Moderator: SebaSTI
rafalze-ce napisał(a):Pytanko , czy Lubenia jechała już w takiej konfiguracji zeby gdzieś znaleść onbordy. Niestety Street View nie wszędzie jechało.
rafalze-ce napisał(a):Mad napisał :
Człowiecze jesteś jednym z nielicznych na tym forum który sie tak udziela ( oczywiście pozytywnie) .
Można by rzec że dla niektórych jesteś swego rodzaju Mentorem.
Mam nadzieje że do zobaczenia i masz u mnie duże piwo i pęto kiełbachy z grilla.
A nie pomyliłeś czasem tego słowa z hejteremrafalze-ce napisał(a):Można by rzec że dla niektórych jesteś swego rodzaju Mentorem
Jak mawiał klasyk: Liga rządzi Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi... a tak poważnie to dziwię się trochę że od jakiegoś czasu nikt nie podrzuca miejscówek "do polecenia" i trochę brakuje mi też opowieści "kto, co, gdzie widział" bo była to piękna skarbnica rajdowych miejscówekrafalze-ce napisał(a):Nie zrobiłem niczego nadzwyczajnego
Duża część forumowiczów wie doskonale że nie mam w zwyczaju się ukrywać a bardzo często sam zaczepiam i się przedstawiam na rajdach... więc niezbadane są wyroki BoskieYrtat napisał(a):No właśnie Mad musisz sie pokazaćnajlepiej priw
Po deszczu często ktoś ma tam problemyposejdon napisał(a):Z tego co kojarzę to rów był często zwiedzany w 11:16 z onboardu Nowocienia, który wrzucił MadMax.
Mad Max napisał(a):Po deszczu często ktoś ma tam problemy
https://www.youtube.com/watch?v=uesMBf7yfyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości