A ja mam pytanie odnoście Koloni Gaj,nie wiem czy było,ale ten nawrót w Jaszkowej jest jechany tak jak w zeszłym roku ? I czy tam zawsze jest taki mega syf ?
Moderator: SebaSTI
chicken89 napisał(a):Jak wygląda partia w okolicy Jodłowa? Mam tam nocleg i zastanawiam się czy jest tam partia w dół i szybkie łuki:D pozdr
sebaWRC napisał(a):Jeżeli chodzi o fote,to mozna dojechać od Poniatowa chyba najlepiej,bo później z buta jakieś 100 -200m na dół trzeba iść
A ja mam pytanie odnoście Koloni Gaj,nie wiem czy było,ale ten nawrót w Jaszkowej jest jechany tak jak w zeszłym roku ? I czy tam zawsze jest taki mega syf ?
ujtik napisał(a):Wiecie może czy mozna gdzieś będzie jutro dostać w wersji papierowej ten magazyn "SuperOES" ,który jest na stronie rajdu?
RajducH napisał(a):działają Wam wyniki?
RajducH napisał(a):działają Wam wyniki?
wanderer napisał(a):RajducH napisał(a):działają Wam wyniki?
Nie
gabrally napisał(a):wanderer napisał(a):RajducH napisał(a):działają Wam wyniki?
Nie
W explorerze mogą nie hulać. Polecam inną przeglądarkę, najlepiej google chrome
Ze swojej strony zapraszam na relację: http://liversmp.pl/relacja-live.php?readmore=13
wanderer napisał(a):Explorera używałem parę lat temu jedynie do ściągnięcia innej przeglądarki, a wyniki nie banglają zarówno na Chrome jak i na Firefox, flash też mam aktualny.
gabrally napisał(a):wanderer napisał(a):Explorera używałem parę lat temu jedynie do ściągnięcia innej przeglądarki, a wyniki nie banglają zarówno na Chrome jak i na Firefox, flash też mam aktualny.
A jakbyś spróbował wyczyścić pliki cookie przeglądarki? Śledzę drugi rajd wyniki w chromie i nie miałem żadnych problemów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość