Moderator: SebaSTI
CZUCZU napisał(a):Sami świętojebliwi 50 po miescie jeżdzą ehhh.
A fotoradary zarabiaja na siebie przez cudzoziemców jak nic bo w polsce każdy przepisowo jeździ.
Witajcie!!
znowu zamieszanie w mediach, oni zawsze złowią każdy detal, najczęściej nie ten co potrzeba.
Co się stało;
w niedzielę ok 22 wracałem do domu od znajomego boczną zarośniętą drogą. za zakrętem zobaczyłem postać wychodzącą z krzaków z prawej strony. Chyba facet , chyba pilany bo zataczając się chciał ja przebiec. Ale zatrzymał się blisko środka drogi. Miałem chyba sek. na decyzję. nie moglem go wyminąć bo widziałem który kierunek obrał. Żeby go nie potrącić czy zabić bez wahania wybrałem prawe pobocze i słup - niestety . Był betonowo drewniany.
Na szczęście nie jechałem zbyt szybko ale zniszczenia b. duże. Jakieś kawałki wpadły do środka i trochę oberwałem.
Wyglądam jak po nie zlej walce -( . Dzięki Bogu nie potrąciłem go bo skutki były by makabryczne. A koleś ? - po prostu dał nogę w krzaki. Dupek totalny. zaraz zatrzymały się dwa samochody. Młodzi ludzie zaczęli go szukać . Minie udzielili pomocy- za co im bardzo serdecznie dziękuję.
Wczoraj nic nie pisałem ale miałem jeszcze mocny samolot w głowie. Dzisiaj już trochę lepiej ale wyglądam mało atrakcyjnie -))
Na szczęście jechałem Porsche Cayenne i to dieslem ( nie jak niektóre media podały Carrera ) , gdybym jechał czymś małym, to pewnie więcej do Was już nigdy bym nic nie napisał.
Pozdrawiam Was wszystkich, zwłaszcza tych na plaży .
Kuzi
Jarek55511 napisał(a):CZUCZU może to z zazdrości? Bo ja nie moge pojeździć Porsche a on się rozbija...
Cendra napisał(a):a Leszek dalej wylewa żale na FB.
jakieś to niesmaczne, winni się tłumacza?
Cendra napisał(a):jakieś to niesmaczne, winni się tłumacza?
Bomber napisał(a):a kto to jest Leszek Kuzaj?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości