Moderator: SebaSTI
Kopernik napisał(a):Jakoś mnie nie zaskoczyła wiadomość o kolejnym rozpitym Porsche przez Leszka. Już jakieś trzy lata temu słyszałem ploteczki, że Leszek zaczął się bawić w wyłudzanie ubezpieczeń.Trzeba mięć strasznego pecha, żeby być ofiarą podpalenia audi Q7, wozu serwisowego, rozbić porsche na prostej autostradzie przy prędkości 100 km/h czy skasować kolejne Porsche w terenie zabudowanym z powodu enigmatycznego przechodnia, którego szuka cały Kraków.Dużo szczęścia panie Leszku...
rallyfan2 napisał(a):No i znowu teoretycy zaczynają swoje brednie. Człowieku jeśli myślisz że łatwo jest wyłudzać dobre ubezpieczenie to sobie zrób wycieczkę po kryminałach takich pacjentów który tak myśleli trochę tam jest. Swoją drogą ubezpieczalniue zaczynały węszyć jeśli rozbija się takie auta , tiaa i te kilkaset tysięcy można zarobić
kmederski napisał(a): Kopernik ,
zdajesz sobie sprawe, ze to co napisales to jest publiczne pomowienie? Karalne zreszta. Prosze Cie, wyedytuj to, bo wstyd.
Ulica Jurajska Leszek jezdzi pare razy dziennie do firmy. Moglby tamtedy jechac z zamknietymi oczyma. I pisanie, ze sobie ja wybral do upalania jest tez po prostu glupie.
I kto jak kto, ale akurat Leszek jakby mial wybor, aby nie walic w twarde, to by tego z pewnoscia nie zrobil. Z RPP dawno temu wyrosl.
CZUCZU napisał(a):Sami świętojebliwi 50 po miescie jeżdzą ehhh.
A fotoradary zarabiaja na siebie przez cudzoziemców jak nic bo w polsce każdy przepisowo jeździ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości