MarcinRally napisał(a):Hubertos napisał(a):na trzecim na pewno Chwist.
Nie rozumiem za bardzo dlaczego skreślasz Chwista?
Jak zobaczysz go w akcji to się przekonasz

Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):pablo0109 napisał(a):http://rallynews.pl/lang.en/no/prvphoto/744
Czy wiecie co to za OS i czy będzie jechał w tym roku??
To OS Korczyna z 2009 roku, nie idzie w tym.
4 WRC na liście - Beres jr w Fabii.
pablo0109 napisał(a):Hubertos napisał(a):pablo0109 napisał(a):http://rallynews.pl/lang.en/no/prvphoto/744
Czy wiecie co to za OS i czy będzie jechał w tym roku??
To OS Korczyna z 2009 roku, nie idzie w tym.
4 WRC na liście - Beres jr w Fabii.
Hubertos znasz może jeszcze jakieś miejscówki gdzie mogą być hopki, podbicia, głebokie ciecia??? Jedna hopkę juz mam wyżej była już opisywana:)
pablo0109 napisał(a):pablo0109 napisał(a):dzięki Wielkie za przydatne info Teraz przydały by się takie miejscówki ale na sobotę bo na piątek już wiem gdzie będę. Macie coś na sobotę?
Chłopaki dajcie cynka coś na sobotę:)
Hubertos napisał(a):Patelnie nie idą w tym roku.
Hubertos napisał(a):MarcinRally napisał(a):Hubertos napisał(a):na trzecim na pewno Chwist.
Jak zobaczysz go w akcji to się przekonasz.
MarcinRally napisał(a):Hubertos napisał(a):MarcinRally napisał(a):Hubertos napisał(a):na trzecim na pewno Chwist.
Jak zobaczysz go w akcji to się przekonasz.
No weź napisałeś w tym momencie, jakbym widział i był tylko na Rajdzie Rzeszowskim, a bywam na wielu rajdach w Polsce, a Chwist jak nie popełni błędu to ma szansę też walczyć z Typa , tak samo i z Chuchałą, przecież nikt z tych gości nie ma tak znów wielkiego doświadczenia w tej klasie, a wycieczka w pole , czy ratowanie może zdarzyć się z każdemu z wyżej wymienionych więc szansę są dla mnie w miarę wyrównane. Rajd się jeszcze nie odbył a Ty już "wiesz" że Chwist na pewno będzie trzeci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości