsztyniakow wie nawet dziecko 5 letnie :roll:

SWRT co Ty tak z tym heh ? :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez subarek » niedziela, 17 paź 2004, 19:35

:) Ekolodzy i na śląsku też istnieją :) Najlepszym dowodem fakt, że nikt nawet nie stara się załatwić szutrowych tras, choć sa one najpiękniejsze w Polsce i nawet kaszuby się przy nich chowają. Nie chce mi się wymieniać, bo jest tego tak wiele, że możnaby książke napisać, więc ....... pomijając miejsce, chyba nie byłaby to dla was zbyt miła lektura.
Banan, nawet jesli słyszałem ( choć jak mi się wydaje, to chyba nawet je widziałem) to i tak o nich wiem, więc nie sil się na uszczypliwość, bo ja je znam, a ty nawet o nich nie słyszałeś. Co do MOJEGO Kormorana, to tez was zasmucę :) Nie jestem z Olstyna, ani okolic :P
subarek
N2

Postprzez solota » niedziela, 17 paź 2004, 19:41

w tym roku jechałem na Frączki to tylko 5 zł zapłaciłem i wszystko poszło chyba na parking, ale jak będzie bardzo drogo to trzeba na partyzanta przez pola, albo koczowac dzień wcześniej :lol:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Mars » niedziela, 17 paź 2004, 20:38

SWRT_ napisał(a):I tak jestem zdania że ME będą alo na dolnym śląsku, albo nigdzie. Mogę jeszcze gród Kraka zaakceptować ale nie te parodie w Olsztynie.

Co za pies ogrodnika...
Naszczęście Ci co organizują ten rajd w Olsztynie mają takie opinie gdzieś...
Aż czytać sie nie chce...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez type_r » niedziela, 17 paź 2004, 21:21

sie zastanawiam tylko, skad u wielu taka nienawisc do Olsztyna ?
a niektore wasze argumenty to sa wrecz komiczne :)
bilety, ekolodzy, hehe dobre :lol:
jest jedno rozwiazanie - nie przyjezdzajcie nikt nie bedzie plakal
pozdro
type_r

Postprzez Mroowa » niedziela, 17 paź 2004, 21:38

Mars napisał(a):
SWRT_ napisał(a):I tak jestem zdania że ME będą alo na dolnym śląsku, albo nigdzie. Mogę jeszcze gród Kraka zaakceptować ale nie te parodie w Olsztynie.

Co za pies ogrodnika...
Naszczęście Ci co organizują ten rajd w Olsztynie mają takie opinie gdzieś...
Aż czytać sie nie chce...

Wiesz kto to pies ogrodnika????
To zastanów się co mówisz.
Mroowa
S2000

Postprzez subarek » niedziela, 17 paź 2004, 23:29

A kto to pies ogrodnika? Bo jakos mi dziwnie pasuje, to stwierdzenie.
To że TY masz akurat daleko, jakoś mało przemawia za faktem, żeby ta eliminacja ME nie odbyła się w Olsztynie. Poszukaj raczej, bardziej trafnych argumentów :)
subarek
N2

Postprzez Sergiey » poniedziałek, 18 paź 2004, 12:07

Zajebista dyskusja między bielawsko-dolnośląską koalicją a warszawiakem i kimś tam jeszcze. Zajebiste macie argumenty, takie p...lenie kotka za pomocą młotka. Zupełnie bez sensu. Nie szkoda wam na to czasu? Bo ja sobie przeglądam forum w poszukiwaniu ciekawych informacji (jak pewnie większość) a nie chce mi sie czytac takich głupich licytacji.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez JoannaXP » poniedziałek, 18 paź 2004, 12:10

Obrazek im sie tego nie przetłumaczy niestety
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez subarek » poniedziałek, 18 paź 2004, 12:16

Może i coś w tym jest speed :)
Inna sprawa, że ostatnio jakoś dziwnie często można tu wyczytać upomnienia. Jokoś zdecydowanie miej jest ciekawych informacji, a jesli już trafi sie jakaś dyskucja, to znajdzie się zawsze jakiś wyjątkowy mundrol, który uzna ja za głupią licytacje. Jeśli nie chce ci się czytać - tego, jak to bardzo inteligentnie i kulturalnie nazwałeś - p***enia kotka, to opuść te posty i nie praw nam morałów.
subarek
N2

Postprzez Banan » poniedziałek, 18 paź 2004, 14:00

subarek napisał(a)::) Ekolodzy i na śląsku też istnieją :) Najlepszym dowodem fakt, że nikt nawet nie stara się załatwić szutrowych tras, choć sa one najpiękniejsze w Polsce i nawet kaszuby się przy nich chowają. Nie chce mi się wymieniać, bo jest tego tak wiele, że możnaby książke napisać, więc ....... pomijając miejsce, chyba nie byłaby to dla was zbyt miła lektura.

Teraz to obraziles Karcina... W przyszlym roku Nikon ma byc po szutrze, wiec jak nie szukaja ? A AK-Klodzki to powiedzial, ze ma gdzies, ze im Polski zabieraja i szutrow nie bedzie szukal ? To trzeba byc w temacie... :roll:

A i w Bielawie jest kjs szutrowy... :twisted:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP